#mountain photos & videos

31.6m Posts

Imagine waking up here 🌎
Can you name that cloud🤔🤔☁️☁️
. .. .
#clouds #mountain #beautiful #photography #planetearth #hillsandvalleys #morningmotivation #cabin #sunrise

Imagine waking up here 🌎
Can you name that cloud🤔🤔☁️☁️
. .. .
#clouds #mountain #beautiful #photography #planetearth #hillsandvalleys #morningmotivation #cabin #sunrise

Many thanks for taking two days tour with travel ads angkor tour. Hope you have a pleasant journey back home. We will see you again soon. #Kulen#Mountain#Siem #Reap#Waterfall#AngkorWat#Floating#Village#Sunset

Many thanks for taking two days tour with travel ads angkor tour. Hope you have a pleasant journey back home. We will see you again soon. #Kulen #Mountain #Siem #Reap #Waterfall #AngkorWat #Floating #Village #Sunset

Supposed to be Cotton Castle in Pamukkale, unfortunately it was dry that time. So the mountains next to it becomes more interesting to capture.
.
.
.
.
#wheninturkey #travel #photo #landscape #pamukkale #turkey #cottoncastle #mountain #sonyalpha #a6000

Supposed to be Cotton Castle in Pamukkale, unfortunately it was dry that time. So the mountains next to it becomes more interesting to capture.
.
.
.
.
#wheninturkey #travel #photo #landscape #pamukkale #turkey #cottoncastle #mountain #sonyalpha #a6000

7 Tipe pendaki

1. Nubie
Pendaki yang satu ini bisa dibilang orang yang belum pernah mendaki tapi niat-banget-pengen-mendaki dan terjun bebas di dunia pendakian.

2. Senior
Namanya juga senior, pendaki jenis ini tentunya udah malang melintang di dunia pendakian, selain karena pengalamannya, tentu aja karena umurnya yang biasanya udah sepuh. Maksudnya tuaan dikit.

3. Pendaki Sejati
Pendaki jenis ini adalah pendaki yang sifatnya down to earth banget. Dia diem-diem aja anaknya, tapi… pengalamannya di dunia pendakian enggak usah ditanya. Prinsip-prinsip pendakian juga dia pegang teguh. Survival skill-nya boleh diadu. Kematangan pikirannya boleh dijelajahi.

4. Pura-Pura Tangguh
Tipe pendaki yang satu ini sering banget kita jumpai dalam satu kelompok. Entah karena gengsi mengakui kelelahan, atau karena memang benar-benar tangguh dan kuat. Giliran sudah mendirikan tenda, mereka langsung tidur.

5. Alay
Jujur, agak pedih nulisnya, tapi pendaki jenis ini kayaknya musti diberantas, dan dikasi hukuman sosial kalau kita ketemu. Kenapa? Karena pendaki jenis ini adalah pendaki yang demenannya nyoret-nyoret batu, public space, ngukir pohon, dengan kata-kata “was here was here” atau nama-nama geng (ngaku) pecinta alam.

6. Si Jompo
Biasanya pendaki tipe ini adalah barisan paling belakang, dan sering tertinggal jauh dengan kelompoknya yang sudah didepan. Sampai-sampai teman dalam kelompok pendakiannya sering menunggu mereka bergabung kembali.

7. Pendaki Porter
Pendaki jenis ini punya kemampuan memanggul barang yang luar biasa. Mungkin pada saat Dr. Burton kesiram cairan yang bikin dia jadi hulk, si pendaki jenis ini kecipratan sedikit. Kemampuan orang ini hebat banget, selain bisa bawa keril segede kulkas, doi juga geraknya cepet bingit meskipun medan lagi nanjak-nanjaknya

kalian spesies pendaki jenis apa nih klo mimin boleh tau ..?? hhihi 😁😂
.
.
#katapendaki #pendakicantik #pendakiindonesia #pendakilembut #pendakikusut #mdpl #wanitagunung #pendakibisa #regran #pendakimicin #adventure #traveling #pendakikeren #gunungindonesia #mountain #alatgunung #pendakijombloo

7 Tipe pendaki

1. Nubie
Pendaki yang satu ini bisa dibilang orang yang belum pernah mendaki tapi niat-banget-pengen-mendaki dan terjun bebas di dunia pendakian.

2. Senior
Namanya juga senior, pendaki jenis ini tentunya udah malang melintang di dunia pendakian, selain karena pengalamannya, tentu aja karena umurnya yang biasanya udah sepuh. Maksudnya tuaan dikit.

3. Pendaki Sejati
Pendaki jenis ini adalah pendaki yang sifatnya down to earth banget. Dia diem-diem aja anaknya, tapi… pengalamannya di dunia pendakian enggak usah ditanya. Prinsip-prinsip pendakian juga dia pegang teguh. Survival skill-nya boleh diadu. Kematangan pikirannya boleh dijelajahi.

4. Pura-Pura Tangguh
Tipe pendaki yang satu ini sering banget kita jumpai dalam satu kelompok. Entah karena gengsi mengakui kelelahan, atau karena memang benar-benar tangguh dan kuat. Giliran sudah mendirikan tenda, mereka langsung tidur.

5. Alay
Jujur, agak pedih nulisnya, tapi pendaki jenis ini kayaknya musti diberantas, dan dikasi hukuman sosial kalau kita ketemu. Kenapa? Karena pendaki jenis ini adalah pendaki yang demenannya nyoret-nyoret batu, public space, ngukir pohon, dengan kata-kata “was here was here” atau nama-nama geng (ngaku) pecinta alam.

6. Si Jompo
Biasanya pendaki tipe ini adalah barisan paling belakang, dan sering tertinggal jauh dengan kelompoknya yang sudah didepan. Sampai-sampai teman dalam kelompok pendakiannya sering menunggu mereka bergabung kembali.

7. Pendaki Porter
Pendaki jenis ini punya kemampuan memanggul barang yang luar biasa. Mungkin pada saat Dr. Burton kesiram cairan yang bikin dia jadi hulk, si pendaki jenis ini kecipratan sedikit. Kemampuan orang ini hebat banget, selain bisa bawa keril segede kulkas, doi juga geraknya cepet bingit meskipun medan lagi nanjak-nanjaknya

kalian spesies pendaki jenis apa nih klo mimin boleh tau ..?? hhihi 😁😂
.
.
#katapendaki #pendakicantik #pendakiindonesia #pendakilembut #pendakikusut #mdpl #wanitagunung #pendakibisa #regran #pendakimicin #adventure #traveling #pendakikeren #gunungindonesia #mountain #alatgunung #pendakijombloo

Places 🏔☘️⭐️💦🧗‍♂️💪🏻 #mountain #trekking #city #goodmoments #happiness #anothertrowback

Places 🏔☘️⭐️💦🧗‍♂️💪🏻 #mountain #trekking #city #goodmoments #happiness #anothertrowback

Hey you, ya that's you..
.
.
.
Semua akan ada pada masanya, dimana sebuah pencapaian untuk kesuksesan memerlukan pengorbanan serta dukungan dari orang lain.
.
.
Kepercayaan dibutuhkan setiap orang untuk menghilangkan keegoisan semata serta demi mencapai tujuan yang sama.
.
.
Thanks for all of you, you show me the truth.
.
📸 : @nawaw_kur @chandra_pepey @rizal_fadlli @mhdroyan07 @cak_maoel

#traveling #haking #cooking #backpacker #Indonesia #mountain #gunungslamet #purbalingga #bambangan #pemalang #jawatengah #photo #📸 #zonafotografi #photography #indonesiaituindah

Hey you, ya that's you..
.
.
.
Semua akan ada pada masanya, dimana sebuah pencapaian untuk kesuksesan memerlukan pengorbanan serta dukungan dari orang lain.
.
.
Kepercayaan dibutuhkan setiap orang untuk menghilangkan keegoisan semata serta demi mencapai tujuan yang sama.
.
.
Thanks for all of you, you show me the truth.
.
📸 : @nawaw_kur @chandra_pepey @rizal_fadlli @mhdroyan07 @cak_maoel

#traveling #haking #cooking #backpacker #Indonesia #mountain #gunungslamet #purbalingga #bambangan #pemalang #jawatengah #photo #📸 #zonafotografi #photography #indonesiaituindah

Had a loooong but a fun hike through Namsan Park. 
#namsanpark #hike #mountain #hubby #fun

Had a loooong but a fun hike through Namsan Park.
#namsanpark #hike #mountain #hubby #fun

Watched the sunset at Max Patch this evening.  The clouds didn’t cooperate but the evening was wonderful. Of course, we had 12+ miles today and we’re tired!!Marlo and I have one more full day in Western North Carolina before we head to the Shenandoah Valley in Virginia.  We’re having a great time on our honeymoon. -
-
- 
#hiking #honeymoon #hiker #honeymoonhikers #thursday #vacation #mountains #mountain #view #beautiful #nature #fitness #vegan #maxpatch #adventure #getoutside #trip #best #friends #couplegoals #healthy #happy  #instagood #instamoment #love #hiking #animals #sunset

Watched the sunset at Max Patch this evening. The clouds didn’t cooperate but the evening was wonderful. Of course, we had 12+ miles today and we’re tired!!Marlo and I have one more full day in Western North Carolina before we head to the Shenandoah Valley in Virginia. We’re having a great time on our honeymoon. -
-
-
#hiking #honeymoon #hiker #honeymoonhikers #thursday #vacation #mountains #mountain #view #beautiful #nature #fitness #vegan #maxpatch #adventure #getoutside #trip #best #friends #couplegoals #healthy #happy #instagood #instamoment #love #hiking #animals #sunset

Riflettevo questi giorni sulle opportunità della vita, sulle scelte che facciamo e le occasioni che ci creiamo.
Il matrimonio è un misto di tutto ciò. Un percorso che ti porta a SCEGLIERE una persona attraverso opportunità che abbiamo saputo cogliere, scelte che abbiamo fatto e occasioni che non si siamo fatti scappare. ⠀⠀
Se vi siete già sposati ditemi cosa ne pensate e quale è stato il vostro percorso che vi ha portati al matrimonio.
.
. .
.
.
#dolomiten #lake #dolomiti #mountains #landscape #mountain #venetodavivere #italy #dolomites #travel #igersitalia #winter #alleghe #italia #altoadige #trekking #alps #agordino #love #naturelovers #montagna #landscapephotography #picoftheday #naturephotography #belluno #nature #photooftheday #photography #hiking #veneto

Riflettevo questi giorni sulle opportunità della vita, sulle scelte che facciamo e le occasioni che ci creiamo.
Il matrimonio è un misto di tutto ciò. Un percorso che ti porta a SCEGLIERE una persona attraverso opportunità che abbiamo saputo cogliere, scelte che abbiamo fatto e occasioni che non si siamo fatti scappare. ⠀⠀
Se vi siete già sposati ditemi cosa ne pensate e quale è stato il vostro percorso che vi ha portati al matrimonio.
.
. .
.
.
#dolomiten #lake #dolomiti #mountains #landscape #mountain #venetodavivere #italy #dolomites #travel #igersitalia #winter #alleghe #italia #altoadige #trekking #alps #agordino #love #naturelovers #montagna #landscapephotography #picoftheday #naturephotography #belluno #nature #photooftheday #photography #hiking #veneto

All roads lead to mountains ⛰ #peakvisor

All roads lead to mountains ⛰ #peakvisor

From wandering through the hot desert ☀️ to freezing through the mountain ❄️. The Rockies were calling, I answered 💙. #rockymountain #nationalpark #colorado #visitcolorado #coloradorockies

From wandering through the hot desert ☀️ to freezing through the mountain ❄️. The Rockies were calling, I answered 💙. #rockymountain #nationalpark #colorado #visitcolorado #coloradorockies

The big apple 🍎 NYC 🗽 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Follow 👉🏽@exquisite_lifestyle_co ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Follow 👉🏽@exquisite_lifestyle_co⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Follow 👉🏽@exquisite_lifestyle_co⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
•⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
❗️Tag someone who loves to travel❗️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
•⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#travel #instagood #photooftheday #travelphotography #love #photography #instatravel #picoftheday #instagram #traveling #travelgram #nature #photographer #trip #wanderlust #sunset #adventure #vacation #sea #follow #travelling #beautiful #holiday #landscape #art #beach #sun #photo #mountain #tourism

The big apple 🍎 NYC 🗽 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Follow 👉🏽@exquisite_lifestyle_co ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Follow 👉🏽@exquisite_lifestyle_co⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Follow 👉🏽@exquisite_lifestyle_co⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
•⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
❗️Tag someone who loves to travel❗️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
•⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#travel #instagood #photooftheday #travelphotography #love #photography #instatravel #picoftheday #instagram #traveling #travelgram #nature #photographer #trip #wanderlust #sunset #adventure #vacation #sea #follow #travelling #beautiful #holiday #landscape #art #beach #sun #photo #mountain #tourism

Imágenes que se guardan para toda la vida ⛰

Volcán Tacaná, 
México/Guatemala.

Representando a El Salvador en la LIX Confraternidad de Montañistas del Sureste con la @fsme_esa

#Trekking #Senderismo #Guatemala #hill #Volcán #Guate #HastaLaCumbre #landscape #Hiking
#LIX #photography #picoftheday #Clouds #Adventure #hikingtime #Mountain #Volcano #GuatemalaImpresionante #traveladdict #Confra

Imágenes que se guardan para toda la vida ⛰

Volcán Tacaná,
México/Guatemala.

Representando a El Salvador en la LIX Confraternidad de Montañistas del Sureste con la @fsme_esa

#Trekking #Senderismo #Guatemala #hill #Volcán #Guate #HastaLaCumbre #landscape #Hiking
#LIX #photography #picoftheday #Clouds #Adventure #hikingtime #Mountain #Volcano #GuatemalaImpresionante #traveladdict #Confra

Kota Kinabalu, Sabah, unquestionably is the most potential states in Malaysia for the tourism sector. With the introducing of KK Resort City by the government of Sabah, hopefully this plan will show people around the world how wonderful is Sabah! 
However, sincerely hope that this KK Resort City plan will not ruin the Land Below Wind with over developed, over crowded and destroy all the natural habitats of our unique flora, fauna, culture & tradition. If you love Sabah, do something to it! make it clean, make it polite, make it nature friendly, protect the forest, protect the environment! 
#sabah #kotakinabalusabah #mountkinabalu #labanrata #sabahtourism #myhome #nature #mountain

Kota Kinabalu, Sabah, unquestionably is the most potential states in Malaysia for the tourism sector. With the introducing of KK Resort City by the government of Sabah, hopefully this plan will show people around the world how wonderful is Sabah!
However, sincerely hope that this KK Resort City plan will not ruin the Land Below Wind with over developed, over crowded and destroy all the natural habitats of our unique flora, fauna, culture & tradition. If you love Sabah, do something to it! make it clean, make it polite, make it nature friendly, protect the forest, protect the environment!
#sabah #kotakinabalusabah #mountkinabalu #labanrata #sabahtourism #myhome #nature #mountain

Today's photo :  About fewdayz ago,A Beauty scenery(One day at afternoon)〜ver'風景 "富士山 Mt.FuJI"Landscape〜I hope,you'll  be looking forward to it!!!
※前日は灰色の空・雨模様、龍の巣を纏ってたものの、翌日は富士山が綺麗に現れた其の様が素敵でした☆
#富士山 #青空 #風景 #女子旅 #日本旅行 #自然 #フォローミー #フォロバ #nature #mtfuji #fujisan #mountain #beautifulview #landscape #morning #gotenba #amazing #japan #travel #love #awesome #beautiful #follow #followme #instagood #instatravel #instaphoto #instadaily #fabulous #scenery

Today's photo : About fewdayz ago,A Beauty scenery(One day at afternoon)〜ver'風景 "富士山 Mt.FuJI"Landscape〜I hope,you'll be looking forward to it!!!
※前日は灰色の空・雨模様、龍の巣を纏ってたものの、翌日は富士山が綺麗に現れた其の様が素敵でした☆
#富士山 #青空 #風景 #女子旅 #日本旅行 #自然 #フォローミー #フォロバ #nature #mtfuji #fujisan #mountain #beautifulview #landscape #morning #gotenba #amazing #japan #travel #love #awesome #beautiful #follow #followme #instagood #instatravel #instaphoto #instadaily #fabulous #scenery

Me encantan las fotos así, donde no soy muy consciente de lo que está pasando alrededor porque estoy muy concentrada en algo. 
Siento que están pasando cosas lindas en mi vida ahora y este viaje sólo fue una parte de eso.

Durante esta foto estábamos haciendo un "ritual" que solían hacer los indígenas para pedirle algo a la montaña; esto es, anhelos del corazón. Fue un momento muy bonito y que recordaré con mucho amor.

#life #living #travel #traveling #people #mountain #ritual #volcano #NevadodelRuiz #experiences #memories #forever #live #love #family #sisters #landscape #Manizales #Caldas #Nevado #viajeras

Me encantan las fotos así, donde no soy muy consciente de lo que está pasando alrededor porque estoy muy concentrada en algo.
Siento que están pasando cosas lindas en mi vida ahora y este viaje sólo fue una parte de eso.

Durante esta foto estábamos haciendo un "ritual" que solían hacer los indígenas para pedirle algo a la montaña; esto es, anhelos del corazón. Fue un momento muy bonito y que recordaré con mucho amor.

#life #living #travel #traveling #people #mountain #ritual #volcano #NevadodelRuiz #experiences #memories #forever #live #love #family #sisters #landscape #Manizales #Caldas #Nevado #viajeras

Spent the day climbing mountains and exploring old mines. Could not have asked for a better day
#mines #abandonedplaces #abandonedmine #redcliffs #redrocks #hike #outdoors #adventuredog #australianshepherd #mountain

Spent the day climbing mountains and exploring old mines. Could not have asked for a better day
#mines #abandonedplaces #abandonedmine #redcliffs #redrocks #hike #outdoors #adventuredog #australianshepherd #mountain