Trending Hashtags

Don't use the same old hashtags, our software automatically detects the top trending hashtags so you can use the best hashtags for your posts every time.

Increased Exposure

Using the right and trendy instagram tags for your post lets you stand out and get more real followers.

Updated Automatically

Our system analyses hashtags live and updates the top trending hashtags in minutes.


Find the top hashtags for #sayajual

Using the top trending hashtags is proven to help reach more users and attract real targeted followers.


PikGram Recommendation:

Use #sayajual to get seen now

9.3
average comments
28.2M
hashtag reach
1.1K
average likes

Best hashtags for #sayajual

#sayajual
#instagram
#friends
#handmade
#fun
#smile
#instagood
#followforfollow
#instalike
#love
#blue
#foodporn
#sky
#artist
#cat
#sun
#dogsofinstagram
#photographer
#landscape
#lol
#black
#girl
#picoftheday
#drawing
#makeup
#blackandwhite
#f4f
Posts using this hashtag
28,232,684

Note: If the '&' character is used in the hashtag/s that you're searching for then please use the 'and' keyword instead.


Top 20 hashtags used with #sayajual

Percentage of hashtags used with #sayajual on Instagram posts

Always up to date

Our software is actively updating our hashtags and including top trending hashtags or every category every few minutes. Be sure to use a trusted hashtag website, to ensure you are using up to date hashtags to maximize your potential and growth on Instagram, along with other social platforms.

Do you have any suggestions? Please send your feedback to us. We are always driven to provide a better service.


sayajual instagram hashtag profile picture

#sayajual photos & videos

28,232,684 Instagram Posts using #sayajual hashtag

Advertisements

Top sayajual Posts

Eyelet Midi Dress
RM49
Straps adjustable, inner lining
Size s: length 110cm waist 60cm bust 72cm
Size m: length 111cm waist 64cm bust 76cm
Size l: length 112cm waist 68cm bust 80cm
#fashgracedress #malaysiashopping #sayajual #shoppingroll #eyeletdress #eyelet #koreandress

Eyelet Midi Dress RM49 Straps adjustable, inner lining Size s: length 110cm waist 60cm bust 72cm Size m: length 111cm waist 64cm bust 76cm Size l: length 112cm waist 68cm bust 80cm #fashgracedress #malaysiashopping #sayajual #shoppingroll #eyeletdress #eyelet #koreandress

Kek coklat walnut moist blender sukatan 1 ☕ ( kukus)
1 ☕ minyak masak/jagung
1 ☕ susu pekat
1 ☕ susu cair
1 ☕ gula
telur 3 biji
kurang manis ble kurangkan sukatan gula n susu pekat
blend semua d atas
1 ☕tepung gandum
1 ☕serbuk koko
1 sdk baking powder
1 sdk sodium bicarbonate
ayak semua d atas
sebatikan dengan bahan yg d blender + walnut yg sda dbakar
kukus 45 minit
topping ni sy main agak2 sukatan dia
susu cair
susu pekat
butter
serbuk koko
beryls coin
kredit: nurul ain

Kek coklat walnut moist blender sukatan 1 ☕ ( kukus) 1 ☕ minyak masak/jagung 1 ☕ susu pekat 1 ☕ susu cair 1 ☕ gula telur 3 biji kurang manis ble kurangkan sukatan gula n susu pekat blend semua d atas 1 ☕tepung gandum 1 ☕serbuk koko 1 sdk baking powder 1 sdk sodium bicarbonate ayak semua d atas sebatikan dengan bahan yg d blender + walnut yg sda dbakar kukus 45 minit topping ni sy main agak2 sukatan dia susu cair susu pekat butter serbuk koko beryls coin kredit: nurul ain

Ada Peminat Sis Sheila?Jom Followw IG Masakan Beliau 👉 @dapursheila .
Cheezy Corndog 🌭
.
.
Tapi resepi ni takde cornmill...so x sama dengan original corndog. But still sedappp
.
.
Bahan2 (Ingredients)
.
⏩3 sosej yg di rebus (3 boiled hot dog)
⏩6 keping keju (6 slices of cheese)
⏩Lidi secukupnya (wooden skewers)
⏩2 cwn tepung gandum (2 cups all purpose flour)
⏩2 biji telur (2 eggs)
⏩Garam dan lada hitam (Salt & Black Pepper)
⏩1 sudu tepung penaik (1 tbsp baking powder)
⏩1 1/2 cawan susu segar (1 1/2 cup fresh milk)
Note : once hot dogs are wrapped with cheese, let them rest in freezer for 20 minutes before coating with flour mix. .
⁣
Kredit ⁣⁣@ khairulaming
⁣
#Likeforlikes⁣⁣
#Bazaarpaknil⁣⁣
#Bzarpaknil⁣⁣
#Instashopmalaysia⁣⁣
#Sayajual⁣⁣
#Sayajualmurah⁣⁣
#Visitmyig⁣⁣
#Sayajualonline ⁣⁣
#Igshopmalaysia⁣⁣
#Igersmalaysia⁣⁣
#Resepi⁣⁣
#Resepimudah⁣⁣
#Resepisedap⁣⁣
#Masak⁣⁣
#Jjcm⁣⁣
#Jommakan⁣⁣
#Resepikek⁣⁣
#Keksedap⁣⁣
#Makan⁣⁣
#Neelofa⁣⁣
#Fattzura⁣⁣
#Ctdk⁣⁣
#Janganbencicintaku⁣⁣
#Dramamonalisa⁣⁣
#Malaysian⁣⁣
#Malaysia⁣⁣
#Masaksendiri⁣⁣
#Likeforfollow⁣⁣
#Folow4like⁣⁣
#Likers .
Berminat viralkan perniagaan anda? Sila Whatsapp ke 0102604170

Ada Peminat Sis Sheila?Jom Followw IG Masakan Beliau 👉 @dapursheila . Cheezy Corndog 🌭 . . Tapi resepi ni takde cornmill...so x sama dengan original corndog. But still sedappp . . Bahan2 (Ingredients) . ⏩3 sosej yg di rebus (3 boiled hot dog) ⏩6 keping keju (6 slices of cheese) ⏩Lidi secukupnya (wooden skewers) ⏩2 cwn tepung gandum (2 cups all purpose flour) ⏩2 biji telur (2 eggs) ⏩Garam dan lada hitam (Salt & Black Pepper) ⏩1 sudu tepung penaik (1 tbsp baking powder) ⏩1 1/2 cawan susu segar (1 1/2 cup fresh milk) Note : once hot dogs are wrapped with cheese, let them rest in freezer for 20 minutes before coating with flour mix. . ⁣ Kredit ⁣⁣ @ khairulaming ⁣ #Likeforlikes⁣⁣ #Bazaarpaknil⁣⁣ #Bzarpaknil⁣⁣ #Instashopmalaysia⁣⁣ #Sayajual⁣⁣ #Sayajualmurah⁣⁣ #Visitmyig⁣⁣ #Sayajualonline ⁣⁣ #Igshopmalaysia⁣⁣ #Igersmalaysia⁣⁣ #Resepi⁣⁣ #Resepimudah⁣⁣ #Resepisedap⁣⁣ #Masak⁣⁣ #Jjcm⁣⁣ #Jommakan⁣⁣ #Resepikek⁣⁣ #Keksedap⁣⁣ #Makan⁣⁣ #Neelofa⁣⁣ #Fattzura⁣⁣ #Ctdk⁣⁣ #Janganbencicintaku⁣⁣ #Dramamonalisa⁣⁣ #Malaysian⁣⁣ #Malaysia⁣⁣ #Masaksendiri⁣⁣ #Likeforfollow⁣⁣ #Folow4like⁣⁣ #Likers . Berminat viralkan perniagaan anda? Sila Whatsapp ke 0102604170

Ada Peminat Sis Sheila?Jom Followw IG Masakan Beliau 👉 @dapursheila .
Ayam Goreng Kunyit Crispy 🍗🍗
.
.
Bahan2/Ingredients:
🌕1/2 ekor ayam (1/2 whole chicken)
🌕Garam (Salt)
🌕3/4 sudu serbuk kunyit (3/4 tbsp tumeric powder)
🌕1/2 sudu serbuk cili (1/2 tbsp chilli powder)
🌕1 susu tepung beras (1 tbsp rice flour)
.
⁣
Kredit ⁣⁣@ khairulaming
⁣
#Likeforlikes⁣⁣
#Bazaarpaknil⁣⁣
#Bzarpaknil⁣⁣
#Instashopmalaysia⁣⁣
#Sayajual⁣⁣
#Sayajualmurah⁣⁣
#Visitmyig⁣⁣
#Sayajualonline ⁣⁣
#Igshopmalaysia⁣⁣
#Igersmalaysia⁣⁣
#Resepi⁣⁣
#Resepimudah⁣⁣
#Resepisedap⁣⁣
#Masak⁣⁣
#Jjcm⁣⁣
#Jommakan⁣⁣
#Resepikek⁣⁣
#Keksedap⁣⁣
#Makan⁣⁣
#Neelofa⁣⁣
#Fattzura⁣⁣
#Ctdk⁣⁣
#Janganbencicintaku⁣⁣
#Dramamonalisa⁣⁣
#Malaysian⁣⁣
#Malaysia⁣⁣
#Masaksendiri⁣⁣
#Likeforfollow⁣⁣
#Folow4like⁣⁣
#Likers .
Berminat viralkan perniagaan anda? Sila Whatsapp ke 0102604170

Ada Peminat Sis Sheila?Jom Followw IG Masakan Beliau 👉 @dapursheila . Ayam Goreng Kunyit Crispy 🍗🍗 . . Bahan2/Ingredients: 🌕1/2 ekor ayam (1/2 whole chicken) 🌕Garam (Salt) 🌕3/4 sudu serbuk kunyit (3/4 tbsp tumeric powder) 🌕1/2 sudu serbuk cili (1/2 tbsp chilli powder) 🌕1 susu tepung beras (1 tbsp rice flour) . ⁣ Kredit ⁣⁣ @ khairulaming ⁣ #Likeforlikes⁣⁣ #Bazaarpaknil⁣⁣ #Bzarpaknil⁣⁣ #Instashopmalaysia⁣⁣ #Sayajual⁣⁣ #Sayajualmurah⁣⁣ #Visitmyig⁣⁣ #Sayajualonline ⁣⁣ #Igshopmalaysia⁣⁣ #Igersmalaysia⁣⁣ #Resepi⁣⁣ #Resepimudah⁣⁣ #Resepisedap⁣⁣ #Masak⁣⁣ #Jjcm⁣⁣ #Jommakan⁣⁣ #Resepikek⁣⁣ #Keksedap⁣⁣ #Makan⁣⁣ #Neelofa⁣⁣ #Fattzura⁣⁣ #Ctdk⁣⁣ #Janganbencicintaku⁣⁣ #Dramamonalisa⁣⁣ #Malaysian⁣⁣ #Malaysia⁣⁣ #Masaksendiri⁣⁣ #Likeforfollow⁣⁣ #Folow4like⁣⁣ #Likers . Berminat viralkan perniagaan anda? Sila Whatsapp ke 0102604170

Ada Peminat Sis Sheila?Jom Followw IG Masakan Beliau 👉 @dapursheila .
Pizza Bujang
Kredit ⁣⁣khairulaming
⁣
#Likeforlikes⁣⁣
#Bazaarpaknil⁣⁣
#Bzarpaknil⁣⁣
#Instashopmalaysia⁣⁣
#Sayajual⁣⁣
#Sayajualmurah⁣⁣
#Visitmyig⁣⁣
#Sayajualonline ⁣⁣
#Igshopmalaysia⁣⁣
#Igersmalaysia⁣⁣
#Resepi⁣⁣
#Resepimudah⁣⁣
#Resepisedap⁣⁣
#Masak⁣⁣
#Jjcm⁣⁣
#Jommakan⁣⁣
#Resepikek⁣⁣
#Keksedap⁣⁣
#Makan⁣⁣
#Neelofa⁣⁣
#Fattzura⁣⁣
#Ctdk⁣⁣
#Janganbencicintaku⁣⁣
#Dramamonalisa⁣⁣
#Malaysian⁣⁣
#Malaysia⁣⁣
#Masaksendiri⁣⁣
#Likeforfollow⁣⁣
#Folow4like⁣⁣
#Likers .
Berminat viralkan perniagaan anda? Sila Whatsapp ke 0102604170

Ada Peminat Sis Sheila?Jom Followw IG Masakan Beliau 👉 @dapursheila . Pizza Bujang Kredit ⁣⁣khairulaming ⁣ #Likeforlikes⁣⁣ #Bazaarpaknil⁣⁣ #Bzarpaknil⁣⁣ #Instashopmalaysia⁣⁣ #Sayajual⁣⁣ #Sayajualmurah⁣⁣ #Visitmyig⁣⁣ #Sayajualonline ⁣⁣ #Igshopmalaysia⁣⁣ #Igersmalaysia⁣⁣ #Resepi⁣⁣ #Resepimudah⁣⁣ #Resepisedap⁣⁣ #Masak⁣⁣ #Jjcm⁣⁣ #Jommakan⁣⁣ #Resepikek⁣⁣ #Keksedap⁣⁣ #Makan⁣⁣ #Neelofa⁣⁣ #Fattzura⁣⁣ #Ctdk⁣⁣ #Janganbencicintaku⁣⁣ #Dramamonalisa⁣⁣ #Malaysian⁣⁣ #Malaysia⁣⁣ #Masaksendiri⁣⁣ #Likeforfollow⁣⁣ #Folow4like⁣⁣ #Likers . Berminat viralkan perniagaan anda? Sila Whatsapp ke 0102604170

#PREORDER
Converse Chuck 70s Flames
SIZE US7-10.5
RM450
*accpt deposit
DM KALAU BERMINAT
#vansmalaysia #prelovedmalaysia #barangpreloved #bundlemalaysia #bundlemurah #prelovedmurah #kakibundle #preloved #sayajual #lokalah #vansmalaysia
Vans Anaheim Factory Mary Jane
Condition 9/10
Size 6UK 7US
RM❌SOLDOUT❌ With postage
DM KALAU BERMINAT
#vansmy #prelovedmalaysia #barangpreloved #bundlemalaysia #bundlemurah #prelovedmurah #kakibundle #preloved #sayajual #lokalah #vansmalaysia

Vans Anaheim Factory Mary Jane Condition 9/10 Size 6UK 7US RM❌SOLDOUT❌ With postage DM KALAU BERMINAT #vansmy #prelovedmalaysia #barangpreloved #bundlemalaysia #bundlemurah #prelovedmurah #kakibundle #preloved #sayajual #lokalah #vansmalaysia

Ada Peminat Sis Sheila?Jom Followw IG Masakan Beliau 👉 @dapursheila .
Thai Green Tea
Bahan-bahan
⭐2 sudu serbuk green tea thai
⭐1 cawan air panas
⭐1 sudu coffee creamer
⭐3 sudu susu pekat
⭐Susu cair (lebih kurang 1/4 cawan)
.
.
Kredit khairulaming
.
.
.
.
.
#Likeforlikes
#Bazaarpaknil
#Bzarpaknil
#Instashopmalaysia
#Sayajual
#Sayajualmurah
#Visitmyig
#Sayajualonline
#Igshopmalaysia
#Igersmalaysia
#Resepi
#Resepimudah
#Resepisedap
#Masak
#Jjcm
#Jommakan
#Resepikek
#Keksedap
#Makan
#Neelofa
#Fattzura
#Ctdk
#Janganbencicintaku
#Dramamonalisa
#Malaysian
#Malaysia
#Masaksendiri
#Likeforfollow
#Folow4like
#Likers .
Berminat viralkan perniagaan anda? Sila Whatsapp ke 0102604170

Ada Peminat Sis Sheila?Jom Followw IG Masakan Beliau 👉 @dapursheila . Thai Green Tea Bahan-bahan ⭐2 sudu serbuk green tea thai ⭐1 cawan air panas ⭐1 sudu coffee creamer ⭐3 sudu susu pekat ⭐Susu cair (lebih kurang 1/4 cawan) . . Kredit khairulaming . . . . . #Likeforlikes #Bazaarpaknil #Bzarpaknil #Instashopmalaysia #Sayajual #Sayajualmurah #Visitmyig #Sayajualonline #Igshopmalaysia #Igersmalaysia #Resepi #Resepimudah #Resepisedap #Masak #Jjcm #Jommakan #Resepikek #Keksedap #Makan #Neelofa #Fattzura #Ctdk #Janganbencicintaku #Dramamonalisa #Malaysian #Malaysia #Masaksendiri #Likeforfollow #Folow4like #Likers . Berminat viralkan perniagaan anda? Sila Whatsapp ke 0102604170

Advertisements

Latest sayajual Posts

Terima Kasih beli tauhu begedil & chocodap (no toppings) @delilabs.co Tak sempat bergambar dgn customer ni 😊
.
Boleh whatsapp 016-5047359 untuk tempahan. Tempahan kena sehari sebelum ya 😘
.
Harga sekotak:
-8pcs= RM10
-20pcs= RM25
-35pcs= RM40
.
*No backout buyer pleaseeee!
.
#tauhubegedil #tauhubegedilpenang #tauhubergedilpenang #tauhubegedilutara #delilabs #tauhubegedildelilabs #penangfood #penangfoodhunting #penangfoodhunter #penangfoodie #sayamakan #sayajual #penangfoodporn #satutakcukup #naklagi #homemadesos #homemadesauce #soshomemade #saucehomemade #sosspecial #bukansambalkicap #produktempatan #produkmuslim

Terima Kasih beli tauhu begedil & chocodap (no toppings) @delilabs .co Tak sempat bergambar dgn customer ni 😊 . Boleh whatsapp 016-5047359 untuk tempahan. Tempahan kena sehari sebelum ya 😘 . Harga sekotak: -8pcs= RM10 -20pcs= RM25 -35pcs= RM40 . *No backout buyer pleaseeee! . #tauhubegedil #tauhubegedilpenang #tauhubergedilpenang #tauhubegedilutara #delilabs #tauhubegedildelilabs #penangfood #penangfoodhunting #penangfoodhunter #penangfoodie #sayamakan #sayajual #penangfoodporn #satutakcukup #naklagi #homemadesos #homemadesauce #soshomemade #saucehomemade #sosspecial #bukansambalkicap #produktempatan #produkmuslim

🔥SUPREME SS17 BAGPACK🔥 📏SIZE 25L
✌🏻2 compartment
💧🛡98% waterproof 💵 RM75 Semenanjung, RM90 Sabah Sarawak
Jangan risau, segala maklumat yang disebarkan oleh kami,Acamboeks amat terjamin dengan kualiti dan harga berpatutan😉
Jangan malu jangan segan ayuh DM kami atau Whatsapp MamuMan di 017-475 9485 😉
#acamragam
#dropship
#acamboek
#sayajual
#sayajualbeg
#sayajualbag
#bazaaronline
#bazaarpaknil
#igshopmalaysia
#fbshopmalaysia
#lokalah
#perlis
#kedah
#pulaupinang
#selangor
#melaka
#kelantan
#terengganu
#perak
#pahang
#johor
#negerisembilan
#kualalumpur
#putrajaya
#wilayahpersekutuan
#sabah
#sarawak

🔥SUPREME SS17 BAGPACK🔥 📏SIZE 25L ✌🏻2 compartment 💧🛡98% waterproof 💵 RM75 Semenanjung, RM90 Sabah Sarawak Jangan risau, segala maklumat yang disebarkan oleh kami,Acamboeks amat terjamin dengan kualiti dan harga berpatutan😉 Jangan malu jangan segan ayuh DM kami atau Whatsapp MamuMan di 017-475 9485 😉 #acamragam #dropship #acamboek #sayajual #sayajualbeg #sayajualbag #bazaaronline #bazaarpaknil #igshopmalaysia #fbshopmalaysia #lokalah #perlis #kedah #pulaupinang #selangor #melaka #kelantan #terengganu #perak #pahang #johor #negerisembilan #kualalumpur #putrajaya #wilayahpersekutuan #sabah #sarawak

CUBRE MI GLOW SETTER
_
Semburan makeup dengan kesan glitter yang membuatkan wajah cantik bercahaya
_
Sesiapa yang pakai Cubre Mi Glow Setter akan merasai kesan seperti ini :
➡ Makeup tahan lebih lama
➡ Sesuai untuk semua jenis kulit
➡ Tahan sehingga 3bulan mengikut penggunaan
➡ Bau vanilla
➡ Bersifat Anti Rekahan
➡ Kulit wajah lebih bercahaya (glowing)
➡ Dapat mengawal keluaran minyak yang berlebihan
➡ Memberi kelembapan pada kulit wajah
➡ Menaikkan seri muka supaya kelihatan lebih segar
_
Cubre Mi Glow Setter terdapat dalam 2 size
30ml RM28
100ml RM39
_
Yang bestnya tentang Cubre Mi Glow Setter ni, ianya sesuai dengan semua jenis kulit.
_
Order melalui whatsapp, tekan link 👇
📲 www.wasap.my/+60105687967/glowsetter
#kaknacubremijitra #cubremijitra #codjitra #sayajual #bersinar #ctdk #sayajualspray #spraycantik #jomcantik #jommekap #mekapcantik #sayajualcubremi #kualititerbaik #mekapberkualiti

CUBRE MI GLOW SETTER _ Semburan makeup dengan kesan glitter yang membuatkan wajah cantik bercahaya _ Sesiapa yang pakai Cubre Mi Glow Setter akan merasai kesan seperti ini : ➡ Makeup tahan lebih lama ➡ Sesuai untuk semua jenis kulit ➡ Tahan sehingga 3bulan mengikut penggunaan ➡ Bau vanilla ➡ Bersifat Anti Rekahan ➡ Kulit wajah lebih bercahaya (glowing) ➡ Dapat mengawal keluaran minyak yang berlebihan ➡ Memberi kelembapan pada kulit wajah ➡ Menaikkan seri muka supaya kelihatan lebih segar _ Cubre Mi Glow Setter terdapat dalam 2 size 30ml RM28 100ml RM39 _ Yang bestnya tentang Cubre Mi Glow Setter ni, ianya sesuai dengan semua jenis kulit. _ Order melalui whatsapp, tekan link 👇 📲 www.wasap.my/+60105687967/glowsetter #kaknacubremijitra #cubremijitra #codjitra #sayajual #bersinar #ctdk #sayajualspray #spraycantik #jomcantik #jommekap #mekapcantik #sayajualcubremi #kualititerbaik #mekapberkualiti

X70 Premium Snow White
Get a new car today 🎁
Banyak new facelift untuk pilih😎
0% SST + 0% GST + Rebate & FREE GIFT lagi😱😱😱😱😱 -Nak cari X70 available stock? -Nak tanya info untuk Iriz atau Persona facelift 2019? 🤗
-Nak apply loan tapi nak cari rate rendah?
-Nak apply loan tapi tak tahu nak macam mana?
-Islamic Loan okay 👌🏻 -Nak apply tanpa guarantor? -Kereta lama hutang lagi, nak cari trade in tinggi? -Ptptn?
-Baru start kerja, tak tahu nak macam mana apply?
-Tiada lesen? Atau L lesen?
Click link bawah utk Wsapp 👇🏻👇🏻 Click 👉 https://wa.me/60126638918 ☎️Call/Wsapp 0126638918
Azmin 012 663 8918
Kami mempunyai hubungan baik dengan bank👍🏻
Saya akan bagi advice dan menbantu selesaikan problem2 anda tanpa bayaran
Documents perlu untuk apply bank
- IC Copy (depan belakang)
- Lesen Copy (depan belakang)
- Slip gaji 3 bulan / 6 bulan
- Bank statements 3 bulan / EPF statement
Click link bawah utk Wsapp 👇🏻👇🏻 Click 👉 https://wa.me/60126638918 ☎️Call/Wsapp 0126638918
Azmin 012 663 8918
#proton #protonedar
#protonmalaysia #proton #x70 #protonsuvx70 #suv #protonedar #protonsaga #protonexora #protonertiga #protonpreve #protoniriz #protonpersona #protonperdana #kereta #sayajual #sayajualkereta #keratanasional #nationalcar #nationalpride #cars #vehicles #transportation #dashcam #meprotonsales

X70 Premium Snow White Get a new car today 🎁 Banyak new facelift untuk pilih😎 0% SST + 0% GST + Rebate & FREE GIFT lagi😱😱😱😱😱 -Nak cari X70 available stock? -Nak tanya info untuk Iriz atau Persona facelift 2019? 🤗 -Nak apply loan tapi nak cari rate rendah? -Nak apply loan tapi tak tahu nak macam mana? -Islamic Loan okay 👌🏻 -Nak apply tanpa guarantor? -Kereta lama hutang lagi, nak cari trade in tinggi? -Ptptn? -Baru start kerja, tak tahu nak macam mana apply? -Tiada lesen? Atau L lesen? Click link bawah utk Wsapp 👇🏻👇🏻 Click 👉 https://wa.me/60126638918 ☎️Call/Wsapp 0126638918 Azmin 012 663 8918 Kami mempunyai hubungan baik dengan bank👍🏻 Saya akan bagi advice dan menbantu selesaikan problem2 anda tanpa bayaran Documents perlu untuk apply bank - IC Copy (depan belakang) - Lesen Copy (depan belakang) - Slip gaji 3 bulan / 6 bulan - Bank statements 3 bulan / EPF statement Click link bawah utk Wsapp 👇🏻👇🏻 Click 👉 https://wa.me/60126638918 ☎️Call/Wsapp 0126638918 Azmin 012 663 8918 #proton #protonedar #protonmalaysia #proton #x70 #protonsuvx70 #suv #protonedar #protonsaga #protonexora #protonertiga #protonpreve #protoniriz #protonpersona #protonperdana #kereta #sayajual #sayajualkereta #keratanasional #nationalcar #nationalpride #cars #vehicles #transportation #dashcam #meprotonsales

Assalamualaikum BO55KU ‼️
Ada sepasang Reebok Insta Pump Fury ingin dilepaskan
Condition Memang Padu‼️ 8.9/10
Saiz 7uk 🔥 Tapak Memang Padu 💥
Made In China
Used 100% Original
Berkenan dan kene saiz anda terus 🤙🏼Whatsapp👉🏼 http://www.wasap.my/+60174829352
Harga : RM 128
Postage : RM 10 SS/SM
Jangan Malu OFER HARGA BO55KU ‼️
Malu Bertanya Tak Dapat Kasuut PADU‼️
Terima Kasih BO55KU‼️ .
#bundlemalaysia #sayajual #bundlemurah #sneakersmalaya #adidas #nike #descente #puma #reebok #adidasvintage #adiporn #klkix #bundlecheras #barangpower #bundelmurmur #support

Assalamualaikum BO55KU ‼️ Ada sepasang Reebok Insta Pump Fury ingin dilepaskan Condition Memang Padu‼️ 8.9/10 Saiz 7uk 🔥 Tapak Memang Padu 💥 Made In China Used 100% Original Berkenan dan kene saiz anda terus 🤙🏼Whatsapp👉🏼 http://www.wasap.my/+60174829352 Harga : RM 128 Postage : RM 10 SS/SM Jangan Malu OFER HARGA BO55KU ‼️ Malu Bertanya Tak Dapat Kasuut PADU‼️ Terima Kasih BO55KU‼️ . #bundlemalaysia #sayajual #bundlemurah #sneakersmalaya #adidas #nike #descente #puma #reebok #adidasvintage #adiporn #klkix #bundlecheras #barangpower #bundelmurmur #support

Te esperamos este FINDE!!! ENLA CUCHILLA FONDA 🇨🇴🎉
Los mejores precios, excelente servicio y ambiente no te quedes en casa y Ven a chupar hasta el amanecer🎊🍺🎉😱 reserva ya !! 3135714654🍾🎉🐴 . .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#saturdaynight #night #happy #like4like #medellin #girls #kiss #nacional #day #style #night #redbull #relax #tequila #instafollow #pink #party #paradise #passion #style #smile #sayajual #fit #food #funny #family #girls #kiss #nofilter #xoxo #beer #beauty #baby #nacional #music

Te esperamos este FINDE!!! ENLA CUCHILLA FONDA 🇨🇴🎉 Los mejores precios, excelente servicio y ambiente no te quedes en casa y Ven a chupar hasta el amanecer🎊🍺🎉😱 reserva ya !! 3135714654🍾🎉🐴 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #saturdaynight #night #happy #like4like #medellin #girls #kiss #nacional #day #style #night #redbull #relax #tequila #instafollow #pink #party #paradise #passion #style #smile #sayajual #fit #food #funny #family #girls #kiss #nofilter #xoxo #beer #beauty #baby #nacional #music

DAH CUBA MACAM2 TAPI TAK BERJAYA KURUS!!!
.
Tapi bila minum Klubna dan laleh brt badan dah turun berkilo-kilo !!!
Fuhhh bayangkan klu korang yg dh keciwa cuba mcm2 produk lemak masih kekal melekat dalam badan tu dpt hasil mcm ni jugak kan.
Double confirm melompat atas penimbang tu nanti😂
Ok taknak ckp byk jom dapatkan Klubna n Laleh sekarang!!
.
.
Whatsapp : 013-9115567
.
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

DAH CUBA MACAM2 TAPI TAK BERJAYA KURUS!!! . Tapi bila minum Klubna dan laleh brt badan dah turun berkilo-kilo !!! Fuhhh bayangkan klu korang yg dh keciwa cuba mcm2 produk lemak masih kekal melekat dalam badan tu dpt hasil mcm ni jugak kan. Double confirm melompat atas penimbang tu nanti😂 Ok taknak ckp byk jom dapatkan Klubna n Laleh sekarang!! . . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

Order drom Citibankers,request to mix only Eggsplosion and Hot & Sexy Tuna.U request,we prepare👌🏻👌🏻.
.
#sayajual #sayajualsandwich #sandwich #kualalumpur #ampang #cheras #wangsamaju

Order drom Citibankers,request to mix only Eggsplosion and Hot & Sexy Tuna.U request,we prepare👌🏻👌🏻. . #sayajual #sayajualsandwich #sandwich #kualalumpur #ampang #cheras #wangsamaju

‼️ PROMO MANTUL AIDILADHA ‼️ KEK LAPIS ORIGINAL SARAWAK
PERISA ALAF BARU UNTUK SEMUA • Flat Rate Untuk Semua perisa •
WHILE STOCK LAST !! FIRST PAY FIRST SERVED BASIS .
#keklapissarawak #keklapis #keklapissedap #keklapisalafbaru #sayajual #ujanakewangan #labuanonlineshop #labuan #bazaarpaknil #aidiladha2019 #sarawak #sabah #brunei

‼️ PROMO MANTUL AIDILADHA ‼️ KEK LAPIS ORIGINAL SARAWAK PERISA ALAF BARU UNTUK SEMUA • Flat Rate Untuk Semua perisa • WHILE STOCK LAST !! FIRST PAY FIRST SERVED BASIS . #keklapissarawak #keklapis #keklapissedap #keklapisalafbaru #sayajual #ujanakewangan #labuanonlineshop #labuan #bazaarpaknil #aidiladha2019 #sarawak #sabah #brunei

🔥BAPE WALLET🔥 💯Original bape japanese magazine
📦Comes with bape packaging box
🧶 Material PU Leather
⚫ Colour black
3⃣ 3 ruang simpanan
5⃣ 5 tempat sangkut kunci
📍Boleh masuk duit kertas, coin, kad & kunci 💵 RM85 Semenanjung, RM90 Sabah Sarawak
Jangan risau, segala maklumat yang disebarkan oleh kami,Acamboeks amat terjamin dengan kualiti dan harga berpatutan😉
Jangan malu jangan segan ayuh DM kami atau Whatsapp MamuMan di 017-475 9485 😉
#acamragam
#dropship
#acamboek
#sayajual
#sayajualbeg
#sayajualbag
#bazaaronline
#bazaarpaknil
#igshopmalaysia
#fbshopmalaysia
#lokalah
#perlis
#kedah
#pulaupinang
#selangor
#melaka
#kelantan
#terengganu
#perak
#pahang
#johor
#negerisembilan
#kualalumpur
#putrajaya
#wilayahpersekutuan
#sabah
#sarawak

🔥BAPE WALLET🔥 💯Original bape japanese magazine 📦Comes with bape packaging box 🧶 Material PU Leather ⚫ Colour black 3⃣ 3 ruang simpanan 5⃣ 5 tempat sangkut kunci 📍Boleh masuk duit kertas, coin, kad & kunci 💵 RM85 Semenanjung, RM90 Sabah Sarawak Jangan risau, segala maklumat yang disebarkan oleh kami,Acamboeks amat terjamin dengan kualiti dan harga berpatutan😉 Jangan malu jangan segan ayuh DM kami atau Whatsapp MamuMan di 017-475 9485 😉 #acamragam #dropship #acamboek #sayajual #sayajualbeg #sayajualbag #bazaaronline #bazaarpaknil #igshopmalaysia #fbshopmalaysia #lokalah #perlis #kedah #pulaupinang #selangor #melaka #kelantan #terengganu #perak #pahang #johor #negerisembilan #kualalumpur #putrajaya #wilayahpersekutuan #sabah #sarawak

NEW ARRIVAL!!
=========================
KURUNG MINI SOFIA EKSKLUSIF ============================ .
.
AVAILABLE IN ALL SIZES
XS HINGGA 4XL .
.
PRICE RM 65 sepasang exclude postage
.
LIMITED STOCK. FIRST COME FIRST SERVE❤ .
.
Berminat Utk order ?
DIRECT WHATSAPP
.
011 166 89 524
011 166 89 524
011 166 89 524
.
.
#dhiacottonkb
#kurungcottoncollections
#dhiacottonkblovers
#sayajual
#sayajualbaju
#bajumurah
#bajulatest
#bajumampumilik
#bajubridemaids
#kaincotton
#kainmurah
#kurungmodern
#tahararoselovers
#trustedseller
#limitededition
#designbaru
#designlatest
#kurungmodern
#kurungpahang
#angguncottonkb
#kurungcottonpastel
#igshopmalaysia
#bazarpaknil
#setsedondon
#kurungmurahmalaysia
#kurungcottonmurah
#kurungcottonplussize
#kurungcottonenglish
#ootdfashion
#muslimahfashionmalaysia
#ootdmalaysia

NEW ARRIVAL!! ========================= KURUNG MINI SOFIA EKSKLUSIF ============================ . . AVAILABLE IN ALL SIZES XS HINGGA 4XL . . PRICE RM 65 sepasang exclude postage . LIMITED STOCK. FIRST COME FIRST SERVE❤ . . Berminat Utk order ? DIRECT WHATSAPP . 011 166 89 524 011 166 89 524 011 166 89 524 . . #dhiacottonkb #kurungcottoncollections #dhiacottonkblovers #sayajual #sayajualbaju #bajumurah #bajulatest #bajumampumilik #bajubridemaids #kaincotton #kainmurah #kurungmodern #tahararoselovers #trustedseller #limitededition #designbaru #designlatest #kurungmodern #kurungpahang #angguncottonkb #kurungcottonpastel #igshopmalaysia #bazarpaknil #setsedondon #kurungmurahmalaysia #kurungcottonmurah #kurungcottonplussize #kurungcottonenglish #ootdfashion #muslimahfashionmalaysia #ootdmalaysia

NEW ARRIVAL!!
=========================
KURUNG MINI SOFIA EKSKLUSIF ============================ .
.
AVAILABLE IN ALL SIZES
XS HINGGA 4XL .
.
PRICE RM 65 sepasang exclude postage
.
LIMITED STOCK. FIRST COME FIRST SERVE❤ .
.
Berminat Utk order ?
DIRECT WHATSAPP
.
011 166 89 524
011 166 89 524
011 166 89 524
.
.
#dhiacottonkb
#kurungcottoncollections
#dhiacottonkblovers
#sayajual
#sayajualbaju
#bajumurah
#bajulatest
#bajumampumilik
#bajubridemaids
#kaincotton
#kainmurah
#kurungmodern
#tahararoselovers
#trustedseller
#limitededition
#designbaru
#designlatest
#kurungmodern
#kurungpahang
#angguncottonkb
#kurungcottonpastel
#igshopmalaysia
#bazarpaknil
#setsedondon
#kurungmurahmalaysia
#kurungcottonmurah
#kurungcottonplussize
#kurungcottonenglish
#ootdfashion
#muslimahfashionmalaysia
#ootdmalaysia

NEW ARRIVAL!! ========================= KURUNG MINI SOFIA EKSKLUSIF ============================ . . AVAILABLE IN ALL SIZES XS HINGGA 4XL . . PRICE RM 65 sepasang exclude postage . LIMITED STOCK. FIRST COME FIRST SERVE❤ . . Berminat Utk order ? DIRECT WHATSAPP . 011 166 89 524 011 166 89 524 011 166 89 524 . . #dhiacottonkb #kurungcottoncollections #dhiacottonkblovers #sayajual #sayajualbaju #bajumurah #bajulatest #bajumampumilik #bajubridemaids #kaincotton #kainmurah #kurungmodern #tahararoselovers #trustedseller #limitededition #designbaru #designlatest #kurungmodern #kurungpahang #angguncottonkb #kurungcottonpastel #igshopmalaysia #bazarpaknil #setsedondon #kurungmurahmalaysia #kurungcottonmurah #kurungcottonplussize #kurungcottonenglish #ootdfashion #muslimahfashionmalaysia #ootdmalaysia

Mencerahkan kulit, merawat masalah jerawat,mengharumkan, dan aura positif
Siapa ada masalah ketiak hitammm, kulit berkerak tu, badan berjerawat banyak parut hitam-hitam kat badan dan kulit kering sangat sesuai guna JAMSHIR ni. Harga RM25 je tauuu, InshaAllah dapat membantu 😉
Lepas ni tak ada lagi masalah ketiak gelap, hitam dekat tempat tersembunyi tu 🙈 jerawat pada badan, kulit berkerak, parut dan kulit kering 😙
Harga
Rm25 sm / Rm28ss
Whatsapp untuk order dan info 📲 60195690942
#aslegacymalaysia #aliffsyukri #shahida #jamshir #ketiakhitam #jerawatbadan #ruam #mencerahkan #kulitkering #kulitputih #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #bazar #kejayaantanpabatasan #baazarpaknil #bazarpaknil #bazarstore #bazaronline #bagandatokperak #sayajual #sayajualonline #sayajualonlinemurah #kegatalan #kulitkering #scrub #sabun #viral #Malaysia #peraktengah

Mencerahkan kulit, merawat masalah jerawat,mengharumkan, dan aura positif Siapa ada masalah ketiak hitammm, kulit berkerak tu, badan berjerawat banyak parut hitam-hitam kat badan dan kulit kering sangat sesuai guna JAMSHIR ni. Harga RM25 je tauuu, InshaAllah dapat membantu 😉 Lepas ni tak ada lagi masalah ketiak gelap, hitam dekat tempat tersembunyi tu 🙈 jerawat pada badan, kulit berkerak, parut dan kulit kering 😙 Harga Rm25 sm / Rm28ss Whatsapp untuk order dan info 📲 60195690942 #aslegacymalaysia #aliffsyukri #shahida #jamshir #ketiakhitam #jerawatbadan #ruam #mencerahkan #kulitkering #kulitputih #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #bazar #kejayaantanpabatasan #baazarpaknil #bazarpaknil #bazarstore #bazaronline #bagandatokperak #sayajual #sayajualonline #sayajualonlinemurah #kegatalan #kulitkering #scrub #sabun #viral #Malaysia #peraktengah

X70 Premium Snow White
Get a new car today 🎁
Banyak new facelift untuk pilih😎
0% SST + 0% GST + Rebate & FREE GIFT lagi😱😱😱😱😱 -Nak cari X70 available stock? -Nak tanya info untuk Iriz atau Persona facelift 2019? 🤗
-Nak apply loan tapi nak cari rate rendah?
-Nak apply loan tapi tak tahu nak macam mana?
-Islamic Loan okay 👌🏻 -Nak apply tanpa guarantor? -Kereta lama hutang lagi, nak cari trade in tinggi? -Ptptn?
-Baru start kerja, tak tahu nak macam mana apply?
-Tiada lesen? Atau L lesen?
Click link bawah utk Wsapp 👇🏻👇🏻 Click 👉 https://wa.me/60126638918 ☎️Call/Wsapp 0126638918
Azmin 012 663 8918
Kami mempunyai hubungan baik dengan bank👍🏻
Saya akan bagi advice dan menbantu selesaikan problem2 anda tanpa bayaran
Documents perlu untuk apply bank
- IC Copy (depan belakang)
- Lesen Copy (depan belakang)
- Slip gaji 3 bulan / 6 bulan
- Bank statements 3 bulan / EPF statement
Click link bawah utk Wsapp 👇🏻👇🏻 Click 👉 https://wa.me/60126638918 ☎️Call/Wsapp 0126638918
Azmin 012 663 8918
#proton #protonedar
#protonmalaysia #proton #x70 #protonsuvx70 #suv #protonedar #protonsaga #protonexora #protonertiga #protonpreve #protoniriz #protonpersona #protonperdana #kereta #sayajual #sayajualkereta #keratanasional #nationalcar #nationalpride #cars #vehicles #transportation #dashcam #meprotonsales

X70 Premium Snow White Get a new car today 🎁 Banyak new facelift untuk pilih😎 0% SST + 0% GST + Rebate & FREE GIFT lagi😱😱😱😱😱 -Nak cari X70 available stock? -Nak tanya info untuk Iriz atau Persona facelift 2019? 🤗 -Nak apply loan tapi nak cari rate rendah? -Nak apply loan tapi tak tahu nak macam mana? -Islamic Loan okay 👌🏻 -Nak apply tanpa guarantor? -Kereta lama hutang lagi, nak cari trade in tinggi? -Ptptn? -Baru start kerja, tak tahu nak macam mana apply? -Tiada lesen? Atau L lesen? Click link bawah utk Wsapp 👇🏻👇🏻 Click 👉 https://wa.me/60126638918 ☎️Call/Wsapp 0126638918 Azmin 012 663 8918 Kami mempunyai hubungan baik dengan bank👍🏻 Saya akan bagi advice dan menbantu selesaikan problem2 anda tanpa bayaran Documents perlu untuk apply bank - IC Copy (depan belakang) - Lesen Copy (depan belakang) - Slip gaji 3 bulan / 6 bulan - Bank statements 3 bulan / EPF statement Click link bawah utk Wsapp 👇🏻👇🏻 Click 👉 https://wa.me/60126638918 ☎️Call/Wsapp 0126638918 Azmin 012 663 8918 #proton #protonedar #protonmalaysia #proton #x70 #protonsuvx70 #suv #protonedar #protonsaga #protonexora #protonertiga #protonpreve #protoniriz #protonpersona #protonperdana #kereta #sayajual #sayajualkereta #keratanasional #nationalcar #nationalpride #cars #vehicles #transportation #dashcam #meprotonsales

‼️ PROMO MANTUL AIDILADHA ‼️ KEK LAPIS ORIGINAL SARAWAK
PERISA ALAF BARU UNTUK SEMUA • Flat Rate Untuk Semua perisa •
WHILE STOCK LAST !! FIRST PAY FIRST SERVED BASIS .
#keklapissarawak #keklapis #keklapissedap #keklapisalafbaru #sayajual #ujanakewangan #labuanonlineshop #labuan #bazaarpaknil #aidiladha2019 #sarawak #sabah #brunei

‼️ PROMO MANTUL AIDILADHA ‼️ KEK LAPIS ORIGINAL SARAWAK PERISA ALAF BARU UNTUK SEMUA • Flat Rate Untuk Semua perisa • WHILE STOCK LAST !! FIRST PAY FIRST SERVED BASIS . #keklapissarawak #keklapis #keklapissedap #keklapisalafbaru #sayajual #ujanakewangan #labuanonlineshop #labuan #bazaarpaknil #aidiladha2019 #sarawak #sabah #brunei

NEW ARRIVAL!!
=========================
KURUNG MINI SOFIA EKSKLUSIF ============================ .
.
AVAILABLE IN ALL SIZES
XS HINGGA 4XL .
.
PRICE RM 65 sepasang exclude postage
.
LIMITED STOCK. FIRST COME FIRST SERVE❤ .
.
Berminat Utk order ?
DIRECT WHATSAPP
.
011 166 89 524
011 166 89 524
011 166 89 524
.
.
#dhiacottonkb
#kurungcottoncollections
#dhiacottonkblovers
#sayajual
#sayajualbaju
#bajumurah
#bajulatest
#bajumampumilik
#bajubridemaids
#kaincotton
#kainmurah
#kurungmodern
#tahararoselovers
#trustedseller
#limitededition
#designbaru
#designlatest
#kurungmodern
#kurungpahang
#angguncottonkb
#kurungcottonpastel
#igshopmalaysia
#bazarpaknil
#setsedondon
#kurungmurahmalaysia
#kurungcottonmurah
#kurungcottonplussize
#kurungcottonenglish
#ootdfashion
#muslimahfashionmalaysia
#ootdmalaysia

NEW ARRIVAL!! ========================= KURUNG MINI SOFIA EKSKLUSIF ============================ . . AVAILABLE IN ALL SIZES XS HINGGA 4XL . . PRICE RM 65 sepasang exclude postage . LIMITED STOCK. FIRST COME FIRST SERVE❤ . . Berminat Utk order ? DIRECT WHATSAPP . 011 166 89 524 011 166 89 524 011 166 89 524 . . #dhiacottonkb #kurungcottoncollections #dhiacottonkblovers #sayajual #sayajualbaju #bajumurah #bajulatest #bajumampumilik #bajubridemaids #kaincotton #kainmurah #kurungmodern #tahararoselovers #trustedseller #limitededition #designbaru #designlatest #kurungmodern #kurungpahang #angguncottonkb #kurungcottonpastel #igshopmalaysia #bazarpaknil #setsedondon #kurungmurahmalaysia #kurungcottonmurah #kurungcottonplussize #kurungcottonenglish #ootdfashion #muslimahfashionmalaysia #ootdmalaysia

RESTOCK!!!!
-
Price : RM37
BUY 3 PAIR FOR RM100 FREE POSTAGE
Color : black, white, grey, pink
Material : pu leather
-
✔️ Small cutting, need to wear 1 size bigger
-
Ukuran size -
Size 35 - 22.5 cm
Size 36 - 23.0 cm
Size 37 - 23.5 cm
Size 38 - 24.0 cm
Size 39 - 24.5 cm
Size 40 - 25.0 cm
-
To purchase do whatsapp 01111002821
-
#sayajualsandle #sandle #sandlemurah #sandlecantik #kasut #sayajualkasut #sayajualheels #kasut #heels #fashion #murah #fashion #makeup #shoes #girlshoes #sayajual #pahang #terengganu #mua #wedges #sayajualwedgesmurah #wedgesmurah #heelsmurah #shoes #hijabfashion #gift #present #birthdaygifts

RESTOCK!!!! - Price : RM37 BUY 3 PAIR FOR RM100 FREE POSTAGE Color : black, white, grey, pink Material : pu leather - ✔️ Small cutting, need to wear 1 size bigger - Ukuran size - Size 35 - 22.5 cm Size 36 - 23.0 cm Size 37 - 23.5 cm Size 38 - 24.0 cm Size 39 - 24.5 cm Size 40 - 25.0 cm - To purchase do whatsapp 01111002821 - #sayajualsandle #sandle #sandlemurah #sandlecantik #kasut #sayajualkasut #sayajualheels #kasut #heels #fashion #murah #fashion #makeup #shoes #girlshoes #sayajual #pahang #terengganu #mua #wedges #sayajualwedgesmurah #wedgesmurah #heelsmurah #shoes #hijabfashion #gift #present #birthdaygifts

.
Tag member korang ye 😘
.
Jangan lupa turn on post notification ♥️
.
Nak review ws 012-8894981 🎈
.
Anda mencari JERSI BOLA MURAH❓❓❓
Jom follow @19street.jersey @19street.jersey
✅Qualiti padu
✅Harga berpatutan
✅Giveaway turut disediakan
.
#lawak #lawakhambar #lawakterok #lawaksavage #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #bazaarpaknil #bazarpaknil #servisnaikknfollowers #paidreviewmalaysia #maluapabossku #lawaksavage #lawaking #lawakkeder #lawakbodoh #lawakhangit #lawakterkini #himpunanlawakmalays #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalaysia #himpunanceritalawak #sayajual #sayajualmurahmurah #igers #igersmalaysia

. Tag member korang ye 😘 . Jangan lupa turn on post notification ♥️ . Nak review ws 012-8894981 🎈 . Anda mencari JERSI BOLA MURAH❓❓❓ Jom follow @19street .jersey @19street .jersey ✅Qualiti padu ✅Harga berpatutan ✅Giveaway turut disediakan . #lawak #lawakhambar #lawakterok #lawaksavage #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #bazaarpaknil #bazarpaknil #servisnaikknfollowers #paidreviewmalaysia #maluapabossku #lawaksavage #lawaking #lawakkeder #lawakbodoh #lawakhangit #lawakterkini #himpunanlawakmalays #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalaysia #himpunanceritalawak #sayajual #sayajualmurahmurah #igers #igersmalaysia

Korang tengah lunch dengan family ke tu pinky darlings 💗
Sebelum korang keluar rumah, jangan lupa sapu snow lotion okay sayang 😍
UNTUK TEMPAHAN & INFO LEBIH LANJUT.. KLIK LINK DIBAWAH
http://www.wasap.my/60195620091
http://www.wasap.my/60108308250 💕JERAWAT 💕JERAGAT 💕KULIT KUSAM 💕PARUT 💕KULIT GELAP
YANG GELAP KITA PUTIHKAN,YANG CERAH KITA BAGI FLAWLESS GILA-GILA.. P/S: JANGAN LAMBAT-LAMBAT, STOK CEPAT HABIS!
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #agentbalingkedah #dropshipwanted #opencod #artismalaysia #cantik #cantikskincare #nakcantik #jomcantik #putihgebu #putih #kulitcantik #sayajual #sayajualmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajualonline #dropshipneeded #codbalingkedah #onlineshopping #Serumpinkypinky #goldglowingserum
#trustedseller

Korang tengah lunch dengan family ke tu pinky darlings 💗 Sebelum korang keluar rumah, jangan lupa sapu snow lotion okay sayang 😍 UNTUK TEMPAHAN & INFO LEBIH LANJUT.. KLIK LINK DIBAWAH http://www.wasap.my/60195620091 http://www.wasap.my/60108308250 💕JERAWAT 💕JERAGAT 💕KULIT KUSAM 💕PARUT 💕KULIT GELAP YANG GELAP KITA PUTIHKAN,YANG CERAH KITA BAGI FLAWLESS GILA-GILA.. P/S: JANGAN LAMBAT-LAMBAT, STOK CEPAT HABIS! #pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkytestimoni #sitisarah #shuibsepahtu #agentbalingkedah #dropshipwanted #opencod #artismalaysia #cantik #cantikskincare #nakcantik #jomcantik #putihgebu #putih #kulitcantik #sayajual #sayajualmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajualonline #dropshipneeded #codbalingkedah #onlineshopping #Serumpinkypinky #goldglowingserum #trustedseller

De’ Orient Fuji Square by Naelofar Hijab 😍Ready stock
😍Type: Square
😍Material: Satin Silk
😍Size: 110cm x 110cm
😍RM60.00
😍Free postage to WM & EM
DM to purchase
#sayajual
#sayajualmurah
#sayajualtudung
#tudungmurahmalaysia
#tudungbawal
#bawalsatinmurah

De’ Orient Fuji Square by Naelofar Hijab 😍Ready stock 😍Type: Square 😍Material: Satin Silk 😍Size: 110cm x 110cm 😍RM60.00 😍Free postage to WM & EM DM to purchase #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudung #tudungmurahmalaysia #tudungbawal #bawalsatinmurah

NEW ARRIVAL!!
=========================
KURUNG MINI SOFIA EKSKLUSIF ============================ .
.
AVAILABLE IN ALL SIZES
XS HINGGA 4XL .
.
PRICE RM 65 sepasang exclude postage
.
LIMITED STOCK. FIRST COME FIRST SERVE❤ .
.
Berminat Utk order ?
DIRECT WHATSAPP
.
011 166 89 524
011 166 89 524
011 166 89 524
.
.
#dhiacottonkb
#kurungcottoncollections
#dhiacottonkblovers
#sayajual
#sayajualbaju
#bajumurah
#bajulatest
#bajumampumilik
#bajubridemaids
#kaincotton
#kainmurah
#kurungmodern
#tahararoselovers
#trustedseller
#limitededition
#designbaru
#designlatest
#kurungmodern
#kurungpahang
#angguncottonkb
#kurungcottonpastel
#igshopmalaysia
#bazarpaknil
#setsedondon
#kurungmurahmalaysia
#kurungcottonmurah
#kurungcottonplussize
#kurungcottonenglish
#ootdfashion
#muslimahfashionmalaysia
#ootdmalaysia

NEW ARRIVAL!! ========================= KURUNG MINI SOFIA EKSKLUSIF ============================ . . AVAILABLE IN ALL SIZES XS HINGGA 4XL . . PRICE RM 65 sepasang exclude postage . LIMITED STOCK. FIRST COME FIRST SERVE❤ . . Berminat Utk order ? DIRECT WHATSAPP . 011 166 89 524 011 166 89 524 011 166 89 524 . . #dhiacottonkb #kurungcottoncollections #dhiacottonkblovers #sayajual #sayajualbaju #bajumurah #bajulatest #bajumampumilik #bajubridemaids #kaincotton #kainmurah #kurungmodern #tahararoselovers #trustedseller #limitededition #designbaru #designlatest #kurungmodern #kurungpahang #angguncottonkb #kurungcottonpastel #igshopmalaysia #bazarpaknil #setsedondon #kurungmurahmalaysia #kurungcottonmurah #kurungcottonplussize #kurungcottonenglish #ootdfashion #muslimahfashionmalaysia #ootdmalaysia

SIZE QIANDRA SERIES :
🌹WHITE
🌹DARK PINK
🌹DARK BLUE
🌹DARK GREEN
🌹ORANGE
🌹DARK GREY
🌹BLACK
🌹MAROON
RM42 {EXC POSTAGE}
MATERIAL : COTTON T-SHIRT
BFF {ZIP}
ADA BELAHAN DI SEBELAH BAJU
SIZE : XS - 4XL
Whatsapp to order
014-8256357
#qiandraseries #awanazstyle #bajumuslimah #bajumuslimahlabuh #bajumuslimahmoden #bajumuslimahtrending #tshirtmuslimah
#bajucantik #nursingfriendly #nursingmom
#sukan #bajusukan #bajusukansekolah
#patuhsyariah #trending #sayajual #sale
#visitmyig #visitmyinstagram #instadaily
#like #likers #like4like #likeforlikes #follow
#likeforfollow #follow4like #followme

SIZE QIANDRA SERIES : 🌹WHITE 🌹DARK PINK 🌹DARK BLUE 🌹DARK GREEN 🌹ORANGE 🌹DARK GREY 🌹BLACK 🌹MAROON RM42 {EXC POSTAGE} MATERIAL : COTTON T-SHIRT BFF {ZIP} ADA BELAHAN DI SEBELAH BAJU SIZE : XS - 4XL Whatsapp to order 014-8256357 #qiandraseries #awanazstyle #bajumuslimah #bajumuslimahlabuh #bajumuslimahmoden #bajumuslimahtrending #tshirtmuslimah #bajucantik #nursingfriendly #nursingmom #sukan #bajusukan #bajusukansekolah #patuhsyariah #trending #sayajual #sale #visitmyig #visitmyinstagram #instadaily #like #likers #like4like #likeforlikes #follow #likeforfollow #follow4like #followme

Kepada sesiapa yg mempunyai masalah kucing yg kurus, makan byk2 tapi still kurus jugak?? Kita ada barang baik punya utk menambah tumbesaran kucing dan menggemok kan lagi kucing tuan/puan.
Dah ramai customer kami yg berpuas hati dgn GROWTH BOOSTER ni, jika berminat or ada sebarang pertanyaan boleh whatsapp saya segera.
Whatsapp 011-28504287
Whatsapp 011-28504287
Whatsapp 011-28504287
#sayajual #catlovers #sayajualmurah #sayajualsupplementkucing #jualmurah #jdt #selangor #kucinggebu #kucinggemuk #kucingmurah #kucingkampung #makanankucingmurah #makanankucing #catgrowthbooster #bazaarpaknil #supplementkucing #kucingmurah
#kucingcomel #onlineshoppingmalaysia #malaysiaonlineshopping #catloversclub #kucinglucu #kucingku #kucing #kucingmalaysia #malaysiapetshop #malaysiapets #malaysiapet #petmalaysia #igersmalaya

Kepada sesiapa yg mempunyai masalah kucing yg kurus, makan byk2 tapi still kurus jugak?? Kita ada barang baik punya utk menambah tumbesaran kucing dan menggemok kan lagi kucing tuan/puan. Dah ramai customer kami yg berpuas hati dgn GROWTH BOOSTER ni, jika berminat or ada sebarang pertanyaan boleh whatsapp saya segera. Whatsapp 011-28504287 Whatsapp 011-28504287 Whatsapp 011-28504287 #sayajual #catlovers #sayajualmurah #sayajualsupplementkucing #jualmurah #jdt #selangor #kucinggebu #kucinggemuk #kucingmurah #kucingkampung #makanankucingmurah #makanankucing #catgrowthbooster #bazaarpaknil #supplementkucing #kucingmurah #kucingcomel #onlineshoppingmalaysia #malaysiaonlineshopping #catloversclub #kucinglucu #kucingku #kucing #kucingmalaysia #malaysiapetshop #malaysiapets #malaysiapet #petmalaysia #igersmalaya

RESTOCK!!!!
-
Price : RM37
BUY 3 PAIR FOR RM100 FREE POSTAGE
Color : black, white, grey, pink
Material : pu leather
-
✔️ Small cutting, need to wear 1 size bigger
-
Ukuran size -
Size 35 - 22.5 cm
Size 36 - 23.0 cm
Size 37 - 23.5 cm
Size 38 - 24.0 cm
Size 39 - 24.5 cm
Size 40 - 25.0 cm
-
To purchase do whatsapp 01111002821
-
#sayajualsandle #sandle #sandlemurah #sandlecantik #kasut #sayajualkasut #sayajualheels #kasut #heels #fashion #murah #fashion #makeup #shoes #girlshoes #sayajual #pahang #terengganu #mua #wedges #sayajualwedgesmurah #wedgesmurah #heelsmurah #shoes #hijabfashion #gift #present #birthdaygifts

RESTOCK!!!! - Price : RM37 BUY 3 PAIR FOR RM100 FREE POSTAGE Color : black, white, grey, pink Material : pu leather - ✔️ Small cutting, need to wear 1 size bigger - Ukuran size - Size 35 - 22.5 cm Size 36 - 23.0 cm Size 37 - 23.5 cm Size 38 - 24.0 cm Size 39 - 24.5 cm Size 40 - 25.0 cm - To purchase do whatsapp 01111002821 - #sayajualsandle #sandle #sandlemurah #sandlecantik #kasut #sayajualkasut #sayajualheels #kasut #heels #fashion #murah #fashion #makeup #shoes #girlshoes #sayajual #pahang #terengganu #mua #wedges #sayajualwedgesmurah #wedgesmurah #heelsmurah #shoes #hijabfashion #gift #present #birthdaygifts

‼️ PROMO MANTUL AIDILADHA ‼️ KEK LAPIS ORIGINAL SARAWAK
PERISA ALAF BARU UNTUK SEMUA • Flat Rate Untuk Semua perisa •
WHILE STOCK LAST !! FIRST PAY FIRST SERVED BASIS .
#keklapissarawak #keklapis #keklapissedap #keklapisalafbaru #sayajual #ujanakewangan #labuanonlineshop #labuan #bazaarpaknil #aidiladha2019 #sarawak #sabah #brunei

‼️ PROMO MANTUL AIDILADHA ‼️ KEK LAPIS ORIGINAL SARAWAK PERISA ALAF BARU UNTUK SEMUA • Flat Rate Untuk Semua perisa • WHILE STOCK LAST !! FIRST PAY FIRST SERVED BASIS . #keklapissarawak #keklapis #keklapissedap #keklapisalafbaru #sayajual #ujanakewangan #labuanonlineshop #labuan #bazaarpaknil #aidiladha2019 #sarawak #sabah #brunei

T H A N K Y O U ❤️❤️❤️
.
.
#Cikkethylens #feedbackcustomer #feedbackbycikkethy #feedback #contactlens #murah #sayajual #lensmurah
NEW ARRIVAL!!
=========================
KURUNG MINI SOFIA EKSKLUSIF ============================ .
.
AVAILABLE IN ALL SIZES
XS HINGGA 4XL .
.
PRICE RM 65 sepasang exclude postage
.
LIMITED STOCK. FIRST COME FIRST SERVE❤ .
.
Berminat Utk order ?
DIRECT WHATSAPP
.
011 166 89 524
011 166 89 524
011 166 89 524
.
.
#dhiacottonkb
#kurungcottoncollections
#dhiacottonkblovers
#sayajual
#sayajualbaju
#bajumurah
#bajulatest
#bajumampumilik
#bajubridemaids
#kaincotton
#kainmurah
#kurungmodern
#tahararoselovers
#trustedseller
#limitededition
#designbaru
#designlatest
#kurungmodern
#kurungpahang
#angguncottonkb
#kurungcottonpastel
#igshopmalaysia
#bazarpaknil
#setsedondon
#kurungmurahmalaysia
#kurungcottonmurah
#kurungcottonplussize
#kurungcottonenglish
#ootdfashion
#muslimahfashionmalaysia
#ootdmalaysia

NEW ARRIVAL!! ========================= KURUNG MINI SOFIA EKSKLUSIF ============================ . . AVAILABLE IN ALL SIZES XS HINGGA 4XL . . PRICE RM 65 sepasang exclude postage . LIMITED STOCK. FIRST COME FIRST SERVE❤ . . Berminat Utk order ? DIRECT WHATSAPP . 011 166 89 524 011 166 89 524 011 166 89 524 . . #dhiacottonkb #kurungcottoncollections #dhiacottonkblovers #sayajual #sayajualbaju #bajumurah #bajulatest #bajumampumilik #bajubridemaids #kaincotton #kainmurah #kurungmodern #tahararoselovers #trustedseller #limitededition #designbaru #designlatest #kurungmodern #kurungpahang #angguncottonkb #kurungcottonpastel #igshopmalaysia #bazarpaknil #setsedondon #kurungmurahmalaysia #kurungcottonmurah #kurungcottonplussize #kurungcottonenglish #ootdfashion #muslimahfashionmalaysia #ootdmalaysia

UPDATE STOCK #angguncotton!!!! UPDATE STOCK #miniriau !!!!! UPDATE STOCK #kurungriau !!! .
.
--------------🌹Ciri-Ciri Kurung Mini Riau🌹--------------
.
.
✅ Material 💯 English Cotton
✅ Cutting cun melecun, Span sederhana nipis di bahagian bahu
✅ Ada zip sorok di bahagian depan baju (Breast Feeding Friendly)
✅ Tiada dat di belakang dan hadapan baju
✅ Baju kembang di bahagian punggung
✅ Wuduk Friendly
✅Kain Jenis Lipat Batik
✅ Kain fully getah dan berzip di tepi
✅ Labuh baju bawah paras punggung menutupi punggung
.
. ----------------------🌹AVAILABLE SIZE🌹------------------
.
. 👗XS hingga 3XL👗
.
.
--------------------🌹 HARGA🌹-------------------
.
.
💲RM 69 SEPASANG (EXCLUDE POSTAGE)
💲POSTAGE RM 8 SM/ RM11SS (SEPASANG)
.
. .
.
#angguncotton #kurungminicotton #bajukurungmoden #kurungmodencotton #bajukurungpahang #kurungcottonpahang #bajukurungmodencotton #sayajual #sayajualbajukurungcotton #sayajualbajukurung #setsedondon #raya2019 #bajuraya2019 #visitmyig #bazaarpaknil #bajukurungcotton #minicotton #kurungmoden #kurungpahang #kurungmurah #blousecantik #bajubatik #batikmalaysia #batikcotton #kurungpahangcotton #kurungcotton #kurungmini #kebayalabuh

UPDATE STOCK #angguncotton!!!! UPDATE STOCK #miniriau !!!!! UPDATE STOCK #kurungriau !!! . . --------------🌹Ciri-Ciri Kurung Mini Riau🌹-------------- . . ✅ Material 💯 English Cotton ✅ Cutting cun melecun, Span sederhana nipis di bahagian bahu ✅ Ada zip sorok di bahagian depan baju (Breast Feeding Friendly) ✅ Tiada dat di belakang dan hadapan baju ✅ Baju kembang di bahagian punggung ✅ Wuduk Friendly ✅Kain Jenis Lipat Batik ✅ Kain fully getah dan berzip di tepi ✅ Labuh baju bawah paras punggung menutupi punggung . . ----------------------🌹AVAILABLE SIZE🌹------------------ . . 👗XS hingga 3XL👗 . . --------------------🌹 HARGA🌹------------------- . . 💲RM 69 SEPASANG (EXCLUDE POSTAGE) 💲POSTAGE RM 8 SM/ RM11SS (SEPASANG) . . . . #angguncotton #kurungminicotton #bajukurungmoden #kurungmodencotton #bajukurungpahang #kurungcottonpahang #bajukurungmodencotton #sayajual #sayajualbajukurungcotton #sayajualbajukurung #setsedondon #raya2019 #bajuraya2019 #visitmyig #bazaarpaknil #bajukurungcotton #minicotton #kurungmoden #kurungpahang #kurungmurah #blousecantik #bajubatik #batikmalaysia #batikcotton #kurungpahangcotton #kurungcotton #kurungmini #kebayalabuh

NEW ARRIVAL!!
=========================
KURUNG MINI SOFIA EKSKLUSIF ============================ .
.
AVAILABLE IN ALL SIZES
XS HINGGA 4XL .
.
PRICE RM 65 sepasang exclude postage
.
LIMITED STOCK. FIRST COME FIRST SERVE❤ .
.
Berminat Utk order ?
DIRECT WHATSAPP
.
011 166 89 524
011 166 89 524
011 166 89 524
.
.
#dhiacottonkb
#kurungcottoncollections
#dhiacottonkblovers
#sayajual
#sayajualbaju
#bajumurah
#bajulatest
#bajumampumilik
#bajubridemaids
#kaincotton
#kainmurah
#kurungmodern
#tahararoselovers
#trustedseller
#limitededition
#designbaru
#designlatest
#kurungmodern
#kurungpahang
#angguncottonkb
#kurungcottonpastel
#igshopmalaysia
#bazarpaknil
#setsedondon
#kurungmurahmalaysia
#kurungcottonmurah
#kurungcottonplussize
#kurungcottonenglish
#ootdfashion
#muslimahfashionmalaysia
#ootdmalaysia

NEW ARRIVAL!! ========================= KURUNG MINI SOFIA EKSKLUSIF ============================ . . AVAILABLE IN ALL SIZES XS HINGGA 4XL . . PRICE RM 65 sepasang exclude postage . LIMITED STOCK. FIRST COME FIRST SERVE❤ . . Berminat Utk order ? DIRECT WHATSAPP . 011 166 89 524 011 166 89 524 011 166 89 524 . . #dhiacottonkb #kurungcottoncollections #dhiacottonkblovers #sayajual #sayajualbaju #bajumurah #bajulatest #bajumampumilik #bajubridemaids #kaincotton #kainmurah #kurungmodern #tahararoselovers #trustedseller #limitededition #designbaru #designlatest #kurungmodern #kurungpahang #angguncottonkb #kurungcottonpastel #igshopmalaysia #bazarpaknil #setsedondon #kurungmurahmalaysia #kurungcottonmurah #kurungcottonplussize #kurungcottonenglish #ootdfashion #muslimahfashionmalaysia #ootdmalaysia

QIANDRA SERIES :
🌹WHITE
🌹DARK PINK
🌹DARK BLUE
🌹DARK GREEN
🌹ORANGE
🌹DARK GREY
🌹BLACK
🌹MAROON
RM42 {EXC POSTAGE}
MATERIAL : COTTON T-SHIRT
BFF {ZIP}
ADA BELAHAN DI SEBELAH BAJU
SIZE : XS - 4XL
Whatsapp to order
014-8256357
#qiandraseries #awanazstyle #bajumuslimah #bajumuslimahlabuh #bajumuslimahmoden #bajumuslimahtrending #tshirtmuslimah
#bajucantik #nursingfriendly #nursingmom
#sukan #bajusukan #bajusukansekolah
#patuhsyariah #trending #sayajual #sale
#visitmyig #visitmyinstagram #instadaily
#like #likers #like4like #likeforlikes #follow
#likeforfollow #follow4like #followme

QIANDRA SERIES : 🌹WHITE 🌹DARK PINK 🌹DARK BLUE 🌹DARK GREEN 🌹ORANGE 🌹DARK GREY 🌹BLACK 🌹MAROON RM42 {EXC POSTAGE} MATERIAL : COTTON T-SHIRT BFF {ZIP} ADA BELAHAN DI SEBELAH BAJU SIZE : XS - 4XL Whatsapp to order 014-8256357 #qiandraseries #awanazstyle #bajumuslimah #bajumuslimahlabuh #bajumuslimahmoden #bajumuslimahtrending #tshirtmuslimah #bajucantik #nursingfriendly #nursingmom #sukan #bajusukan #bajusukansekolah #patuhsyariah #trending #sayajual #sale #visitmyig #visitmyinstagram #instadaily #like #likers #like4like #likeforlikes #follow #likeforfollow #follow4like #followme

baby & bridal shower cake. victoria sandwich cake inside. thank you so much ika❤️ #syazbakes #syazbakesvsc #syazbakesfondant koleksi gambar donut from april-july🤪 part 1
tempahan donut macam biasa ada je. rajin2 lah whatsapp sis k😌
#syazbakes #syazbakesdonut #sayajualdonut #sayajualdonutella #sayajual #sayajualkek #sayajualcake #bakergombak #bakerkl #klbaker #sayajualkek #sayajualcake #tamansrigombak #serigombak #srigombak #tamanbolton #tamangreenwood #tamanselaseh #tamanmelewar #tamanselayang #bakergombak #selayang #uiagombak #uiam #bridalshowercake #babyshowercake
🌸 ALHAMDULILLAH. FEEDBACK CUSTOMER untuk 'Baju Collection' 🌸. Anyone yang nak order baju 2PCS RM50 | 4PCS RM100 boleh whatsapp sis ye 013-2754103.
.
. #feedbackaymultibiz #blousemalaysia #blousemurahmalaysia #blouse2pcsrm50 #blouse4pcsrm100 #dressmalaysia #dressmurahmalaysia #2pcsrm50 #4pcsrm100 #sayajual

🌸 ALHAMDULILLAH. FEEDBACK CUSTOMER untuk 'Baju Collection' 🌸. Anyone yang nak order baju 2PCS RM50 | 4PCS RM100 boleh whatsapp sis ye 013-2754103. . . #feedbackaymultibiz #blousemalaysia #blousemurahmalaysia #blouse2pcsrm50 #blouse4pcsrm100 #dressmalaysia #dressmurahmalaysia #2pcsrm50 #4pcsrm100 #sayajual

🌸 ALHAMDULILLAH. FEEDBACK CUSTOMER untuk 'Baju Collection' 🌸. Anyone yang nak order baju 2PCS RM50 | 4PCS RM100 boleh whatsapp sis ye 013-2754103.
.
. #feedbackaymultibiz #blousemalaysia #blousemurahmalaysia #blouse2pcsrm50 #blouse4pcsrm100 #dressmalaysia #dressmurahmalaysia #2pcsrm50 #4pcsrm100 #sayajual

🌸 ALHAMDULILLAH. FEEDBACK CUSTOMER untuk 'Baju Collection' 🌸. Anyone yang nak order baju 2PCS RM50 | 4PCS RM100 boleh whatsapp sis ye 013-2754103. . . #feedbackaymultibiz #blousemalaysia #blousemurahmalaysia #blouse2pcsrm50 #blouse4pcsrm100 #dressmalaysia #dressmurahmalaysia #2pcsrm50 #4pcsrm100 #sayajual

.
PROMO MASUK GAJI 🔥
First Come First Served!
.
Converse One Star Pro 3V
US 11 sahaja
RM 199 only!! Original price 329
.
ETA 3-5 days
100% original
.
#sapotlokal #sayajual #sayajualkasut #kasutmurah #topimurah #kasutorimurah #igmalaya #streetwearmalaysia #streetwearmy #adidasmy #nikemy #pumamy #ootdmalaysia #ootdmy #kicksmalaysia #kicksmy #kixmalaysia #pumamy #newbalancemy #conversemy

. PROMO MASUK GAJI 🔥 First Come First Served! . Converse One Star Pro 3V US 11 sahaja RM 199 only!! Original price 329 . ETA 3-5 days 100% original . #sapotlokal #sayajual #sayajualkasut #kasutmurah #topimurah #kasutorimurah #igmalaya #streetwearmalaysia #streetwearmy #adidasmy #nikemy #pumamy #ootdmalaysia #ootdmy #kicksmalaysia #kicksmy #kixmalaysia #pumamy #newbalancemy #conversemy

‼️ PROMO MANTUL AIDILADHA ‼️ KEK LAPIS ORIGINAL SARAWAK
PERISA ALAF BARU UNTUK SEMUA • Flat Rate Untuk Semua perisa •
WHILE STOCK LAST !! FIRST PAY FIRST SERVED BASIS .
#keklapissarawak #keklapis #keklapissedap #keklapisalafbaru #sayajual #ujanakewangan #labuanonlineshop #labuan #bazaarpaknil #aidiladha2019 #sarawak #sabah #brunei

‼️ PROMO MANTUL AIDILADHA ‼️ KEK LAPIS ORIGINAL SARAWAK PERISA ALAF BARU UNTUK SEMUA • Flat Rate Untuk Semua perisa • WHILE STOCK LAST !! FIRST PAY FIRST SERVED BASIS . #keklapissarawak #keklapis #keklapissedap #keklapisalafbaru #sayajual #ujanakewangan #labuanonlineshop #labuan #bazaarpaknil #aidiladha2019 #sarawak #sabah #brunei

Tak sampai sebotol dah hilang keputihan.
Tak sampai sebotol dah hilang gatal-gatal.
Tak sampai sebotol dah hilang bau tak wangi Cik Bunga.
Tak sampai sebotol dah cerah pinkish Cik Bunga dibuatnya.
Tak sampai sebotol masalah datang bulan dah selesai. .
Ishhhhh ...
Ini yang kami dapat feedback dari pengguna setia Celebrity Feminine Scrub Wash lepas guna.
Dah lah sejuk macam ada aircond.
Selesa dari pagi sampai malam.
Takde rasa tak selesa mcm dulu.
Mcm guna produk X dulu.
Tak sehebat produk X tu .
Kenapa masih salah buat pilihan ni?
.
Jom tukar .
Guna Pembersih Wanita Scrub Pertama di Malaysia yang cukup ohsem sampai viral satu Malaysia ni.
.
.Whatsapp saya segera tuk merasai kelainannya! 😉📱012 2255002
.
.
.
#skinstories #celebrityfemininescrubwash #cfsw #skinstoriesbeautycare #pencuciwanita #pembersihwanita #femininewash #sapotlokal #moodrepublic #igshopmalaysia #ajimaura #terapiinstagram
#bazaar #uniten #uniselian #politeknik #uitm #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazaarpaknil #paknil #paknilreviewpercuma #sayajual #sayajualonline #instareview #igreview #igshop #instafamous #terlajaklaris #trustedseller

Tak sampai sebotol dah hilang keputihan. Tak sampai sebotol dah hilang gatal-gatal. Tak sampai sebotol dah hilang bau tak wangi Cik Bunga. Tak sampai sebotol dah cerah pinkish Cik Bunga dibuatnya. Tak sampai sebotol masalah datang bulan dah selesai. . Ishhhhh ... Ini yang kami dapat feedback dari pengguna setia Celebrity Feminine Scrub Wash lepas guna. Dah lah sejuk macam ada aircond. Selesa dari pagi sampai malam. Takde rasa tak selesa mcm dulu. Mcm guna produk X dulu. Tak sehebat produk X tu . Kenapa masih salah buat pilihan ni? . Jom tukar . Guna Pembersih Wanita Scrub Pertama di Malaysia yang cukup ohsem sampai viral satu Malaysia ni. . .Whatsapp saya segera tuk merasai kelainannya! 😉📱012 2255002 . . . #skinstories #celebrityfemininescrubwash #cfsw #skinstoriesbeautycare #pencuciwanita #pembersihwanita #femininewash #sapotlokal #moodrepublic #igshopmalaysia #ajimaura #terapiinstagram #bazaar #uniten #uniselian #politeknik #uitm #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazaarpaknil #paknil #paknilreviewpercuma #sayajual #sayajualonline #instareview #igreview #igshop #instafamous #terlajaklaris #trustedseller

NEW ARRIVAL!!
=========================
KURUNG MINI SOFIA EKSKLUSIF ============================ .
.
AVAILABLE IN ALL SIZES
XS HINGGA 4XL .
.
PRICE RM 65 sepasang exclude postage
.
LIMITED STOCK. FIRST COME FIRST SERVE❤ .
.
Berminat Utk order ?
DIRECT WHATSAPP
.
011 166 89 524
011 166 89 524
011 166 89 524
.
.
#dhiacottonkb
#kurungcottoncollections
#dhiacottonkblovers
#sayajual
#sayajualbaju
#bajumurah
#bajulatest
#bajumampumilik
#bajubridemaids
#kaincotton
#kainmurah
#kurungmodern
#tahararoselovers
#trustedseller
#limitededition
#designbaru
#designlatest
#kurungmodern
#kurungpahang
#angguncottonkb
#kurungcottonpastel
#igshopmalaysia
#bazarpaknil
#setsedondon
#kurungmurahmalaysia
#kurungcottonmurah
#kurungcottonplussize
#kurungcottonenglish
#ootdfashion
#muslimahfashionmalaysia
#ootdmalaysia

NEW ARRIVAL!! ========================= KURUNG MINI SOFIA EKSKLUSIF ============================ . . AVAILABLE IN ALL SIZES XS HINGGA 4XL . . PRICE RM 65 sepasang exclude postage . LIMITED STOCK. FIRST COME FIRST SERVE❤ . . Berminat Utk order ? DIRECT WHATSAPP . 011 166 89 524 011 166 89 524 011 166 89 524 . . #dhiacottonkb #kurungcottoncollections #dhiacottonkblovers #sayajual #sayajualbaju #bajumurah #bajulatest #bajumampumilik #bajubridemaids #kaincotton #kainmurah #kurungmodern #tahararoselovers #trustedseller #limitededition #designbaru #designlatest #kurungmodern #kurungpahang #angguncottonkb #kurungcottonpastel #igshopmalaysia #bazarpaknil #setsedondon #kurungmurahmalaysia #kurungcottonmurah #kurungcottonplussize #kurungcottonenglish #ootdfashion #muslimahfashionmalaysia #ootdmalaysia

Terima Kasih beli tauhu begedil @delilabs.co 😊
.
Boleh whatsapp 016-5047359 untuk tempahan. Tempahan kena sehari sebelum ya 😘
.
Harga sekotak:
-8pcs= RM10
-20pcs= RM25
-35pcs= RM40
.
*No backout buyer pleaseeee!
.
#tauhubegedil #tauhubegedilpenang #tauhubergedilpenang #tauhubegedilutara #delilabs #tauhubegedildelilabs #penangfood #penangfoodhunting #penangfoodhunter #penangfoodie #sayamakan #sayajual #penangfoodporn #satutakcukup #naklagi #homemadesos #homemadesauce #soshomemade #saucehomemade #sosspecial #bukansambalkicap #produktempatan #produkmuslim

Terima Kasih beli tauhu begedil @delilabs .co 😊 . Boleh whatsapp 016-5047359 untuk tempahan. Tempahan kena sehari sebelum ya 😘 . Harga sekotak: -8pcs= RM10 -20pcs= RM25 -35pcs= RM40 . *No backout buyer pleaseeee! . #tauhubegedil #tauhubegedilpenang #tauhubergedilpenang #tauhubegedilutara #delilabs #tauhubegedildelilabs #penangfood #penangfoodhunting #penangfoodhunter #penangfoodie #sayamakan #sayajual #penangfoodporn #satutakcukup #naklagi #homemadesos #homemadesauce #soshomemade #saucehomemade #sosspecial #bukansambalkicap #produktempatan #produkmuslim

🌸 ALHAMDULILLAH. FEEDBACK CUSTOMER untuk 'Baju Collections' 🌸. Anyone yang nak order baju 2PCS RM50 | 4PCS RM100 boleh whatsapp sis ye 013-2754103.
.
. #feedbackaymultibiz #blousemalaysia #blousemurahmalaysia #blouse2pcsrm50 #blouse4pcsrm100 #dressmalaysia #dressmurahmalaysia #2pcsrm50 #4pcsrm100 #sayajual

🌸 ALHAMDULILLAH. FEEDBACK CUSTOMER untuk 'Baju Collections' 🌸. Anyone yang nak order baju 2PCS RM50 | 4PCS RM100 boleh whatsapp sis ye 013-2754103. . . #feedbackaymultibiz #blousemalaysia #blousemurahmalaysia #blouse2pcsrm50 #blouse4pcsrm100 #dressmalaysia #dressmurahmalaysia #2pcsrm50 #4pcsrm100 #sayajual

Bulu mata you lit lit ngat!😍😍😍 Come and grab our lashes angels! Confirm tak menyesal sbb senang nak apply, sangat ringan and sangat lembut hokay! DM to purchase uols!💛💛💛

Bulu mata you lit lit ngat!😍😍😍 Come and grab our lashes angels! Confirm tak menyesal sbb senang nak apply, sangat ringan and sangat lembut hokay! DM to purchase uols!💛💛💛

NEW ARRIVAL!!
=========================
KURUNG MINI SOFIA EKSKLUSIF ============================ .
.
AVAILABLE IN ALL SIZES
XS HINGGA 4XL .
.
PRICE RM 65 sepasang exclude postage
.
LIMITED STOCK. FIRST COME FIRST SERVE❤ .
.
Berminat Utk order ?
DIRECT WHATSAPP
.
011 166 89 524
011 166 89 524
011 166 89 524
.
.
#dhiacottonkb
#kurungcottoncollections
#dhiacottonkblovers
#sayajual
#sayajualbaju
#bajumurah
#bajulatest
#bajumampumilik
#bajubridemaids
#kaincotton
#kainmurah
#kurungmodern
#tahararoselovers
#trustedseller
#limitededition
#designbaru
#designlatest
#kurungmodern
#kurungpahang
#angguncottonkb
#kurungcottonpastel
#igshopmalaysia
#bazarpaknil
#setsedondon
#kurungmurahmalaysia
#kurungcottonmurah
#kurungcottonplussize
#kurungcottonenglish
#ootdfashion
#muslimahfashionmalaysia
#ootdmalaysia

NEW ARRIVAL!! ========================= KURUNG MINI SOFIA EKSKLUSIF ============================ . . AVAILABLE IN ALL SIZES XS HINGGA 4XL . . PRICE RM 65 sepasang exclude postage . LIMITED STOCK. FIRST COME FIRST SERVE❤ . . Berminat Utk order ? DIRECT WHATSAPP . 011 166 89 524 011 166 89 524 011 166 89 524 . . #dhiacottonkb #kurungcottoncollections #dhiacottonkblovers #sayajual #sayajualbaju #bajumurah #bajulatest #bajumampumilik #bajubridemaids #kaincotton #kainmurah #kurungmodern #tahararoselovers #trustedseller #limitededition #designbaru #designlatest #kurungmodern #kurungpahang #angguncottonkb #kurungcottonpastel #igshopmalaysia #bazarpaknil #setsedondon #kurungmurahmalaysia #kurungcottonmurah #kurungcottonplussize #kurungcottonenglish #ootdfashion #muslimahfashionmalaysia #ootdmalaysia

SALE
[Dr.Jart+] Peptidin Serum Blue Energy POWER PACK
.
Contains: Peptidin Serum Blue Energy Effect and 
1. Peptidin Serum Pink Energy 5ml 
2. Every Sun Daily Mild 5ml 
3. Dermaclear Micro Oil Gell 10ml
4. Cicapair Cream 5ml 
5. Cicapair Night Repair 6ml (3ml*2EA) 
6. Dermask Ultrajet Porecting Solution
.
🔹RM95
🔹Postage RM7 SM / RM12 SS
🔹Pre order 2 weeks
🔹DM us to order
.
#drjartmalaysia #sayajual #sayajualdrjart #sayajualskincarekorea #koreanskincaremalaysia

SALE [Dr.Jart+] Peptidin Serum Blue Energy POWER PACK . Contains: Peptidin Serum Blue Energy Effect and  1. Peptidin Serum Pink Energy 5ml  2. Every Sun Daily Mild 5ml  3. Dermaclear Micro Oil Gell 10ml 4. Cicapair Cream 5ml  5. Cicapair Night Repair 6ml (3ml*2EA)  6. Dermask Ultrajet Porecting Solution . 🔹RM95 🔹Postage RM7 SM / RM12 SS 🔹Pre order 2 weeks 🔹DM us to order . #drjartmalaysia #sayajual #sayajualdrjart #sayajualskincarekorea #koreanskincaremalaysia

‼️ PROMO MANTUL AIDILADHA ‼️ KEK LAPIS ORIGINAL SARAWAK
PERISA ALAF BARU UNTUK SEMUA • Flat Rate Untuk Semua perisa •
WHILE STOCK LAST !! FIRST PAY FIRST SERVED BASIS .
#keklapissarawak #keklapis #keklapissedap #keklapisalafbaru #sayajual #ujanakewangan #labuanonlineshop #labuan #bazaarpaknil #aidiladha2019 #sarawak #sabah #brunei

‼️ PROMO MANTUL AIDILADHA ‼️ KEK LAPIS ORIGINAL SARAWAK PERISA ALAF BARU UNTUK SEMUA • Flat Rate Untuk Semua perisa • WHILE STOCK LAST !! FIRST PAY FIRST SERVED BASIS . #keklapissarawak #keklapis #keklapissedap #keklapisalafbaru #sayajual #ujanakewangan #labuanonlineshop #labuan #bazaarpaknil #aidiladha2019 #sarawak #sabah #brunei

NEW ARRIVAL!!
=========================
KURUNG MINI SOFIA EKSKLUSIF ============================ .
.
AVAILABLE IN ALL SIZES
XS HINGGA 4XL .
.
PRICE RM 65 sepasang exclude postage
.
LIMITED STOCK. FIRST COME FIRST SERVE❤ .
.
Berminat Utk order ?
DIRECT WHATSAPP
.
011 166 89 524
011 166 89 524
011 166 89 524
.
.
#dhiacottonkb
#kurungcottoncollections
#dhiacottonkblovers
#sayajual
#sayajualbaju
#bajumurah
#bajulatest
#bajumampumilik
#bajubridemaids
#kaincotton
#kainmurah
#kurungmodern
#tahararoselovers
#trustedseller
#limitededition
#designbaru
#designlatest
#kurungmodern
#kurungpahang
#angguncottonkb
#kurungcottonpastel
#igshopmalaysia
#bazarpaknil
#setsedondon
#kurungmurahmalaysia
#kurungcottonmurah
#kurungcottonplussize
#kurungcottonenglish
#ootdfashion
#muslimahfashionmalaysia
#ootdmalaysia

NEW ARRIVAL!! ========================= KURUNG MINI SOFIA EKSKLUSIF ============================ . . AVAILABLE IN ALL SIZES XS HINGGA 4XL . . PRICE RM 65 sepasang exclude postage . LIMITED STOCK. FIRST COME FIRST SERVE❤ . . Berminat Utk order ? DIRECT WHATSAPP . 011 166 89 524 011 166 89 524 011 166 89 524 . . #dhiacottonkb #kurungcottoncollections #dhiacottonkblovers #sayajual #sayajualbaju #bajumurah #bajulatest #bajumampumilik #bajubridemaids #kaincotton #kainmurah #kurungmodern #tahararoselovers #trustedseller #limitededition #designbaru #designlatest #kurungmodern #kurungpahang #angguncottonkb #kurungcottonpastel #igshopmalaysia #bazarpaknil #setsedondon #kurungmurahmalaysia #kurungcottonmurah #kurungcottonplussize #kurungcottonenglish #ootdfashion #muslimahfashionmalaysia #ootdmalaysia

.
T/kasih sahabat dari INDONESIA borong HIKING 100 pasang...sy jual smuanya dgn hrga tersebut🤝🤝🤝
.
Berminat utk business kasut bundle rojer2 la abg yie...Pasti xmyesal sb brg cantik dan sng buat duit...dimana ade usaha pasti ade hasilkn gaisss💝💝💝💝
.
🔥🔥🔥Harga comel barang padu🔥🔥🔥
.
PEMBEKAL & PEMBORONG KASUT SNEAKERS,HIKING,SAFETY ( GRED A )
.
💯KASUT SELECTED TERUS DARI ARAN
.
💯KASUT BRANDED (Mix)
.
💯KUALITI DIJAMIN... .
.
SAIZ HIDUP (5.5 UK -10 UK)
.
BARANG SENANG BUAT DUIT💲💲💲💲
. .............👉MIN 100 PASANG
.
✈️✈️POS KE INDONESIA DISEDIAKAN🛳🛳
.
Calling2 abg ye...kita kasi sembg smpai jadi🤝🤝🤝🤝...
.
📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲
CALL/WHATSAPP 0193205501
CALL/WHATSAPP 0193205501
CALL/WHATSAPP 0193205501
.
COD:EMPIRE BUNDLE,A-G-1B,BLOK A,JLN PJU 10/9A,PRIMA DAMANSARA,SELANGOR
.
#empirebundle #pembekalkasutbundle #pemborongkasutbundle #bazarpaknil #brandbundle #bundlemalaysia #kakibundle #adidasmy #nikemy #sayajual #kasutmurah #igermalaysia #lokalah #terlajaklaris #adidaszx #lokalah #klkix #nikesbdunk #jrb #vans #johor #selangor #melaka #tempatanfest #kasutcantik #wakdoyok #kasutmalaysia #kasut #kasutsukan #clarks #birkenstock

. T/kasih sahabat dari INDONESIA borong HIKING 100 pasang...sy jual smuanya dgn hrga tersebut🤝🤝🤝 . Berminat utk business kasut bundle rojer2 la abg yie...Pasti xmyesal sb brg cantik dan sng buat duit...dimana ade usaha pasti ade hasilkn gaisss💝💝💝💝 . 🔥🔥🔥Harga comel barang padu🔥🔥🔥 . PEMBEKAL & PEMBORONG KASUT SNEAKERS,HIKING,SAFETY ( GRED A ) . 💯KASUT SELECTED TERUS DARI ARAN . 💯KASUT BRANDED (Mix) . 💯KUALITI DIJAMIN... . . SAIZ HIDUP (5.5 UK -10 UK) . BARANG SENANG BUAT DUIT💲💲💲💲 . .............👉MIN 100 PASANG . ✈️✈️POS KE INDONESIA DISEDIAKAN🛳🛳 . Calling2 abg ye...kita kasi sembg smpai jadi🤝🤝🤝🤝... . 📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲 CALL/WHATSAPP 0193205501 CALL/WHATSAPP 0193205501 CALL/WHATSAPP 0193205501 . COD:EMPIRE BUNDLE,A-G-1B,BLOK A,JLN PJU 10/9A,PRIMA DAMANSARA,SELANGOR . #empirebundle #pembekalkasutbundle #pemborongkasutbundle #bazarpaknil #brandbundle #bundlemalaysia #kakibundle #adidasmy #nikemy #sayajual #kasutmurah #igermalaysia #lokalah #terlajaklaris #adidaszx #lokalah #klkix #nikesbdunk #jrb #vans #johor #selangor #melaka #tempatanfest #kasutcantik #wakdoyok #kasutmalaysia #kasut #kasutsukan #clarks #birkenstock

Tempotai Musang King & Gatei out for delivery 🤗 InsyaAllah esk atau lupa smpai kpd tuan masing2. Selamat menjamu selera ☺️
.
Agent & dropship sgt3 dialu-alukan ❤️
.
Whatsapp 016-3706051 atau klik di bio utk order ☺️
.
Penghantaran seluruh Malaysia
.
shopee.com.my/zzatipabli
shopee.com.my/zzatipabli
.
Cod area bangi/kajang/semenyih/beranang
.
@sambaltempotai #sayajual #sambalgatei #sambaltempotai #sambaltempotaikajang #sambaltempotaisemenyih #sambaltempotaiberanang #sayajualsambaltempotai
#sambaltempoyakpetai #bangi #kajang #semenyih #sambalijo #resepimasakan #instafood #makanansedap #malaysiaku #foodmalaysia #masak #resepimudah #padubeb #pedasgila #rugitakcuba #readytoeat #easytocook #kongsirezeki #sambalviral #sambalsedap #supportlocal #agentwanted #dropshipwanted

Tempotai Musang King & Gatei out for delivery 🤗 InsyaAllah esk atau lupa smpai kpd tuan masing2. Selamat menjamu selera ☺️ . Agent & dropship sgt3 dialu-alukan ❤️ . Whatsapp 016-3706051 atau klik di bio utk order ☺️ . Penghantaran seluruh Malaysia . shopee.com.my/zzatipabli shopee.com.my/zzatipabli . Cod area bangi/kajang/semenyih/beranang . @sambaltempotai #sayajual #sambalgatei #sambaltempotai #sambaltempotaikajang #sambaltempotaisemenyih #sambaltempotaiberanang #sayajualsambaltempotai #sambaltempoyakpetai #bangi #kajang #semenyih #sambalijo #resepimasakan #instafood #makanansedap #malaysiaku #foodmalaysia #masak #resepimudah #padubeb #pedasgila #rugitakcuba #readytoeat #easytocook #kongsirezeki #sambalviral #sambalsedap #supportlocal #agentwanted #dropshipwanted

🇩🇪 MANNOL RACING+ESTER FULLY SYNTHETIC 10W60 SN/CF
.
✴️ Recommended for most charged direct injection engines. Can be used in motor sports
.
☑️ Mannol used in BMW
.
.
.
🛒 Boleh dapatkan dari Pengedar Sah @merantika_dsara di Taman Sri Batu Caves. Jemput datang ke kedai kami
.
Jualan secara RUNCIT & BORONG.
.
.
.
⁉️ Takut terbeli minyak pelincir dan alat ganti tiruan yang boleh merosakkan kenderaan anda? Tak tahu dekat mana nak cari tempat yang jual barangan original sahaja?
.
💡Jangan bimbang, InsyaAllah kami boleh bantu anda
.
💯% ORIGINAL PRODUCTS. ❌ IMITATION
.
🎲 Antara produk yang kami sediakan adalah:
.
🎯 MINYAK PELINCIR pelbagai jenama terkemuka untuk Kereta/Motosikal
.
#Grantt #Mannol #Pennzoil #Repsol #Elf #Eni #Nasa
.
🎯 SERVICE PARTS
.
#GEP #Proton #Perodua
.
🎯 SPARK PLUGS
.
#Denso
.
🎯 ABSORBERS
.
#Kyb
.
⚠️ Hubungi kami untuk pertanyaan lanjut⚠️
.
📲 wasap.my/+6017-2366500
.
📲 wasap.my/+6012-2718127
.
📌127 & 131, Jalan SBC 1, Taman Sri Batu Caves, 68100 Batu Caves, Selangor.
.
#merantikadsara #lubedistributor #pengedarminyakpelincir #bumiputera #minyakpelincir #minyakhitam #minyakenjin #mannolmalaysia #mannolgombak #mannoloil #10w60 #umwgranttlube #sayajual #gombak #batucaves #malaysia

🇩🇪 MANNOL RACING+ESTER FULLY SYNTHETIC 10W60 SN/CF . ✴️ Recommended for most charged direct injection engines. Can be used in motor sports . ☑️ Mannol used in BMW . . . 🛒 Boleh dapatkan dari Pengedar Sah @merantika_dsara di Taman Sri Batu Caves. Jemput datang ke kedai kami . Jualan secara RUNCIT & BORONG. . . . ⁉️ Takut terbeli minyak pelincir dan alat ganti tiruan yang boleh merosakkan kenderaan anda? Tak tahu dekat mana nak cari tempat yang jual barangan original sahaja? . 💡Jangan bimbang, InsyaAllah kami boleh bantu anda . 💯% ORIGINAL PRODUCTS. ❌ IMITATION . 🎲 Antara produk yang kami sediakan adalah: . 🎯 MINYAK PELINCIR pelbagai jenama terkemuka untuk Kereta/Motosikal . #Grantt #Mannol #Pennzoil #Repsol #Elf #Eni #Nasa. 🎯 SERVICE PARTS . #GEP #Proton #Perodua. 🎯 SPARK PLUGS . #Denso. 🎯 ABSORBERS . #Kyb. ⚠️ Hubungi kami untuk pertanyaan lanjut⚠️ . 📲 wasap.my/+6017-2366500 . 📲 wasap.my/+6012-2718127 . 📌127 & 131, Jalan SBC 1, Taman Sri Batu Caves, 68100 Batu Caves, Selangor. . #merantikadsara #lubedistributor #pengedarminyakpelincir #bumiputera #minyakpelincir #minyakhitam #minyakenjin #mannolmalaysia #mannolgombak #mannoloil #10w60 #umwgranttlube #sayajual #gombak #batucaves #malaysia

Contoh Diamond patch yg dah dilekat pada baju, tak perlu jahit, tak perlu gosok. Mudah sangat kan? .
.
‼️Ready Stock Diamond Patch‼️
.
Size: 5x7.5cm
Colour: White Crystal .
💰Price
1- 20pcs : RM18/pc
(Borong) 21pcs & above : RM15/PC
.
Follow @hobcatalogue utk update ready stock item 😊
.
🌹CARA ORDER🌹
1. Boleh purchase direct di Shopee, Link ada di bio
2. Whatsapp +60174861870, Link juga ada di bio .
🚫DM🚫
🚫RUSH ORDER🚫
#chunkybeads #chunkybeadsmurah #chunkybeadsshawl #chunkybeadsmalaysia #chunkybeads4sale #manik #beads #HOBbeads #jahitmanik #wedding #nikah #sayajual #sayajualmanik #beadingservice #beadworks #embellishments

Contoh Diamond patch yg dah dilekat pada baju, tak perlu jahit, tak perlu gosok. Mudah sangat kan? . . ‼️Ready Stock Diamond Patch‼️ . Size: 5x7.5cm Colour: White Crystal . 💰Price 1- 20pcs : RM18/pc (Borong) 21pcs & above : RM15/PC . Follow @hobcatalogue utk update ready stock item 😊 . 🌹CARA ORDER🌹 1. Boleh purchase direct di Shopee, Link ada di bio 2. Whatsapp +60174861870, Link juga ada di bio . 🚫DM🚫 🚫RUSH ORDER🚫 #chunkybeads #chunkybeadsmurah #chunkybeadsshawl #chunkybeadsmalaysia #chunkybeads4sale #manik #beads #HOBbeads #jahitmanik #wedding #nikah #sayajual #sayajualmanik #beadingservice #beadworks #embellishments

Hitam warna favourite ramai sebab boleh nampak slim🥰
.
.
Kebaya Batik Manja
Rm89
Postage: Rm: 8/12ss
(Accessori tidak termasuk - sekadar cadangan hiasan)
.
.
Label F dan L/XL
(Ukuran rujuk gambar carta)
.
.
Material: Moss crepe printed
**tidak jarang dan tak perlu lining **leher baju bentuk V, hidden zip bahagian depan baju, friendly breastfeed
**lengan baju ada zip, friendly wudhuk
**potongan kebaya pendek utk tampil elegant. **corak motif bunga batik yg sangat cantik dan nampak exclusive
**skirt cutting duyung
**pinggang skirt full getah **warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera
Berminat?
PM: www.facebook.com/messages/AdorableScarf
@
WhatsApp: http://www.wasap.my/+60123034185
#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualkebaya #kebaya #shoppingmalaysia #shoppingonlinemalaysia #iklanvisitig #igbizmalaysia #instashopmalaysia #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysiaonline #visitmyigmalaysia

Hitam warna favourite ramai sebab boleh nampak slim🥰 . . Kebaya Batik Manja Rm89 Postage: Rm: 8/12ss (Accessori tidak termasuk - sekadar cadangan hiasan) . . Label F dan L/XL (Ukuran rujuk gambar carta) . . Material: Moss crepe printed **tidak jarang dan tak perlu lining **leher baju bentuk V, hidden zip bahagian depan baju, friendly breastfeed **lengan baju ada zip, friendly wudhuk **potongan kebaya pendek utk tampil elegant. **corak motif bunga batik yg sangat cantik dan nampak exclusive **skirt cutting duyung **pinggang skirt full getah **warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera Berminat? PM: www.facebook.com/messages/AdorableScarf @ WhatsApp: http://www.wasap.my/+60123034185 #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualkebaya #kebaya #shoppingmalaysia #shoppingonlinemalaysia #iklanvisitig #igbizmalaysia #instashopmalaysia #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysiaonline #visitmyigmalaysia

❤ #4pcsRm100SF ❤ 📢4PCS RM100📢
Marsyi tees
.
Price :
1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100
.
Postage :
SEM - Add RM9
SS - Add RM15
(Postage 1-4pcs)
.
Material :
Cotton tshirt
.
' L '
Shoulder 41-43CM
.
Other :
•Front pocket
•3/4 sleeve
.
Measurement :
.
In cm
Length 64, shoulder 57 (jenis bahu jatuh), sleeve 35, bust 106, hip 108.
.
In inch
Length 25, shoulder 22.5 (jenis bahu jatuh), sleeve 13.5, bust 41.5, hip 42.5.
.
Order :
DM/Whatsapp +60166486684
.
#blouse #blousemurah #blouselabuh #plainblousemurah #kebayamurah #bajuraya #bajuraya2019 #stripetees #printedblouse #longtopmurah #knittees #sayajualmurah #freepostage #3pcsrm100 #bajuborong #plainteesmurah #plaintees #4pcsRm100 #bajumurah #freepostagemalaysia #baju4pcsRm100 #stripeblouse #basicblouse #malaysia #malaysian #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #like4likes #likeforlikes

#4pcsRm100SF ❤ 📢4PCS RM100📢 Marsyi tees . Price : 1 PCS RM30 2 PCS RM50 4 PCS RM100 . Postage : SEM - Add RM9 SS - Add RM15 (Postage 1-4pcs) . Material : Cotton tshirt . ' L ' Shoulder 41-43CM . Other : •Front pocket •3/4 sleeve . Measurement : . In cm Length 64, shoulder 57 (jenis bahu jatuh), sleeve 35, bust 106, hip 108. . In inch Length 25, shoulder 22.5 (jenis bahu jatuh), sleeve 13.5, bust 41.5, hip 42.5. . Order : DM/Whatsapp +60166486684 . #blouse #blousemurah #blouselabuh #plainblousemurah #kebayamurah #bajuraya #bajuraya2019 #stripetees #printedblouse #longtopmurah #knittees #sayajualmurah #freepostage #3pcsrm100 #bajuborong #plainteesmurah #plaintees #4pcsRm100 #bajumurah #freepostagemalaysia #baju4pcsRm100 #stripeblouse #basicblouse #malaysia #malaysian #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #like4likes #likeforlikes

Sejak Nadia mengamalkan #betheglamorousdrink ni, tak pernah rasa ‘Monday blues’. Setiap hari Alhamdullilah Nadia rasa sangat bertenaga untuk melakukan kerja mengacara dan menjalankan tugas sebagai seorang ibu dan isteri.
.
Nadia juga menganggap masa bersenam adalah masa ‘me time’ untuk Nadia. Salah satu cara untuk Nadia melepaskan stress atau pon mengelak dari rasa lesu.
.
Bila kita bersenam, badan kita akan menghasilkan Endorfin yang boleh mencetuskan perasaan positif dalam badan.
.
Jadi, untuk hari yang lebih gembira, mulakan hari Uolss dengan senaman dan minuman #BEdrink ok!
.
#bebeautybyiera
#produk4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #ProdukKecantikan #SayaJual #Produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #Cantikduludankiniselamanya #behealthybeslimbebeautiful #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia

Sejak Nadia mengamalkan #betheglamorousdrink ni, tak pernah rasa ‘Monday blues’. Setiap hari Alhamdullilah Nadia rasa sangat bertenaga untuk melakukan kerja mengacara dan menjalankan tugas sebagai seorang ibu dan isteri. . Nadia juga menganggap masa bersenam adalah masa ‘me time’ untuk Nadia. Salah satu cara untuk Nadia melepaskan stress atau pon mengelak dari rasa lesu. . Bila kita bersenam, badan kita akan menghasilkan Endorfin yang boleh mencetuskan perasaan positif dalam badan. . Jadi, untuk hari yang lebih gembira, mulakan hari Uolss dengan senaman dan minuman #BEdrink ok! . #bebeautybyiera #produk4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #ProdukKecantikan #SayaJual #Produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #Cantikduludankiniselamanya #behealthybeslimbebeautiful #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia

Assalamualaikum/Hai
Kami membantu Anda Peniaga Online/personal ig/business ig menaikan Follower dgn harga mampu milik.. .
.
.
👥 Real Follower
🙌 99% Malaysia
❌ Bukan Robot
❌ Bukan Servis Tipu
✔ Insya'allah
📱 WhatsApp 011-27576170
.
.
.
#sayajual #tambahfollower #servistambahfollower #igreviewmalaysia #magnettambahfollower #meletop #meloditv3 #neelofa  #hotfm #erafm #sinarfm #koolfm #TV3 #TV9  #sayajualonline #semuasalahku #reviewig  #muzikallawaksuperstar #mimpisabrina #utusancintabuatadam #sepahtureunionlive2019 #icanseeyourvoice #hlive #icanseeyourvoicemusim2 #like4likes  #likeforlikes #uqashasenrose #tv2 #setelahterlafaznyaakad #bts

Assalamualaikum/Hai Kami membantu Anda Peniaga Online/personal ig/business ig menaikan Follower dgn harga mampu milik.. . . . 👥 Real Follower 🙌 99% Malaysia ❌ Bukan Robot ❌ Bukan Servis Tipu ✔ Insya'allah 📱 WhatsApp 011-27576170 . . . #sayajual #tambahfollower #servistambahfollower #igreviewmalaysia #magnettambahfollower #meletop #meloditv3 #neelofa  #hotfm #erafm #sinarfm #koolfm #TV3 #TV9  #sayajualonline #semuasalahku #reviewig  #muzikallawaksuperstar #mimpisabrina #utusancintabuatadam #sepahtureunionlive2019 #icanseeyourvoice #hlive #icanseeyourvoicemusim2 #like4likes  #likeforlikes #uqashasenrose #tv2 #setelahterlafaznyaakad #bts

Hi kepada semua yg dalam usaha untuk mengawal berat badan, amalkan tips tips yg telah kami sediakan khas ini untuk membantu anda semua ♥️ jangan lupa sapu Rich Argania ya 😉
.
.
#salam #gemuk #raya #kurus #kuruscepat #putih #diet#sihat #nakcantik #nakkurus#sayajual #makan #promosi#makanmakan #mothersday#richarganiahq #viral #viralvideos#viralvideos

Hi kepada semua yg dalam usaha untuk mengawal berat badan, amalkan tips tips yg telah kami sediakan khas ini untuk membantu anda semua ♥️ jangan lupa sapu Rich Argania ya 😉 . . #salam #gemuk #raya #kurus #kuruscepat #putih #diet #sihat #nakcantik #nakkurus #sayajual #makan #promosi #makanmakan #mothersday #richarganiahq #viral #viralvideos #viralvideos

Assalamualaikum Dan Selamat Petang Guys 🙈
.
. Alhamdulillah Semalam Setel COD Untuk Regular Customer Min 🥰 Terima Kasih Kerana Tidak Pernah Jemu Untuk Repeat Order 🤗 Min Jual Yaa
.
.
..
#themixpomadelangkawicustomer
#reviewcustomer #randomcustomer
.
.
http://wasap.my/60174225344/The.MixPomadeLangkawi
.
http://wasap.my/60175794458/The.MixPomadeLangkawi
.
.
.
.
.
.
.
.
#themixpomadelangkawi #langkawi #kuahlangkawi #kuah #kedah #hijaukuning #kedahseratarata #hustleselagiboleh #pomade #postagepomade #caripomade #sayajualpomade #pomadeonline #pomadeoriginal #pomademurah #codpomade #codpomadelangkawi #pelan2kayuh #localbrand #lambattinggal #maluapabossku #terbaikbro #sayajual #geraklupaperoger #hipsterpomade #hpcodlangkawi

Assalamualaikum Dan Selamat Petang Guys 🙈 . . Alhamdulillah Semalam Setel COD Untuk Regular Customer Min 🥰 Terima Kasih Kerana Tidak Pernah Jemu Untuk Repeat Order 🤗 Min Jual Yaa . . .. #themixpomadelangkawicustomer #reviewcustomer #randomcustomer. . http://wasap.my/60174225344/The.MixPomadeLangkawi . http://wasap.my/60175794458/The.MixPomadeLangkawi . . . . . . . . #themixpomadelangkawi #langkawi #kuahlangkawi #kuah #kedah #hijaukuning #kedahseratarata #hustleselagiboleh #pomade #postagepomade #caripomade #sayajualpomade #pomadeonline #pomadeoriginal #pomademurah #codpomade #codpomadelangkawi #pelan2kayuh #localbrand #lambattinggal #maluapabossku #terbaikbro #sayajual #geraklupaperoger #hipsterpomade #hpcodlangkawi

Subhanallah...
AMINN YA RABBAL ALAMIN 💕
Mari kita sama sama amalkan doa Neelofa ini semoga kita sentiasa di murahkan rezeki. Share & tag rakan rakan anda supaya satu dunia tahu rahsia kejayaan Neelofa dan semoga kita juga akan berjaya seperti Neelofa ♥️
.
.
#salam #gemuk #raya #kurus #kuruscepat #putih #diet#sihat #nakcantik #nakkurus#sayajual #makan #promosi#makanmakan #mothersday#richarganiahq #viral #viralvideos#viralvideos

Subhanallah... AMINN YA RABBAL ALAMIN 💕 Mari kita sama sama amalkan doa Neelofa ini semoga kita sentiasa di murahkan rezeki. Share & tag rakan rakan anda supaya satu dunia tahu rahsia kejayaan Neelofa dan semoga kita juga akan berjaya seperti Neelofa ♥️ . . #salam #gemuk #raya #kurus #kuruscepat #putih #diet #sihat #nakcantik #nakkurus #sayajual #makan #promosi #makanmakan #mothersday #richarganiahq #viral #viralvideos #viralvideos