Trending Hashtags

Don't use the same old hashtags, our software automatically detects the top trending hashtags so you can use the best hashtags for your posts every time.

Increased Exposure

Using the right and trendy instagram tags for your post lets you stand out and get more real followers.

Updated Automatically

Our system analyses hashtags live and updates the top trending hashtags in minutes.


Find the top hashtags for #ChungHoMalaysia

Using the top trending hashtags is proven to help reach more users and attract real targeted followers.


PikGram Recommendation:

Use #ChungHoMalaysia to get seen now

0.7
average comments
1.9K
hashtag reach
38
average likes

Best hashtags for #ChungHoMalaysia

#ChungHoMalaysia
#christmas
#pretty
#inspiration
#sunset
#likeforfollow
#vscocam
#gym
#instapic
#fit
#beauty
#instagood
#photo
#love
#landscape
#tbt
#cat
#drawing
#girls
#home
#handmade
#family
#followforfollow
#hair
#sky
#style
#sun
Posts using this hashtag
1,886

Note: If the '&' character is used in the hashtag/s that you're searching for then please use the 'and' keyword instead.


Top 5 hashtags used with #ChungHoMalaysia

Percentage of hashtags used with #ChungHoMalaysia on Instagram posts

Always up to date

Our software is actively updating our hashtags and including top trending hashtags or every category every few minutes. Be sure to use a trusted hashtag website, to ensure you are using up to date hashtags to maximize your potential and growth on Instagram, along with other social platforms.

Do you have any suggestions? Please send your feedback to us. We are always driven to provide a better service.

Hashtags available right here are chosen and also constructed in such a way that reveals their worth. You can pick from the listing that is carefully pertaining to your brand or article. For instance, ChungHoMalaysia hashtags are widely browsed on Instagram to be utilized with pertinent articles.

Other than most recent and fashionable Instagram ChungHoMalaysia hashtags, you need to upgrade pertinent material as well. As an example, if you aspire to utilize hashtags, after that see to it you are utilizing them efficiently. Top ChungHoMalaysia hashtags are commonly gone over on Instagram that helps you in grabbing the interest of your targeted audience as well as a boost in the number of fans.

If you start utilizing preferred hashtags for ChungHoMalaysia to advertise your brand name, then you will possibly build your involvement, in contrast, to simply replicating and pasting unconnected hashtags. Hashtagsforlikes has actually made it very easy for you to drag the hashtags that relate to your blog post or brand. Right here you will see tiny teams of comparable top Instagram ChungHoMalaysia hashtags. These tiny teams can be made use of almost, as you can choose a various one whenever you upload something regarding the same subject or specific niche.

Bear in mind that a few of your blog posts can obtain included in the header area of an Instagram hashtag. It can breast the opportunity of getting even more sort, remarks along with followers, so prepare for that if it occurs every time by uploading a well-formed web content.

With proper and trendy hashtags for hashtags for ChungHoMalaysia, you can boost the impressions of your posts and increase the credibility of your brand.


ChungHoMalaysia instagram hashtag profile picture

#ChungHoMalaysia photos & videos

1,886 Instagram Posts using #ChungHoMalaysia hashtag

Advertisements

Top ChungHoMalaysia Posts

PROMOSI ❗X-Stand Bunting 🔝
.
Kami nak bagi korang Promosi X-stand Bunting dengan harga termurah, hanya RM35 siap Stand, siap Printing.
.
Tak perlu cari kedai lain dah. Dekat #TheSokmedAgency adalah yang termurah setakat ni.
.
Untuk info lanjut DM or WhatsApp nombor yang tertera di Profile kami 🔝.
.
#digitalagency
#socialmediamarketing
#creativedesign
#graphicdesigner
#pakargrafik
#pakarvideo
#videography
#designmurah
#buntingmurah
#rollupbuntingmurah
#bannermurah
#postermurah
#kotakmurah
#grafikmurah
#rollupbunting
#Kadkahwinmurah
#printingmurah
#bisneskadmurah
#bisneskad
#kadkahwin
#xstandbunting
#backdropmurah
#chungho
#chunghowaterfilter
#chunghomalaysia

PROMOSI ❗X-Stand Bunting 🔝 . Kami nak bagi korang Promosi X-stand Bunting dengan harga termurah, hanya RM35 siap Stand, siap Printing. . Tak perlu cari kedai lain dah. Dekat #TheSokmedAgency adalah yang termurah setakat ni. . Untuk info lanjut DM or WhatsApp nombor yang tertera di Profile kami 🔝. . #digitalagency #socialmediamarketing #creativedesign #graphicdesigner #pakargrafik #pakarvideo #videography #designmurah #buntingmurah #rollupbuntingmurah #bannermurah #postermurah #kotakmurah #grafikmurah #rollupbunting #Kadkahwinmurah #printingmurah #bisneskadmurah #bisneskad #kadkahwin #xstandbunting #backdropmurah #chungho #chunghowaterfilter #chunghomalaysia

Quality VS Technology
.
Nais Korea
.
Best Home Appliances
.
#chunghomalaysia #naiskorea #nais #chunghonais #filtration #penapisairselangor #penapisudaraselangor

Quality VS Technology . Nais Korea . Best Home Appliances . #chunghomalaysia #naiskorea #nais #chunghonais #filtration #penapisairselangor #penapisudaraselangor

Benci asap rokok! Bahaya untuk kesihatan!
Kita risau tentang bahaya asap rokok pada kesihatan apabila di kedai makan atau pusat membeli belah.
.
Tapi ramai yang tak tahu udara yang dihirup di dalam rumah kebiasaanya lebih merbahaya.
.
Cara paling mudah & berkesan menjamin kesihatan dari pencemaran udara yang tidak dapat dilihat ini adalah dengan memiliki sebuah penapis/penulen udara di rumah.
.
ChungHo Nais menawarkan rangkaian penapis udara bertaraf dunia dengan teknologi filter ULPA yang terhalus di pasaran. Mulakan hari anda dengan menghirup udara yang bersih bebas dari sebarang pencemaran hari ini.
.
Sejauh mana kita memelihara kesihatan mereka yang tersayang?
.
#ThePioneers #AquaSyn #ChungHoMalaysia

Benci asap rokok! Bahaya untuk kesihatan! Kita risau tentang bahaya asap rokok pada kesihatan apabila di kedai makan atau pusat membeli belah. . Tapi ramai yang tak tahu udara yang dihirup di dalam rumah kebiasaanya lebih merbahaya. . Cara paling mudah & berkesan menjamin kesihatan dari pencemaran udara yang tidak dapat dilihat ini adalah dengan memiliki sebuah penapis/penulen udara di rumah. . ChungHo Nais menawarkan rangkaian penapis udara bertaraf dunia dengan teknologi filter ULPA yang terhalus di pasaran. Mulakan hari anda dengan menghirup udara yang bersih bebas dari sebarang pencemaran hari ini. . Sejauh mana kita memelihara kesihatan mereka yang tersayang? . #ThePioneers #AquaSyn #ChungHoMalaysia

Sales organization manager workshop by Chungho Malaysia . Terbaik 💪💪 banyak ilmu yang dapat selama 2d1n ni. Lebih bersemangat lepas ni
#chunghomalaysia
#5in1waterpurifier
#chunghopreneur

Sales organization manager workshop by Chungho Malaysia . Terbaik 💪💪 banyak ilmu yang dapat selama 2d1n ni. Lebih bersemangat lepas ni #chunghomalaysia #5in1waterpurifier #chunghopreneur

#ATTENTION #BIGDEAL #PROMO #MERDEKA
NAIS KOREA Fantastic deal!
You have only few days to grab this.
Take this great PROMO with you.
NAIS PLANNER is with you.
Please contact nearest NAIS PL for detail sales conditions
.
-------- .
ICE OMNI : RM160→RM140
RO-Mi PURE ORGANIC Minerals :
RM125 → RM95 .
---------
OUTRIGHT/CASH : 20% LESS
---------
www.wasap.my/60182365708/ch
.
#naiskorea #chungho #chunghonais #chunghomalaysia #chunghokorea #chunghonaismalaysia #omni #iceomni #icemaker #romi #romineral #remineraliseRO #puremineralwater #premiummineralwater #mineralwater #rosegold #waterpurifier #penapisair #aisbersih #lgpuricare #coway #waterfilter

#ATTENTION #BIGDEAL #PROMO #MERDEKANAIS KOREA Fantastic deal! You have only few days to grab this. Take this great PROMO with you. NAIS PLANNER is with you. Please contact nearest NAIS PL for detail sales conditions . -------- . ICE OMNI : RM160→RM140 RO-Mi PURE ORGANIC Minerals : RM125 → RM95 . --------- OUTRIGHT/CASH : 20% LESS --------- www.wasap.my/60182365708/ch . #naiskorea #chungho #chunghonais #chunghomalaysia #chunghokorea #chunghonaismalaysia #omni #iceomni #icemaker #romi #romineral #remineraliseRO #puremineralwater #premiummineralwater #mineralwater #rosegold #waterpurifier #penapisair #aisbersih #lgpuricare #coway #waterfilter

Orang lain cuti tapi kami tetap disini. Jom dapat kan penapis udara 6 way multi cyle ni. Rm130 je sebulan. Coverage sehingga 3200 sqft 🤩🤩🤩 pakai 2 penapis udara brand lain pun belum tentu boleh lawan coverage produk Chungho. Jom order. Promosi 5 bulan FREE Tinggal beberapa hari lagi.
#ThePioneers
#ChunghoMalaysia
#ChunghoKuantan

Orang lain cuti tapi kami tetap disini. Jom dapat kan penapis udara 6 way multi cyle ni. Rm130 je sebulan. Coverage sehingga 3200 sqft 🤩🤩🤩 pakai 2 penapis udara brand lain pun belum tentu boleh lawan coverage produk Chungho. Jom order. Promosi 5 bulan FREE Tinggal beberapa hari lagi. #ThePioneers #ChunghoMalaysia #ChunghoKuantan

Alhamdulillah. Selesai sudah Majlis Perasmian Sales Office Chungho Nais di Kuantan. Terima kasih semua yang hadir. Dan tidak lupa juga Terima kasih Ceo of Chungho Nais Malaysia. Sudi turun ke kuantan. Dan juga HOD. Perjalanan kami baru bermula. Tak perlu tangguh tangguh lagi untuk join kami. Jom kaya dan berjaya bersama Chungho
#ThePioneers
#ChunghoMalaysia
#Chunghokuantan

Alhamdulillah. Selesai sudah Majlis Perasmian Sales Office Chungho Nais di Kuantan. Terima kasih semua yang hadir. Dan tidak lupa juga Terima kasih Ceo of Chungho Nais Malaysia. Sudi turun ke kuantan. Dan juga HOD. Perjalanan kami baru bermula. Tak perlu tangguh tangguh lagi untuk join kami. Jom kaya dan berjaya bersama Chungho #ThePioneers #ChunghoMalaysia #Chunghokuantan

Top Planner Nationwide 2018
#ThePioneers
#ChunghoKuantan #ChunghoMalaysia
#chunghofamily

Latest ChungHoMalaysia Posts

#ATTENTION #BIGDEAL #PROMO #MERDEKA
NAIS KOREA Fantastic deal!
You have only few days to grab this.
Take this great PROMO with you.
NAIS PLANNER is with you.
Please contact nearest NAIS PL for detail sales conditions
.
-------- .
ICE OMNI : RM160→RM140
RO-Mi PURE ORGANIC Minerals :
RM125 → RM95 .
---------
OUTRIGHT/CASH : 20% LESS
---------
www.wasap.my/60182365708/ch
.
#naiskorea #chungho #chunghonais #chunghomalaysia #chunghokorea #chunghonaismalaysia #omni #iceomni #icemaker #romi #romineral #remineraliseRO #puremineralwater #premiummineralwater #mineralwater #rosegold #waterpurifier #penapisair #aisbersih #lgpuricare #coway #waterfilter

#ATTENTION #BIGDEAL #PROMO #MERDEKANAIS KOREA Fantastic deal! You have only few days to grab this. Take this great PROMO with you. NAIS PLANNER is with you. Please contact nearest NAIS PL for detail sales conditions . -------- . ICE OMNI : RM160→RM140 RO-Mi PURE ORGANIC Minerals : RM125 → RM95 . --------- OUTRIGHT/CASH : 20% LESS --------- www.wasap.my/60182365708/ch . #naiskorea #chungho #chunghonais #chunghomalaysia #chunghokorea #chunghonaismalaysia #omni #iceomni #icemaker #romi #romineral #remineraliseRO #puremineralwater #premiummineralwater #mineralwater #rosegold #waterpurifier #penapisair #aisbersih #lgpuricare #coway #waterfilter

Sedap tak ampa?
.
Best tak kalo ada penapis air yg boleh buat semua ni?
.
Tak perlu beli mesin Kopi ka mesin buat ais ka lagi kan?...
.
Semua dlm 1 Penapis Air Whicaffe 6 in 1 by NAIS Korea
.
Promo RM0 Processing Fees
.
Free 3 bulan
.
Free Gift Capsule Coffee
.
Free Gift RM150
.
Free service dan warranty 5 tahun
.
Jom jom jom!!
.
#whicaffe #chunghomalaysia #chunghonais #naiskorea #penapisairselangor #waterpurifier #espressoitalia #bestcoffee #everydaynais

Sedap tak ampa? . Best tak kalo ada penapis air yg boleh buat semua ni? . Tak perlu beli mesin Kopi ka mesin buat ais ka lagi kan?... . Semua dlm 1 Penapis Air Whicaffe 6 in 1 by NAIS Korea . Promo RM0 Processing Fees . Free 3 bulan . Free Gift Capsule Coffee . Free Gift RM150 . Free service dan warranty 5 tahun . Jom jom jom!! . #whicaffe #chunghomalaysia #chunghonais #naiskorea #penapisairselangor #waterpurifier #espressoitalia #bestcoffee #everydaynais

Quality VS Technology
.
Nais Korea
.
Best Home Appliances
.
#chunghomalaysia #naiskorea #nais #chunghonais #filtration #penapisairselangor #penapisudaraselangor

Quality VS Technology . Nais Korea . Best Home Appliances . #chunghomalaysia #naiskorea #nais #chunghonais #filtration #penapisairselangor #penapisudaraselangor

#PROMOSI #LUAR #BIASA
.
Dulu ada yang kata produk Penapis Air Chungho Nais 3 suhu mahal sangat. Taka da ke yang bawah RM100 ? “Warna dah elegan, sistem dalaman pun canggih tapi sayang harga mahai sangat. Hanya mampu lihat jaa” , kata Kak Kiah yang teringin sangat nak pasang penapis air.
.
Sewa Beli : RM 95 sebulan (normal RM 125)
.
Tunai : RM 2280 ( normal RM3800 , diskaun 40%) Bukan bisher-bisher bossku Promosi Mac ni. Untung yak mat bagi mereka yang tak lepaskan peluang kali ni.
.
Bestnya Model RO-MI Edge yang wajib dimiliki :
🥰🥰 #Premium #Mineral #Water 🥰🥰
.
📌 ACS (Auto Cleaning System)
Nak pendek cerita, sistem ni akan flushing air setiap 4
hari bagi membolehkan kita sentiasa dapat air bersih.
Flushing secara auto tau .. bukan kita kena buat manual.
Sebab tu setakat tak servis 6 bulan no hal. Sebab ada auto sistem tolong buat keje
.
📌 Auto Leaking System Detector
Sistem ni bestnya kalau ada kebocoran air dalam mesin, automatic system akan stop daripada air masuk lagi ke dalam mesin. Sekurang-kurangnya idak la banjir cabinet dapur kita kan ?
.
📌 Warna Rose Gold Yang Elegan Warna dia pun sedap mata memandang . Sangat-sangat ekslusif dik non oiii .. Cer tengok Iphone, ad akan model Gold Rose ? Nampak so elegan dan rare bila kita letak di dapur .
.
📌 Hybrid Hot System
Yang ni memang canggih sebab kita boleh pilih sama ada nak NORMAL HOT @ INSTANT HOT. Konsep instant hot ni simple ja, kita amik air panas masa perlu sahaja. Jadinya tangki tak perlu berkeadaan panas sentiasa. Sebab tu tangki air panas kami tak besar. Sistem hybrid kami kan ada .
.
www.wasap.my/60182365708/romi95
.
#chunghonais #chungho #romirm95 #chunghomalaysia #rosegoldrm95 #penapisRO #penapisROrm95 #ROrm95 #rm95 #waterfilterrm95 #bestoffer #serikembangan #puchong #damansara #shahalam #bangi #banting #putrajaya #puncakjalil #penapisair #waterpurifier #rosegol

#PROMOSI #LUAR #BIASA. Dulu ada yang kata produk Penapis Air Chungho Nais 3 suhu mahal sangat. Taka da ke yang bawah RM100 ? “Warna dah elegan, sistem dalaman pun canggih tapi sayang harga mahai sangat. Hanya mampu lihat jaa” , kata Kak Kiah yang teringin sangat nak pasang penapis air. . Sewa Beli : RM 95 sebulan (normal RM 125) . Tunai : RM 2280 ( normal RM3800 , diskaun 40%) Bukan bisher-bisher bossku Promosi Mac ni. Untung yak mat bagi mereka yang tak lepaskan peluang kali ni. . Bestnya Model RO-MI Edge yang wajib dimiliki : 🥰🥰 #Premium #Mineral #Water 🥰🥰 . 📌 ACS (Auto Cleaning System) Nak pendek cerita, sistem ni akan flushing air setiap 4 hari bagi membolehkan kita sentiasa dapat air bersih. Flushing secara auto tau .. bukan kita kena buat manual. Sebab tu setakat tak servis 6 bulan no hal. Sebab ada auto sistem tolong buat keje . 📌 Auto Leaking System Detector Sistem ni bestnya kalau ada kebocoran air dalam mesin, automatic system akan stop daripada air masuk lagi ke dalam mesin. Sekurang-kurangnya idak la banjir cabinet dapur kita kan ? . 📌 Warna Rose Gold Yang Elegan Warna dia pun sedap mata memandang . Sangat-sangat ekslusif dik non oiii .. Cer tengok Iphone, ad akan model Gold Rose ? Nampak so elegan dan rare bila kita letak di dapur . . 📌 Hybrid Hot System Yang ni memang canggih sebab kita boleh pilih sama ada nak NORMAL HOT @ INSTANT HOT. Konsep instant hot ni simple ja, kita amik air panas masa perlu sahaja. Jadinya tangki tak perlu berkeadaan panas sentiasa. Sebab tu tangki air panas kami tak besar. Sistem hybrid kami kan ada . . www.wasap.my/60182365708/romi95 . #chunghonais #chungho #romirm95 #chunghomalaysia #rosegoldrm95 #penapisRO #penapisROrm95 #ROrm95 #rm95 #waterfilterrm95 #bestoffer #serikembangan #puchong #damansara #shahalam #bangi #banting #putrajaya #puncakjalil #penapisair #waterpurifier #rosegol

Promo. Order now. Don't wait
#PERHATIAN #PROMOSI #HEBAT
.
❄❄FENOMENA PENAPIS AIR BERAIS!❄❄
.
Tak payah susah susah pegi beli ais kat kedai
Tak payah simpan ais dalam peti ais, jimat ruang
Tak payah nk ketuk ketuk ais batu, tekan tekan je dah keluar ais
.
Jimat masa, Jimat ruang, hidup lebih efektif
.
www.wasap.my/601112178986/iceomni
www.wasap.my/601112178986/iceomni
www.wasap.my/601112178986/iceomni
.
Memperkenalkan model Penapis Air dgn ICE MAKER pertama di MALAYSIA - ChungHo Nais Omni Ice-
.
Mempunyai 4 suhu air utama:
.
🔥Air Panas
💦Air Seju
💧Air Suhu Bilik
❄Ais Batu
.
Mempunyai ciri-ciri eficient:
.
✅child lock utk air panas dan ais
✅kombinasi sempurna antara penapis air dan pembuat ais
✅penjimatan elektrik dengan Hybrid Technology air panas
✅menghasilkan ais yg berterusan sehingga 0.6kg. ~ Built in Booster Water Pump 100psi ~
.
Untuk maklumat lanjut, boleh klik link dibawah utk sebarang pertanyaan! .
www.wasap.my/601112178986/iceomni
www.wasap.my/601112178986/iceomni
www.wasap.my/601122178986/iceomni
.
RM 0 Registration/Processing Fee
~ FREE 2 Months Rental FEE~
.
❤️PALING MURAH DI PASARAN
❤️PALING BERKUALITI
❤️PALING JIMAT & BERBALOI . .
#chungho #chunghomalaysia #chunghokualalumpur #chunghonais #penapischungho #penapisairmurah #penapisairmalaysia #penapisairkualalumpur #penapisair #waterpurifier #waterpurifierchungho #waterpurifiermalaysia #waterpurifierkualalumpur #eleganttitanium #chunghoselangor #mara #kkm #putrajaya #damansara #klang #puchong #subangjaya #aisbersih

Promo. Order now. Don't wait #PERHATIAN #PROMOSI #HEBAT. ❄❄FENOMENA PENAPIS AIR BERAIS!❄❄ . Tak payah susah susah pegi beli ais kat kedai Tak payah simpan ais dalam peti ais, jimat ruang Tak payah nk ketuk ketuk ais batu, tekan tekan je dah keluar ais . Jimat masa, Jimat ruang, hidup lebih efektif . www.wasap.my/601112178986/iceomni www.wasap.my/601112178986/iceomni www.wasap.my/601112178986/iceomni . Memperkenalkan model Penapis Air dgn ICE MAKER pertama di MALAYSIA - ChungHo Nais Omni Ice- . Mempunyai 4 suhu air utama: . 🔥Air Panas 💦Air Seju 💧Air Suhu Bilik ❄Ais Batu . Mempunyai ciri-ciri eficient: . ✅child lock utk air panas dan ais ✅kombinasi sempurna antara penapis air dan pembuat ais ✅penjimatan elektrik dengan Hybrid Technology air panas ✅menghasilkan ais yg berterusan sehingga 0.6kg. ~ Built in Booster Water Pump 100psi ~ . Untuk maklumat lanjut, boleh klik link dibawah utk sebarang pertanyaan! . www.wasap.my/601112178986/iceomni www.wasap.my/601112178986/iceomni www.wasap.my/601122178986/iceomni . RM 0 Registration/Processing Fee ~ FREE 2 Months Rental FEE~ . ❤️PALING MURAH DI PASARAN ❤️PALING BERKUALITI ❤️PALING JIMAT & BERBALOI . . #chungho #chunghomalaysia #chunghokualalumpur #chunghonais #penapischungho #penapisairmurah #penapisairmalaysia #penapisairkualalumpur #penapisair #waterpurifier #waterpurifierchungho #waterpurifiermalaysia #waterpurifierkualalumpur #eleganttitanium #chunghoselangor #mara #kkm #putrajaya #damansara #klang #puchong #subangjaya #aisbersih

Order now, promo
#PERHATIAN #PROMOSI #HEBAT
.
❄❄FENOMENA PENAPIS AIR BERAIS!❄❄
.
Tak payah susah susah pegi beli ais kat kedai
Tak payah simpan ais dalam peti ais, jimat ruang
Tak payah nk ketuk ketuk ais batu, tekan tekan je dah keluar ais
.
Jimat masa, Jimat ruang, hidup lebih efektif
.
www.wasap.my/601112178986/iceomni
www.wasap.my/601112178986/iceomni
www.wasap.my/601112178986/iceomni
.
Memperkenalkan model Penapis Air dgn ICE MAKER pertama di MALAYSIA - ChungHo Nais Omni Ice-
.
Mempunyai 4 suhu air utama:
.
🔥Air Panas
💦Air Seju
💧Air Suhu Bilik
❄Ais Batu
.
Mempunyai ciri-ciri eficient:
.
✅child lock utk air panas dan ais
✅kombinasi sempurna antara penapis air dan pembuat ais
✅penjimatan elektrik dengan Hybrid Technology air panas
✅menghasilkan ais yg berterusan sehingga 0.6kg. ~ Built in Booster Water Pump 100psi ~
.
Untuk maklumat lanjut, boleh klik link dibawah utk sebarang pertanyaan! .
www.wasap.my/601112178986/iceomni
www.wasap.my/601112178986/iceomni
www.wasap.my/601112178986/iceomni
.
RM 0 Registration/Processing Fee
~ FREE 2 Months Rental FEE~
.
❤️PALING MURAH DI PASARAN
❤️PALING BERKUALITI
❤️PALING JIMAT & BERBALOI . .
#chungho #chunghomalaysia #chunghokualalumpur #chunghonais #penapischungho #penapisairmurah #penapisairmalaysia #penapisairkualalumpur #penapisair #waterpurifier #waterpurifierchungho #waterpurifiermalaysia #waterpurifierkualalumpur #eleganttitanium #chunghoselangor #mara #kkm #putrajaya #damansara #klang #puchong #subangjaya #aisbersih

Order now, promo #PERHATIAN #PROMOSI #HEBAT. ❄❄FENOMENA PENAPIS AIR BERAIS!❄❄ . Tak payah susah susah pegi beli ais kat kedai Tak payah simpan ais dalam peti ais, jimat ruang Tak payah nk ketuk ketuk ais batu, tekan tekan je dah keluar ais . Jimat masa, Jimat ruang, hidup lebih efektif . www.wasap.my/601112178986/iceomni www.wasap.my/601112178986/iceomni www.wasap.my/601112178986/iceomni . Memperkenalkan model Penapis Air dgn ICE MAKER pertama di MALAYSIA - ChungHo Nais Omni Ice- . Mempunyai 4 suhu air utama: . 🔥Air Panas 💦Air Seju 💧Air Suhu Bilik ❄Ais Batu . Mempunyai ciri-ciri eficient: . ✅child lock utk air panas dan ais ✅kombinasi sempurna antara penapis air dan pembuat ais ✅penjimatan elektrik dengan Hybrid Technology air panas ✅menghasilkan ais yg berterusan sehingga 0.6kg. ~ Built in Booster Water Pump 100psi ~ . Untuk maklumat lanjut, boleh klik link dibawah utk sebarang pertanyaan! . www.wasap.my/601112178986/iceomni www.wasap.my/601112178986/iceomni www.wasap.my/601112178986/iceomni . RM 0 Registration/Processing Fee ~ FREE 2 Months Rental FEE~ . ❤️PALING MURAH DI PASARAN ❤️PALING BERKUALITI ❤️PALING JIMAT & BERBALOI . . #chungho #chunghomalaysia #chunghokualalumpur #chunghonais #penapischungho #penapisairmurah #penapisairmalaysia #penapisairkualalumpur #penapisair #waterpurifier #waterpurifierchungho #waterpurifiermalaysia #waterpurifierkualalumpur #eleganttitanium #chunghoselangor #mara #kkm #putrajaya #damansara #klang #puchong #subangjaya #aisbersih

#PERHATIAN #PROMOSI #HEBAT
.
❄❄FENOMENA PENAPIS AIR BERAIS!❄❄
.
Tak payah susah susah pegi beli ais kat kedai
Tak payah simpan ais dalam peti ais, jimat ruang
Tak payah nk ketuk ketuk ais batu, tekan tekan je dah keluar ais
.
Jimat masa, Jimat ruang, hidup lebih efektif
.
www.wasap.my/60182365708/iceomni
www.wasap.my/60182365708/iceomni
www.wasap.my/60182365708/iceomni
.
Memperkenalkan model Penapis Air dgn ICE MAKER pertama di MALAYSIA - ChungHo Nais Omni Ice-
.
Mempunyai 4 suhu air utama:
.
🔥Air Panas
💦Air Seju
💧Air Suhu Bilik
❄Ais Batu
.
Mempunyai ciri-ciri eficient:
.
✅child lock utk air panas dan ais
✅kombinasi sempurna antara penapis air dan pembuat ais
✅penjimatan elektrik dengan Hybrid Technology air panas
✅menghasilkan ais yg berterusan sehingga 0.6kg.
~ Built in Booster Water Pump 100psi ~
.
Untuk maklumat lanjut, boleh klik link dibawah utk sebarang pertanyaan! .
www.wasap.my/60182365708/iceomni
www.wasap.my/60182365708/iceomni
www.wasap.my/60182365708/iceomni
.
RM 0 Registration/Processing Fee
~ FREE 2 Months Rental FEE~
.
❤️PALING MURAH DI PASARAN
❤️PALING BERKUALITI
❤️PALING JIMAT & BERBALOI
.
P/s: dengan setiap pembelian produk OMNI Ice ChungHo, akan dpt free gift bernilai sehingga RM630! Siapa cepat dia dapat
.
#chungho #chunghomalaysia #chunghokualalumpur #chunghonais #penapischungho #penapisairmurah #penapisairmalaysia #penapisairkualalumpur #penapisair #waterpurifier #waterpurifierchungho #waterpurifiermalaysia #waterpurifierkualalumpur #eleganttitanium #chunghoselangor #mara #kkm #putrajaya #damansara #klang #puchong #subangjaya #aisbersih

#PERHATIAN #PROMOSI #HEBAT. ❄❄FENOMENA PENAPIS AIR BERAIS!❄❄ . Tak payah susah susah pegi beli ais kat kedai Tak payah simpan ais dalam peti ais, jimat ruang Tak payah nk ketuk ketuk ais batu, tekan tekan je dah keluar ais . Jimat masa, Jimat ruang, hidup lebih efektif . www.wasap.my/60182365708/iceomni www.wasap.my/60182365708/iceomni www.wasap.my/60182365708/iceomni . Memperkenalkan model Penapis Air dgn ICE MAKER pertama di MALAYSIA - ChungHo Nais Omni Ice- . Mempunyai 4 suhu air utama: . 🔥Air Panas 💦Air Seju 💧Air Suhu Bilik ❄Ais Batu . Mempunyai ciri-ciri eficient: . ✅child lock utk air panas dan ais ✅kombinasi sempurna antara penapis air dan pembuat ais ✅penjimatan elektrik dengan Hybrid Technology air panas ✅menghasilkan ais yg berterusan sehingga 0.6kg. ~ Built in Booster Water Pump 100psi ~ . Untuk maklumat lanjut, boleh klik link dibawah utk sebarang pertanyaan! . www.wasap.my/60182365708/iceomni www.wasap.my/60182365708/iceomni www.wasap.my/60182365708/iceomni . RM 0 Registration/Processing Fee ~ FREE 2 Months Rental FEE~ . ❤️PALING MURAH DI PASARAN ❤️PALING BERKUALITI ❤️PALING JIMAT & BERBALOI . P/s: dengan setiap pembelian produk OMNI Ice ChungHo, akan dpt free gift bernilai sehingga RM630! Siapa cepat dia dapat . #chungho #chunghomalaysia #chunghokualalumpur #chunghonais #penapischungho #penapisairmurah #penapisairmalaysia #penapisairkualalumpur #penapisair #waterpurifier #waterpurifierchungho #waterpurifiermalaysia #waterpurifierkualalumpur #eleganttitanium #chunghoselangor #mara #kkm #putrajaya #damansara #klang #puchong #subangjaya #aisbersih

#PERHATIAN #PROMOSI #HEBAT
.
❄❄FENOMENA PENAPIS AIR BERAIS!❄❄
.
Tak payah susah susah pegi beli ais kat kedai
Tak payah simpan ais dalam peti ais, jimat ruang
Tak payah nk ketuk ketuk ais batu, tekan tekan je dah keluar ais
.
Jimat masa, Jimat ruang, hidup lebih efektif
.
www.wasap.my/60182365708/iceomni
www.wasap.my/60182365708/iceomni
www.wasap.my/60182365708/iceomni
.
Memperkenalkan model Penapis Air dgn ICE MAKER pertama di MALAYSIA - ChungHo Nais Omni Ice-
.
Mempunyai 4 suhu air utama:
.
🔥Air Panas
💦Air Seju
💧Air Suhu Bilik
❄Ais Batu
.
Mempunyai ciri-ciri eficient:
.
✅child lock utk air panas dan ais
✅kombinasi sempurna antara penapis air dan pembuat ais
✅penjimatan elektrik dengan Hybrid Technology air panas
✅menghasilkan ais yg berterusan sehingga 0.6kg.
~ Built in Booster Water Pump 100psi ~
.
Untuk maklumat lanjut, boleh klik link dibawah utk sebarang pertanyaan! .
www.wasap.my/60182365708/iceomni
www.wasap.my/60182365708/iceomni
www.wasap.my/60182365708/iceomni
.
RM 0 Registration/Processing Fee
~ FREE 2 Months Rental FEE~
.
❤️PALING MURAH DI PASARAN
❤️PALING BERKUALITI
❤️PALING JIMAT & BERBALOI
.
P/s: dengan setiap pembelian produk OMNI Ice ChungHo, akan dpt free gift bernilai sehingga RM630! Siapa cepat dia dapat
.
#chungho #chunghomalaysia #chunghokualalumpur #chunghonais #penapischungho #penapisairmurah #penapisairmalaysia #penapisairkualalumpur #penapisair #waterpurifier #waterpurifierchungho #waterpurifiermalaysia #waterpurifierkualalumpur #lgpuricare #chunghoselangor #mara #kkm #putrajaya #damansara #klang #puchong #subangjaya #aisbersih

#PERHATIAN #PROMOSI #HEBAT. ❄❄FENOMENA PENAPIS AIR BERAIS!❄❄ . Tak payah susah susah pegi beli ais kat kedai Tak payah simpan ais dalam peti ais, jimat ruang Tak payah nk ketuk ketuk ais batu, tekan tekan je dah keluar ais . Jimat masa, Jimat ruang, hidup lebih efektif . www.wasap.my/60182365708/iceomni www.wasap.my/60182365708/iceomni www.wasap.my/60182365708/iceomni . Memperkenalkan model Penapis Air dgn ICE MAKER pertama di MALAYSIA - ChungHo Nais Omni Ice- . Mempunyai 4 suhu air utama: . 🔥Air Panas 💦Air Seju 💧Air Suhu Bilik ❄Ais Batu . Mempunyai ciri-ciri eficient: . ✅child lock utk air panas dan ais ✅kombinasi sempurna antara penapis air dan pembuat ais ✅penjimatan elektrik dengan Hybrid Technology air panas ✅menghasilkan ais yg berterusan sehingga 0.6kg. ~ Built in Booster Water Pump 100psi ~ . Untuk maklumat lanjut, boleh klik link dibawah utk sebarang pertanyaan! . www.wasap.my/60182365708/iceomni www.wasap.my/60182365708/iceomni www.wasap.my/60182365708/iceomni . RM 0 Registration/Processing Fee ~ FREE 2 Months Rental FEE~ . ❤️PALING MURAH DI PASARAN ❤️PALING BERKUALITI ❤️PALING JIMAT & BERBALOI . P/s: dengan setiap pembelian produk OMNI Ice ChungHo, akan dpt free gift bernilai sehingga RM630! Siapa cepat dia dapat . #chungho #chunghomalaysia #chunghokualalumpur #chunghonais #penapischungho #penapisairmurah #penapisairmalaysia #penapisairkualalumpur #penapisair #waterpurifier #waterpurifierchungho #waterpurifiermalaysia #waterpurifierkualalumpur #lgpuricare #chunghoselangor #mara #kkm #putrajaya #damansara #klang #puchong #subangjaya #aisbersih

#PERHATIAN #PROMOSI #HEBAT
.
❄❄FENOMENA PENAPIS AIR BERAIS!❄❄
.
Tak payah susah susah pegi beli ais kat kedai
Tak payah simpan ais dalam peti ais, jimat ruang
Tak payah nk ketuk ketuk ais batu, tekan tekan je dah keluar ais
.
Jimat masa, Jimat ruang, hidup lebih efektif
.
www.wasap.my/60182365708/iceomni
www.wasap.my/60182365708/iceomni
www.wasap.my/60182365708/iceomni
.
Memperkenalkan model Penapis Air dgn ICE MAKER pertama di MALAYSIA - ChungHo Nais Omni Ice-
.
Mempunyai 4 suhu air utama:
.
🔥Air Panas
💦Air Seju
💧Air Suhu Bilik
❄Ais Batu
.
Mempunyai ciri-ciri eficient:
.
✅child lock utk air panas dan ais
✅kombinasi sempurna antara penapis air dan pembuat ais
✅penjimatan elektrik dengan Hybrid Technology air panas
✅menghasilkan ais yg berterusan sehingga 0.6kg.
~ Built in Booster Water Pump 100psi ~
.
Untuk maklumat lanjut, boleh klik link dibawah utk sebarang pertanyaan! .
www.wasap.my/60182365708/iceomni
www.wasap.my/60182365708/iceomni
www.wasap.my/60182365708/iceomni
.
RM 0 Registration/Processing Fee
~ FREE 2 Months Rental FEE~
.
❤️PALING MURAH DI PASARAN
❤️PALING BERKUALITI
❤️PALING JIMAT & BERBALOI
.
P/s: dengan setiap pembelian produk OMNI Ice ChungHo, akan dpt free gift bernilai sehingga RM630! Siapa cepat dia dapat
.
#chungho #chunghomalaysia #chunghokualalumpur #chunghonais #penapischungho #penapisairmurah #penapisairmalaysia #penapisairkualalumpur #penapisair #waterpurifier #waterpurifierchungho #waterpurifiermalaysia #waterpurifierkualalumpur #eleganttitanium #chunghoselangor #mara #kkm #putrajaya #damansara #klang #puchong #subangjaya #aisbersih

#PERHATIAN #PROMOSI #HEBAT. ❄❄FENOMENA PENAPIS AIR BERAIS!❄❄ . Tak payah susah susah pegi beli ais kat kedai Tak payah simpan ais dalam peti ais, jimat ruang Tak payah nk ketuk ketuk ais batu, tekan tekan je dah keluar ais . Jimat masa, Jimat ruang, hidup lebih efektif . www.wasap.my/60182365708/iceomni www.wasap.my/60182365708/iceomni www.wasap.my/60182365708/iceomni . Memperkenalkan model Penapis Air dgn ICE MAKER pertama di MALAYSIA - ChungHo Nais Omni Ice- . Mempunyai 4 suhu air utama: . 🔥Air Panas 💦Air Seju 💧Air Suhu Bilik ❄Ais Batu . Mempunyai ciri-ciri eficient: . ✅child lock utk air panas dan ais ✅kombinasi sempurna antara penapis air dan pembuat ais ✅penjimatan elektrik dengan Hybrid Technology air panas ✅menghasilkan ais yg berterusan sehingga 0.6kg. ~ Built in Booster Water Pump 100psi ~ . Untuk maklumat lanjut, boleh klik link dibawah utk sebarang pertanyaan! . www.wasap.my/60182365708/iceomni www.wasap.my/60182365708/iceomni www.wasap.my/60182365708/iceomni . RM 0 Registration/Processing Fee ~ FREE 2 Months Rental FEE~ . ❤️PALING MURAH DI PASARAN ❤️PALING BERKUALITI ❤️PALING JIMAT & BERBALOI . P/s: dengan setiap pembelian produk OMNI Ice ChungHo, akan dpt free gift bernilai sehingga RM630! Siapa cepat dia dapat . #chungho #chunghomalaysia #chunghokualalumpur #chunghonais #penapischungho #penapisairmurah #penapisairmalaysia #penapisairkualalumpur #penapisair #waterpurifier #waterpurifierchungho #waterpurifiermalaysia #waterpurifierkualalumpur #eleganttitanium #chunghoselangor #mara #kkm #putrajaya #damansara #klang #puchong #subangjaya #aisbersih

Rasa yang sungguh menakjubkan, lain dari biasa.
Hubungi 011 12178986
Email : chunghoklmalaysia@gmail.com
#chunghomalaysia
#chunghonaismalaysia
#chunghokorea

Rasa yang sungguh menakjubkan, lain dari biasa. Hubungi 011 12178986 Email : chunghoklmalaysia @gmail .com #chunghomalaysia #chunghonaismalaysia #chunghokorea

Jadi ahli, free je.. kalau nak dapat apa yg di dalam jadual tu. Hubungi segera. Kerja mengikut masa sendiri. PRODUK yg terbukti kecanggihannya. Dari Korea dan semua rakyat Korea percaya dengan produk ni berbanding dengan yang lain. Ada 3 suhu, panas, sejuk dan biasa. Nak ketulan ais, pun boleh buat dan perlukan kopi pun ada. Semua nya dari sumber air yang sangat bersih dan telah di uji kebersihannya. Jangan tunggu dan fikir lagi. Cepat order. Satisfaction guaranteed.
Hubungi 011-12178986
Email: chunghoklmalaysia@gmail.com
#chunghonaismalaysia
#chunghomalaysia
#chunghonais
#chunghonaiskorea

Jadi ahli, free je.. kalau nak dapat apa yg di dalam jadual tu. Hubungi segera. Kerja mengikut masa sendiri. PRODUK yg terbukti kecanggihannya. Dari Korea dan semua rakyat Korea percaya dengan produk ni berbanding dengan yang lain. Ada 3 suhu, panas, sejuk dan biasa. Nak ketulan ais, pun boleh buat dan perlukan kopi pun ada. Semua nya dari sumber air yang sangat bersih dan telah di uji kebersihannya. Jangan tunggu dan fikir lagi. Cepat order. Satisfaction guaranteed. Hubungi 011-12178986 Email: chunghoklmalaysia @gmail .com #chunghonaismalaysia #chunghomalaysia #chunghonais #chunghonaiskorea

Need pure water and crystal clear ice, Chung Ho Ice Omni can give it all. Now is the time to change to the best technology and trusted from all over the world made from Korea. Korean love the product and well known. Don't wait, rent dan purchase now. Rental/Cash/Credit.
Inginkan air bersih lagi tulen dan ais yang sejernih krytal. Ice Omni dari Chung Ho boleh berikannya. Masa untuk memilih teknologi yang terkini dan dipercayai seluruh dunia dan didatangi dari Korea. Semua rakyat Korea memilih dan mempercayai product ini di setiap rumah selain product lain. Cepat bertindak, jangan tunggu. Anda pasti berpuas hati. Boleh sewa atau beli secara terus secara cash/credit.
Contact : 011 12178986
Email; chunghoklmalaysia@gmail.com
#chunghomalaysia
#chunghonaismalaysia
#chunghonaiskorea
#cowaymalaysia
#lgpuricaremalaysia
#skmagic

Need pure water and crystal clear ice, Chung Ho Ice Omni can give it all. Now is the time to change to the best technology and trusted from all over the world made from Korea. Korean love the product and well known. Don't wait, rent dan purchase now. Rental/Cash/Credit. Inginkan air bersih lagi tulen dan ais yang sejernih krytal. Ice Omni dari Chung Ho boleh berikannya. Masa untuk memilih teknologi yang terkini dan dipercayai seluruh dunia dan didatangi dari Korea. Semua rakyat Korea memilih dan mempercayai product ini di setiap rumah selain product lain. Cepat bertindak, jangan tunggu. Anda pasti berpuas hati. Boleh sewa atau beli secara terus secara cash/credit. Contact : 011 12178986 Email; chunghoklmalaysia @gmail .com #chunghomalaysia #chunghonaismalaysia #chunghonaiskorea #cowaymalaysia #lgpuricaremalaysia #skmagic

PROMOSI ❗X-Stand Bunting 🔝
.
Kami nak bagi korang Promosi X-stand Bunting dengan harga termurah, hanya RM35 siap Stand, siap Printing.
.
Tak perlu cari kedai lain dah. Dekat #TheSokmedAgency adalah yang termurah setakat ni.
.
Untuk info lanjut DM or WhatsApp nombor yang tertera di Profile kami 🔝.
.
#digitalagency
#socialmediamarketing
#creativedesign
#graphicdesigner
#pakargrafik
#pakarvideo
#videography
#designmurah
#buntingmurah
#rollupbuntingmurah
#bannermurah
#postermurah
#kotakmurah
#grafikmurah
#rollupbunting
#Kadkahwinmurah
#printingmurah
#bisneskadmurah
#bisneskad
#kadkahwin
#xstandbunting
#backdropmurah
#chungho
#chunghowaterfilter
#chunghomalaysia

PROMOSI ❗X-Stand Bunting 🔝 . Kami nak bagi korang Promosi X-stand Bunting dengan harga termurah, hanya RM35 siap Stand, siap Printing. . Tak perlu cari kedai lain dah. Dekat #TheSokmedAgency adalah yang termurah setakat ni. . Untuk info lanjut DM or WhatsApp nombor yang tertera di Profile kami 🔝. . #digitalagency #socialmediamarketing #creativedesign #graphicdesigner #pakargrafik #pakarvideo #videography #designmurah #buntingmurah #rollupbuntingmurah #bannermurah #postermurah #kotakmurah #grafikmurah #rollupbunting #Kadkahwinmurah #printingmurah #bisneskadmurah #bisneskad #kadkahwin #xstandbunting #backdropmurah #chungho #chunghowaterfilter #chunghomalaysia

Change your old Water Purifier to Chungho Water Purifier & get 2 months waive of rental fee. Save more & get better features from our best product.
PM us or call 1800 88 6677
#waterpurifier #waterfilter #chunghopreneur #chungho #chunghomalaysia

Change your old Water Purifier to Chungho Water Purifier & get 2 months waive of rental fee. Save more & get better features from our best product. PM us or call 1800 88 6677 #waterpurifier #waterfilter #chunghopreneur #chungho #chunghomalaysia

Whi-caffe edge 5 in 1!!
.
.
All in 1 👉Coffee maker(italian ☕️)
👉Ice maker
👉Hot water
👉Cold water
👉Ambient water
.
.
Only in ChungHo you can get this all🤩👍
.
Grab this call/wasap 017-2241065..!
#chunghonais
#chunghomalaysia
#belionline
#sewabeli
#penapisair
#waterpurifier
#waterfilter
#kopiais

Whi-caffe edge 5 in 1!! . . All in 1 👉Coffee maker(italian ☕️) 👉Ice maker 👉Hot water 👉Cold water 👉Ambient water . . Only in ChungHo you can get this all🤩👍 . Grab this call/wasap 017-2241065..! #chunghonais #chunghomalaysia #belionline #sewabeli #penapisair #waterpurifier #waterfilter #kopiais

Whi-caffe edge 5 in 1!!
.
.
All in 1 👉Coffee maker(italian ☕️)
👉Ice maker
👉Hot water
👉Cold water
👉Ambient water
.
.
Only in ChungHo you can get this all🤩👍
.
Grab this call/wasap 017-2241065..!
#chunghonais
#chunghomalaysia
#belionline
#sewabeli
#penapisair
#waterpurifier
#waterfilter
#kopiais

Whi-caffe edge 5 in 1!! . . All in 1 👉Coffee maker(italian ☕️) 👉Ice maker 👉Hot water 👉Cold water 👉Ambient water . . Only in ChungHo you can get this all🤩👍 . Grab this call/wasap 017-2241065..! #chunghonais #chunghomalaysia #belionline #sewabeli #penapisair #waterpurifier #waterfilter #kopiais

Whi-caffe edge 5 in 1!!
.
.
All in 1 👉Coffee maker(italian ☕️)
👉Ice maker
👉Hot water
👉Cold water
👉Ambient water
.
.
Only in ChungHo you can get this all🤩👍
.
Grab this call/wasap 017-2241065..!
#chunghonais
#chunghomalaysia
#belionline
#sewabeli
#penapisair
#waterpurifier
#waterfilter
#kopiais

Whi-caffe edge 5 in 1!! . . All in 1 👉Coffee maker(italian ☕️) 👉Ice maker 👉Hot water 👉Cold water 👉Ambient water . . Only in ChungHo you can get this all🤩👍 . Grab this call/wasap 017-2241065..! #chunghonais #chunghomalaysia #belionline #sewabeli #penapisair #waterpurifier #waterfilter #kopiais

Whi-caffe edge ChungHo water purifier 5 in 1🤩
.
Coffee ☕️ Ice ⛄️
Hot 🔥
Cold ❄️
Ambient 💧
.
.
All in one 😍
#chunghomalaysia
#coffee
#icemaker
#waterdispenser
#waterpurifier
#penapisairchungho
#penapisairberkualiti

Whi-caffe edge ChungHo water purifier 5 in 1🤩 . Coffee ☕️ Ice ⛄️ Hot 🔥 Cold ❄️ Ambient 💧 . . All in one 😍 #chunghomalaysia #coffee #icemaker #waterdispenser #waterpurifier #penapisairchungho #penapisairberkualiti

Dah malam, namun tetamu masih tak putus berkunjung tiba. Masa- masa begini dah tentu air panas yang sesuai untuk dihidangkan.
.
.
Teh o panas, kopi o panas pasti menjadi hidangan wajib di malam hari. 1 jug habis, buat lagi 1jug.
Begitu la seterusnya sampai tetamu beransur pulang.
.
.
Dengan omni dari chungho,
Jangan khuatir, tak sampai 1minit dah boleh dapat air panas berasap. Tak ada istilah air panas habis pun. Puas hati betul. Ini yang di namakan instant heating. Elektrik pun jimat 😍
.
Dengan chungho,
Masalah air panas habis tiada lagi 😉
Tak perlu tunggu lama untuk dapatkan air panas!
Hanya tekan dan bancuh air panas kegemaran anda ❤
.
.
#chunghomalaysia
#chunghowaterpurifier
#rayadenganchungho

Dah malam, namun tetamu masih tak putus berkunjung tiba. Masa- masa begini dah tentu air panas yang sesuai untuk dihidangkan. . . Teh o panas, kopi o panas pasti menjadi hidangan wajib di malam hari. 1 jug habis, buat lagi 1jug. Begitu la seterusnya sampai tetamu beransur pulang. . . Dengan omni dari chungho, Jangan khuatir, tak sampai 1minit dah boleh dapat air panas berasap. Tak ada istilah air panas habis pun. Puas hati betul. Ini yang di namakan instant heating. Elektrik pun jimat 😍 . Dengan chungho, Masalah air panas habis tiada lagi 😉 Tak perlu tunggu lama untuk dapatkan air panas! Hanya tekan dan bancuh air panas kegemaran anda ❤ . . #chunghomalaysia #chunghowaterpurifier #rayadenganchungho

. “Alloohumma innii as-aluka ‘ilman naafi’an wa rizqon thoyyiban wa ‘amalan mutaqobbala”. (Ya Allah, sesungguhnya aku mohon kepada-Mu ilmu yang berguna, rezeki yang baik dan amal yang baik diterima”). (HR. Ibnu Majah). . .
.
Assalamualaikum, hai! Selamat pagi 😊😊😊
.
. .
.
jom masuk channel telegram #CikguIlla ...
📲 t.me/chunghostores
📲 t.me/chunghostores
📲 t.me/chunghostores
.
.
Follow:
@ninja.chungho .
@ninja.chungho .
@ninja.chungho .
_______________________
#Chungho #ChunghoMalaysia

. “Alloohumma innii as-aluka ‘ilman naafi’an wa rizqon thoyyiban wa ‘amalan mutaqobbala”. (Ya Allah, sesungguhnya aku mohon kepada-Mu ilmu yang berguna, rezeki yang baik dan amal yang baik diterima”). (HR. Ibnu Majah). . . . Assalamualaikum, hai! Selamat pagi 😊😊😊 . . . . jom masuk channel telegram #CikguIlla ... 📲 t.me/chunghostores 📲 t.me/chunghostores 📲 t.me/chunghostores . . Follow: @ninja .chungho . @ninja .chungho . @ninja .chungho . _______________________ #Chungho #ChunghoMalaysia

*ROSE GOLD RO WATER ROMI EDGE CHUNGHO !!! * .
. *3 SUHU (panas | sejuk | biasa)* .
.
*OUTRIGHT: RM2,280.00 sahaja!!!!*
*with 1 year FREE SERVICES & WARRANTY!!*
*Services : Every 3 Months *
.
.
*LIMITED STOCK!! FIRST COME FIRST SERVE!!!* Klik link di bio atau wasap 017-2241065 untuk promosi terhad ini!!!!
.
.
#chunghomalaysia
#penapisairro
#penapisair2280
#penapisairpalingmurah
#limitedunits
#airbersih
#promosipenapisair
#terhad
#jimat
#panassejukbiasa
#rowater
#promoraya
#panassejuk
#waterfilterrosegold

*ROSE GOLD RO WATER ROMI EDGE CHUNGHO !!! * . . *3 SUHU (panas | sejuk | biasa)* . . *OUTRIGHT: RM2,280.00 sahaja!!!!* *with 1 year FREE SERVICES & WARRANTY!!* *Services : Every 3 Months * . . *LIMITED STOCK!! FIRST COME FIRST SERVE!!!* Klik link di bio atau wasap 017-2241065 untuk promosi terhad ini!!!! . . #chunghomalaysia #penapisairro #penapisair2280 #penapisairpalingmurah #limitedunits #airbersih #promosipenapisair #terhad #jimat #panassejukbiasa #rowater #promoraya #panassejuk #waterfilterrosegold

. “Alloohumma innii as-aluka ‘ilman naafi’an wa rizqon thoyyiban wa ‘amalan mutaqobbala”. (Ya Allah, sesungguhnya aku mohon kepada-Mu ilmu yang berguna, rezeki yang baik dan amal yang baik diterima”). (HR. Ibnu Majah). . .
.
Assalamualaikum, hai! #SALAMJUMAAT
.
.
🇲🇾 DAILY PRAYER TIMES 🇲🇾 Day: Friday, 31 May 2019
State: Selangor
Area: Klang
Imsak: 05:31 am
Subuh: 05:41 am
Syuruk: 07:02 am
Zohor: 01:14 pm
Asar: 04:39 pm
Maghrib: 07:22 pm
Isyak: 08:37 pm
.
.
jom masuk channel telegram #CikguIlla ...
📲 t.me/chunghostores
📲 t.me/chunghostores
📲 t.me/chunghostores
.
.
Follow:
@ninja.chungho .
@ninja.chungho .
@ninja.chungho .
_______________________
#Chungho #ChunghoMalaysia

. “Alloohumma innii as-aluka ‘ilman naafi’an wa rizqon thoyyiban wa ‘amalan mutaqobbala”. (Ya Allah, sesungguhnya aku mohon kepada-Mu ilmu yang berguna, rezeki yang baik dan amal yang baik diterima”). (HR. Ibnu Majah). . . . Assalamualaikum, hai! #SALAMJUMAAT. . 🇲🇾 DAILY PRAYER TIMES 🇲🇾 Day: Friday, 31 May 2019 State: Selangor Area: Klang Imsak: 05:31 am Subuh: 05:41 am Syuruk: 07:02 am Zohor: 01:14 pm Asar: 04:39 pm Maghrib: 07:22 pm Isyak: 08:37 pm . . jom masuk channel telegram #CikguIlla ... 📲 t.me/chunghostores 📲 t.me/chunghostores 📲 t.me/chunghostores . . Follow: @ninja .chungho . @ninja .chungho . @ninja .chungho . _______________________ #Chungho #ChunghoMalaysia

. “Alloohumma innii as-aluka ‘ilman naafi’an wa rizqon thoyyiban wa ‘amalan mutaqobbala”. (Ya Allah, sesungguhnya aku mohon kepada-Mu ilmu yang berguna, rezeki yang baik dan amal yang baik diterima”). (HR. Ibnu Majah). . .
.
Assalamualaikum, hai! CikguIlla - @illabillahofficial nak share #Resepi Espresso untuk #Raya nanti menggunakan #WhiCaffeEdge (Mesin Penapis Air 5 dalam 1 *boleh buat kopi tau) 😍😍😍
.
.
Dah dapatkan promosi semalam?
.
.
.
jom masuk channel telegram Chungho ...
📲 t.me/chunghostores
📲 t.me/chunghostores
📲 t.me/chunghostores
.
.
Follow tau 😘😘😘 :
@ninja.chungho .
@ninja.chungho .
@ninja.chungho .
_______________________
#Chungho #ChunghoMalaysia

. “Alloohumma innii as-aluka ‘ilman naafi’an wa rizqon thoyyiban wa ‘amalan mutaqobbala”. (Ya Allah, sesungguhnya aku mohon kepada-Mu ilmu yang berguna, rezeki yang baik dan amal yang baik diterima”). (HR. Ibnu Majah). . . . Assalamualaikum, hai! CikguIlla - @illabillahofficial nak share #Resepi Espresso untuk #Raya nanti menggunakan #WhiCaffeEdge (Mesin Penapis Air 5 dalam 1 *boleh buat kopi tau) 😍😍😍 . . Dah dapatkan promosi semalam? . . . jom masuk channel telegram Chungho ... 📲 t.me/chunghostores 📲 t.me/chunghostores 📲 t.me/chunghostores . . Follow tau 😘😘😘 : @ninja .chungho . @ninja .chungho . @ninja .chungho . _______________________ #Chungho #ChunghoMalaysia

Assalamualaikum, hai! #CikguIlla - @illabillahofficial saje nak beritau... .
.
#isseyfazlisham dah ada #Starbucks kat rumah tau 💕💕
.
.
Bolehlah datang serbu raya nie 😁😁😁 #isseyfazlisham .
.
Siapa nak #Starbucks kat rumah @ChunghoStores ada buat raya promotion free pakai 5 bulan sepanjang kontrak tau... .
.
.
TAPI dah nak TAMMAT dah... .
.
Last #28Mei nie... .
.
.
Siapa nak jadi agen / sewa beli boleh dm @ninja.chungho tau 😘😘😘 . .
.
📲 t.me/chunghostores
📲 t.me/chunghostores
📲 t.me/chunghostores
.
.
Follow:
@ninja.chungho .
@ninja.chungho .
@ninja.chungho .
_______________________
#Chungho #ChunghoMalaysia

Assalamualaikum, hai! #CikguIlla - @illabillahofficial saje nak beritau... . . #isseyfazlisham dah ada #Starbucks kat rumah tau 💕💕 . . Bolehlah datang serbu raya nie 😁😁😁 #isseyfazlisham . . Siapa nak #Starbucks kat rumah @ChunghoStores ada buat raya promotion free pakai 5 bulan sepanjang kontrak tau... . . . TAPI dah nak TAMMAT dah... . . Last #28Mei nie... . . . Siapa nak jadi agen / sewa beli boleh dm @ninja .chungho tau 😘😘😘 . . . 📲 t.me/chunghostores 📲 t.me/chunghostores 📲 t.me/chunghostores . . Follow: @ninja .chungho . @ninja .chungho . @ninja .chungho . _______________________ #Chungho #ChunghoMalaysia

Assalamualaikum, hai! #CikguIlla nak share sikit ... Chungho ada buat raya promotion free pakai 5 bulan sepanjang kontrak tau... TAPI dah nak TAMMAT dah... Last #28Mei nie... Siapa nak jadi agen / sewa beli boleh dm @ninja.chungho tau 😘😘😘 . .
.
📲 t.me/chunghostores
📲 t.me/chunghostores
📲 t.me/chunghostores
.
.
Follow:
@ninja.chungho .
@ninja.chungho .
@ninja.chungho .
_______________________
#Chungho #ChunghoMalaysia
#NinjaChungho #ChunghoIkhlas
#Chunghorian

Assalamualaikum, hai! #CikguIlla nak share sikit ... Chungho ada buat raya promotion free pakai 5 bulan sepanjang kontrak tau... TAPI dah nak TAMMAT dah... Last #28Mei nie... Siapa nak jadi agen / sewa beli boleh dm @ninja .chungho tau 😘😘😘 . . . 📲 t.me/chunghostores 📲 t.me/chunghostores 📲 t.me/chunghostores . . Follow: @ninja .chungho . @ninja .chungho . @ninja .chungho . _______________________ #Chungho #ChunghoMalaysia #NinjaChungho #ChunghoIkhlas #Chunghorian

Assalamualaikum, hai! #CikguIlla nak share sikit ... Chungho ada buat raya promotion free pakai 5 bulan sepanjang kontrak tau... TAPI dah nak TAMMAT dah... Last #28Mei nie... Siapa nak jadi agen / sewa beli boleh dm @ninja.chungho tau 😘😘😘 . .
.
📲 t.me/chunghostores
📲 t.me/chunghostores
📲 t.me/chunghostores
.
.
Follow:
@ninja.chungho .
@ninja.chungho .
@ninja.chungho .
_______________________
#Chungho #ChunghoMalaysia
#NinjaChungho #ChunghoIkhlas
#Chunghorian
#goodmorning

Assalamualaikum, hai! #CikguIlla nak share sikit ... Chungho ada buat raya promotion free pakai 5 bulan sepanjang kontrak tau... TAPI dah nak TAMMAT dah... Last #28Mei nie... Siapa nak jadi agen / sewa beli boleh dm @ninja .chungho tau 😘😘😘 . . . 📲 t.me/chunghostores 📲 t.me/chunghostores 📲 t.me/chunghostores . . Follow: @ninja .chungho . @ninja .chungho . @ninja .chungho . _______________________ #Chungho #ChunghoMalaysia #NinjaChungho #ChunghoIkhlas #Chunghorian #goodmorning

- ﷽ •••••
Assalamualaikum... .
.
MALAM LAILATUL QADR 💕
__________________ .
.
. Ibnu Katsir rahimahullah menafsirkan :
Banyak malaikat yang akan turun pada Lailatul Qadar karena banyaknya barokah (berkah) pada malam tersebut. Karena sekali lagi, turunnya malaikat menandakan turunnya berkah dan rahmat. Sebagaimana malaikat turun ketika ada yang membacakan Al-Qur’an, mereka akan mengitari orang-orang yang berada dalam majelis dzikir (majelis ilmu). Dan malaikat akan meletakkan sayap-sayap mereka pada penuntut ilmu karena malaikat sangat mengagungkan mereka.  Adapun “ar-ruh” ada pendapat yang mengatakan bahwa yang dimaksud adalah malaikat Jibril.” [Tafsir Al Qur’an Al ‘Azhim 8/444, Darul Thayyibah, 1420 H, syamilah]
.
Allahumma innaka ‘afuwwun tuhibbul ‘afwa fa’fu’anni (Ya Allah, Engkau Maha Pemaaf dan Engkau mencintai orang yang meminta maaf, karenanya maafkanlah aku).
.
Barakallahu fiik
👤 @ustadzadihidayat .
.
.
Kemuncak bahagia adalah berbaik sangka kepada Allah... Allah sentiasa berikan yang terbaik kita perlukan... Bersangka Baik... Itulah kemuncak bahagia .
.
.
Semoga bermanfaat 🙏
__________________ .
. . ‍‍‍‍‍‍ ‍‍jom masuk channel telegram saya...
📲 t.me/chunghostores
📲 t.me/chunghostores
📲 t.me/chunghostores
.
.
Follow:
@ninja.chungho .
@ninja.chungho .
@ninja.chungho .
_______________________
#Chungho #ChunghoMalaysia
#NinjaChungho #ChunghoIkhlas
#Chunghorian
#goodmorning

- ﷽ ••••• Assalamualaikum... . . MALAM LAILATUL QADR 💕 __________________ . . . Ibnu Katsir rahimahullah menafsirkan : Banyak malaikat yang akan turun pada Lailatul Qadar karena banyaknya barokah (berkah) pada malam tersebut. Karena sekali lagi, turunnya malaikat menandakan turunnya berkah dan rahmat. Sebagaimana malaikat turun ketika ada yang membacakan Al-Qur’an, mereka akan mengitari orang-orang yang berada dalam majelis dzikir (majelis ilmu). Dan malaikat akan meletakkan sayap-sayap mereka pada penuntut ilmu karena malaikat sangat mengagungkan mereka.  Adapun “ar-ruh” ada pendapat yang mengatakan bahwa yang dimaksud adalah malaikat Jibril.” [Tafsir Al Qur’an Al ‘Azhim 8/444, Darul Thayyibah, 1420 H, syamilah] . Allahumma innaka ‘afuwwun tuhibbul ‘afwa fa’fu’anni (Ya Allah, Engkau Maha Pemaaf dan Engkau mencintai orang yang meminta maaf, karenanya maafkanlah aku). . Barakallahu fiik 👤 @ustadzadihidayat . . . Kemuncak bahagia adalah berbaik sangka kepada Allah... Allah sentiasa berikan yang terbaik kita perlukan... Bersangka Baik... Itulah kemuncak bahagia . . . Semoga bermanfaat 🙏 __________________ . . . ‍‍‍‍‍‍ ‍‍jom masuk channel telegram saya... 📲 t.me/chunghostores 📲 t.me/chunghostores 📲 t.me/chunghostores . . Follow: @ninja .chungho . @ninja .chungho . @ninja .chungho . _______________________ #Chungho #ChunghoMalaysia #NinjaChungho #ChunghoIkhlas #Chunghorian #goodmorning

Assalamualaikum, hai! Panggil saya #CikguIlla - @illabillahofficial ... .
.
Saya antara pioneer PELUANG BUKA KAFE ALA #Starbucks . jenama No 1 yang hebat - #CHUNGHO
dari Korea 🇰🇷🇰🇷 .
.
Chungho juga menawarkan pelbagai produk penapis air dan udara... .
.
Nama awak siapa? Buat bisnes apa sekarang? Cuba komen kat bawah please😘 .
.
jom masuk channel telegram saya...
📲 t.me/chunghostores
📲 t.me/chunghostores
📲 t.me/chunghostores
.
.
Follow:
@ninja.chungho .
@ninja.chungho .
@ninja.chungho .
_______________________
#Chungho #ChunghoMalaysia
#NinjaChungho #ChunghoIkhlas
#Chunghorian
#goodmorning

Assalamualaikum, hai! Panggil saya #CikguIlla - @illabillahofficial ... . . Saya antara pioneer PELUANG BUKA KAFE ALA #Starbucks . jenama No 1 yang hebat - #CHUNGHOdari Korea 🇰🇷🇰🇷 . . Chungho juga menawarkan pelbagai produk penapis air dan udara... . . Nama awak siapa? Buat bisnes apa sekarang? Cuba komen kat bawah please😘 . . jom masuk channel telegram saya... 📲 t.me/chunghostores 📲 t.me/chunghostores 📲 t.me/chunghostores . . Follow: @ninja .chungho . @ninja .chungho . @ninja .chungho . _______________________ #Chungho #ChunghoMalaysia #NinjaChungho #ChunghoIkhlas #Chunghorian #goodmorning

- Anda pasti sudah biasa dengar pelbagai jenama yang menjual mesin penapis air dan udara. Kini hadir jenama baru yang lebih hebat - #CHUNGHO
dari Korea 🇰🇷🇰🇷 .
.
Chungho juga menawarkan pelbagai produk penapis air dan udara. .
.
.
.
PELUANG BUKA KAFE ALA S⭐RBucks .
.
🎉WHI CAFFE 5 DALAM 1🎊 .
.
✅Nak air ☕PANAS? BOLEH 😍
✅ Nak Air 🍷SEJUK? BOLEH 😍
✅Nak air 🥛SUHU BILIK? BOLEH 😍
✅ Nak ❄AIS? BOLEH 😍
✅ Italian ☕Kopi dan 🍵Teh? TERSANGATLAH BOLEH, 📌TEKAN JE .
.
.
📲 t.me/chunghostores
📲 t.me/chunghostores
📲 t.me/chunghostores
.
.
Follow:
@ninja.chungho .
@ninja.chungho .
@ninja.chungho .
_______________________
#Chungho #ChunghoMalaysia
#NinjaChungho #ChunghoIkhlas
#Chunghorian
#goodmorning

- Anda pasti sudah biasa dengar pelbagai jenama yang menjual mesin penapis air dan udara. Kini hadir jenama baru yang lebih hebat - #CHUNGHOdari Korea 🇰🇷🇰🇷 . . Chungho juga menawarkan pelbagai produk penapis air dan udara. . . . . PELUANG BUKA KAFE ALA S⭐RBucks . . 🎉WHI CAFFE 5 DALAM 1🎊 . . ✅Nak air ☕PANAS? BOLEH 😍 ✅ Nak Air 🍷SEJUK? BOLEH 😍 ✅Nak air 🥛SUHU BILIK? BOLEH 😍 ✅ Nak ❄AIS? BOLEH 😍 ✅ Italian ☕Kopi dan 🍵Teh? TERSANGATLAH BOLEH, 📌TEKAN JE . . . 📲 t.me/chunghostores 📲 t.me/chunghostores 📲 t.me/chunghostores . . Follow: @ninja .chungho . @ninja .chungho . @ninja .chungho . _______________________ #Chungho #ChunghoMalaysia #NinjaChungho #ChunghoIkhlas #Chunghorian #goodmorning

Just 1 touch to get ICE 😍👉
.
.
Clean ice and pure water..
❌HEAVY METAL ❌CHLORINE
❌BACTERIA ❌VOCS
❌ORGANIC CHEMICALS
❌VIRUSES
.
.
call/ wasap for more info 017-2241065
#chunghomalaysia
#promoraya
#promosiraya
#hebatraya
#ketukketukramadhan
#curicuricinta
#meletop
#parodi

Just 1 touch to get ICE 😍👉 . . Clean ice and pure water.. ❌HEAVY METAL ❌CHLORINE ❌BACTERIA ❌VOCS ❌ORGANIC CHEMICALS ❌VIRUSES . . call/ wasap for more info 017-2241065 #chunghomalaysia #promoraya #promosiraya #hebatraya #ketukketukramadhan #curicuricinta #meletop #parodi

Whi-caffe edge 5 in 1!!
.
.
All in 1 👉Coffee maker(italian ☕️)
👉Ice maker
👉Hot water
👉Cold water
👉Ambient water
.
.
Only in ChungHo you can get this all🤩👍
.
Grab this call/wasap 017-2241065..!
#chunghonais
#chunghomalaysia
#belionline
#sewabeli
#penapisair
#waterpurifier
#waterfilter
#kopiais

Whi-caffe edge 5 in 1!! . . All in 1 👉Coffee maker(italian ☕️) 👉Ice maker 👉Hot water 👉Cold water 👉Ambient water . . Only in ChungHo you can get this all🤩👍 . Grab this call/wasap 017-2241065..! #chunghonais #chunghomalaysia #belionline #sewabeli #penapisair #waterpurifier #waterfilter #kopiais

Dengan chungho, dah tak payah nak buat ais bekukan, nak beli ais..bila nak guna tekan je ha berketul2 kluar. .
.
Nak raya nanti lagila banyak nak guna ais kan bila tetamu dtg..senang agt dgn chungho ni. .
.
#chungho #chunghowaterpurifier #chunghoiceomni #chunghoicemaker #chunghoampang #chunghomalaysia

Dengan chungho, dah tak payah nak buat ais bekukan, nak beli ais..bila nak guna tekan je ha berketul2 kluar. . . Nak raya nanti lagila banyak nak guna ais kan bila tetamu dtg..senang agt dgn chungho ni. . . #chungho #chunghowaterpurifier #chunghoiceomni #chunghoicemaker #chunghoampang #chunghomalaysia

Raya nanti nak buat air untuk tetamu dtg mudah sgt tekan2 je nak air panas or air sejuk..siap. ada ais batu lagi. .
.
Tak payah risau kdi ttp ais batu abis musim raya nnt 😊. .
.
#chungho #chunghoampang #chunghowaterfilter #chunghowaterpurifier #chunghoairpurifier #chunghomalaysia #penapisair #penapisairchungho

Raya nanti nak buat air untuk tetamu dtg mudah sgt tekan2 je nak air panas or air sejuk..siap. ada ais batu lagi. . . Tak payah risau kdi ttp ais batu abis musim raya nnt 😊. . . #chungho #chunghoampang #chunghowaterfilter #chunghowaterpurifier #chunghoairpurifier #chunghomalaysia #penapisair #penapisairchungho

TOTALLY NEW DESIGN!!
.
Advanced functions!!
.
TECHNOLOGY + DESIGN + CONVENIENCE
💎3 value in CHUNGHO😍👍
.
Less electric ⚡️bills, MORE SATISFACTION!!
.
Healthy WATER & AIR that you can TRUST!!
.
#ruangkeluarga
#luxiriousdesigned
#advancetechnology
#chunghonais
#chunghomalaysia
#promoraya

TOTALLY NEW DESIGN!! . Advanced functions!! . TECHNOLOGY + DESIGN + CONVENIENCE 💎3 value in CHUNGHO😍👍 . Less electric ⚡️bills, MORE SATISFACTION!! . Healthy WATER & AIR that you can TRUST!! . #ruangkeluarga #luxiriousdesigned #advancetechnology #chunghonais #chunghomalaysia #promoraya

Selamat Hari Guru!!!🤗
#chunghomalaysia #chunghonais #nais #hariguru

Selamat Hari Guru!!!🤗 #chunghomalaysia #chunghonais #nais #hariguru

New!!
New!!
New!!
.
.
Chungho teknologi terkini!! 5 dalam 1!!
.
.
Sewa/Beli!!
.
Hubungi segera untuk pemasangan 017-2241065😊👍
#chunghomalaysia #chunghonais #penapisair #penapisairchungho #penapisairviral #penapisairberkualititinggi #airsejuk #airbatu #mesinkopi #mesinais #penapisairviral #viralmalaysia #malaysiakini #wargakualalumpur #wargaselangor #selangor

New!! New!! New!! . . Chungho teknologi terkini!! 5 dalam 1!! . . Sewa/Beli!! . Hubungi segera untuk pemasangan 017-2241065😊👍 #chunghomalaysia #chunghonais #penapisair #penapisairchungho #penapisairviral #penapisairberkualititinggi #airsejuk #airbatu #mesinkopi #mesinais #penapisairviral #viralmalaysia #malaysiakini #wargakualalumpur #wargaselangor #selangor

Bulan2 puasa ni tak risau lah if nak air batu..dengan Chungho tekan jer..mmg serius mudah lah..Alhamdulillah..so korang tak teringin ker..air dia lebih bersih dan dah di tapis yer..tak sama mcam ais yg beli kat kedai tu☺️..Berminat boleh roger sis yer..Area lembah Kelang je tau
#chunghomalaysia

Bulan2 puasa ni tak risau lah if nak air batu..dengan Chungho tekan jer..mmg serius mudah lah..Alhamdulillah..so korang tak teringin ker..air dia lebih bersih dan dah di tapis yer..tak sama mcam ais yg beli kat kedai tu☺️..Berminat boleh roger sis yer..Area lembah Kelang je tau #chunghomalaysia

JOM Pasang Water Purifier, Air Purifier & Multi Cooker sebelum Raya! Memudahkan kerja anda di dapur! Nak air panas, nak air sejuk? Jangan Risau Cuckoo kan ada, refill tank sepantas 1 minit sahaja! #liyanacuckoo #cuckoomalaysia #cuckookualalumpur #cuckoopantaidalam #cuckoobangsar #cuckookerinchi #cuckoomulticooker #penapisaircuckoo #penapisudaracuckoo #waterfiltercuckoo #airfiltercuckoo #waterpurifiercuckoo #airpurifiercuckoo #cowaymalaysia #skmagicmalaysia #skmagic #jiksoo #jiksoomalaysia #chunghomalaysia

JOM Pasang Water Purifier, Air Purifier & Multi Cooker sebelum Raya! Memudahkan kerja anda di dapur! Nak air panas, nak air sejuk? Jangan Risau Cuckoo kan ada, refill tank sepantas 1 minit sahaja! #liyanacuckoo #cuckoomalaysia #cuckookualalumpur #cuckoopantaidalam #cuckoobangsar #cuckookerinchi #cuckoomulticooker #penapisaircuckoo #penapisudaracuckoo #waterfiltercuckoo #airfiltercuckoo #waterpurifiercuckoo #airpurifiercuckoo #cowaymalaysia #skmagicmalaysia #skmagic #jiksoo #jiksoomalaysia #chunghomalaysia

“BENDA BOLEH TEKAN JE DEKAT RUMAH , BUAT APE NAK BELI DEKAT KEDAI !!! Jimat Masa ,Jimat Tenaga ,Jimat Duit Tak Payah Beli Ais Lagi Dah ...
Ice Maker + Water Purifier Best Nya
PROMOSI PEMASANGAN PERCUMA PULAK TU !!! NAK APPLY PUN SENANG,,
=====================
TIDAK PERLU SLIP GAJI !!!
SURI RUMAH BOLEH APPLY !!!
====================== 🔵 Tiada YURAN PENDAFTARAN 🔵 PERCUMA 5 TAHUN SERVIS
🔵 FULL WARRANTY Selama 5 Tahun
🔵 DAFTAR Sekarang BAYAR Kemudian
🔵 Pemasangan Sepantas 3 Hingga 5 Hari ( Bayaran Terus / Sewabeli )
Ketahui Lain- Lain Promosi Atau Sebarang Pertanyaan Hanya Terus Klik Link Di Bawah Siapa Nak Order Boleh Whatspp
www.wasap.my/0187788055/jompakaichungho
www.wasap.my/0187788055/jompakaichungho
www.wasap.my/0187788055/jompakaichungho
#ice #icecoffee #icecoffemaker #madeinkorea🇰🇷 #chungho #chungho_by_rozana #chunghoselangor #chunghomalaysia #ketukketukramadhan #nur #buatapebeliygmahal #buatapebelikatkedai #bendaboleh #bendabolehjimat #viral #nur #ramadhan

“BENDA BOLEH TEKAN JE DEKAT RUMAH , BUAT APE NAK BELI DEKAT KEDAI !!! Jimat Masa ,Jimat Tenaga ,Jimat Duit Tak Payah Beli Ais Lagi Dah ... Ice Maker + Water Purifier Best Nya PROMOSI PEMASANGAN PERCUMA PULAK TU !!! NAK APPLY PUN SENANG,, ===================== TIDAK PERLU SLIP GAJI !!! SURI RUMAH BOLEH APPLY !!! ====================== 🔵 Tiada YURAN PENDAFTARAN 🔵 PERCUMA 5 TAHUN SERVIS 🔵 FULL WARRANTY Selama 5 Tahun 🔵 DAFTAR Sekarang BAYAR Kemudian 🔵 Pemasangan Sepantas 3 Hingga 5 Hari ( Bayaran Terus / Sewabeli ) Ketahui Lain- Lain Promosi Atau Sebarang Pertanyaan Hanya Terus Klik Link Di Bawah Siapa Nak Order Boleh Whatspp www.wasap.my/0187788055/jompakaichungho www.wasap.my/0187788055/jompakaichungho www.wasap.my/0187788055/jompakaichungho #ice #icecoffee #icecoffemaker #madeinkorea🇰🇷 #chungho #chungho_by_rozana #chunghoselangor #chunghomalaysia #ketukketukramadhan #nur #buatapebeliygmahal #buatapebelikatkedai #bendaboleh #bendabolehjimat #viral #nur #ramadhan

“BENDA BOLEH TEKAN JE DEKAT RUMAH , BUAT APE NAK BELI DEKAT KEDAI !!! Jimat Masa ,Jimat Tenaga ,Jimat Duit Tak Payah Beli Ais Lagi Dah ...
Ice Maker + Water Purifier Best Nya
PROMOSI PEMASANGAN PERCUMA PULAK TU !!! NAK APPLY PUN SENANG,,
=====================
TIDAK PERLU SLIP GAJI !!!
SURI RUMAH BOLEH APPLY !!!
====================== 🔵 Tiada YURAN PENDAFTARAN 🔵 PERCUMA 5 TAHUN SERVIS
🔵 FULL WARRANTY Selama 5 Tahun
🔵 DAFTAR Sekarang BAYAR Kemudian
🔵 Pemasangan Sepantas 3 Hingga 5 Hari ( Bayaran Terus / Sewabeli )
Ketahui Lain- Lain Promosi Atau Sebarang Pertanyaan Hanya Terus Klik Link Di Bawah Siapa Nak Order Boleh Whatspp
www.wasap.my/0187788055/jompakaichungho
www.wasap.my/0187788055/jompakaichungho
www.wasap.my/0187788055/jompakaichungho
#icecube #icemaker #chunghomalaysia #madeinkorea #chungho_by_rozana #icecoffemaker #chunghomalaysia #waterpurifier #chungho #viral #ramadhan #

“BENDA BOLEH TEKAN JE DEKAT RUMAH , BUAT APE NAK BELI DEKAT KEDAI !!! Jimat Masa ,Jimat Tenaga ,Jimat Duit Tak Payah Beli Ais Lagi Dah ... Ice Maker + Water Purifier Best Nya PROMOSI PEMASANGAN PERCUMA PULAK TU !!! NAK APPLY PUN SENANG,, ===================== TIDAK PERLU SLIP GAJI !!! SURI RUMAH BOLEH APPLY !!! ====================== 🔵 Tiada YURAN PENDAFTARAN 🔵 PERCUMA 5 TAHUN SERVIS 🔵 FULL WARRANTY Selama 5 Tahun 🔵 DAFTAR Sekarang BAYAR Kemudian 🔵 Pemasangan Sepantas 3 Hingga 5 Hari ( Bayaran Terus / Sewabeli ) Ketahui Lain- Lain Promosi Atau Sebarang Pertanyaan Hanya Terus Klik Link Di Bawah Siapa Nak Order Boleh Whatspp www.wasap.my/0187788055/jompakaichungho www.wasap.my/0187788055/jompakaichungho www.wasap.my/0187788055/jompakaichungho #icecube #icemaker #chunghomalaysia #madeinkorea #chungho_by_rozana #icecoffemaker #chunghomalaysia #waterpurifier #chungho #viral #ramadhan #

“BENDA BOLEH TEKAN JE DEKAT RUMAH , BUAT APE NAK BELI DEKAT KEDAI !!! Jimat Masa ,Jimat Tenaga ,Jimat Duit Tak Payah Beli Ais Lagi Dah ...
Ice Maker + Water Purifier Best Nya
PROMOSI PEMASANGAN PERCUMA PULAK TU !!! NAK APPLY PUN SENANG,,
=====================
TIDAK PERLU SLIP GAJI !!!
SURI RUMAH BOLEH APPLY !!!
====================== 🔵 Tiada YURAN PENDAFTARAN 🔵 PERCUMA 5 TAHUN SERVIS
🔵 FULL WARRANTY Selama 5 Tahun
🔵 DAFTAR Sekarang BAYAR Kemudian
🔵 Pemasangan Sepantas 3 Hingga 5 Hari ( Bayaran Terus / Sewabeli )
Ketahui Lain- Lain Promosi Atau Sebarang Pertanyaan Hanya Terus Klik Link Di Bawah Siapa Nak Order Boleh Whatspp
www.wasap.my/0187788055/jompakaichungho
www.wasap.my/0187788055/jompakaichungho
www.wasap.my/0187788055/jompakaichungho
#ice #icemaker #madeinkorea #chunghomalaysia #chungho_by_rozana #icecoffemaker #ketukketukramadhan #ramadhan #ramadhankareem🌙 #waterpurifier #chungho

“BENDA BOLEH TEKAN JE DEKAT RUMAH , BUAT APE NAK BELI DEKAT KEDAI !!! Jimat Masa ,Jimat Tenaga ,Jimat Duit Tak Payah Beli Ais Lagi Dah ... Ice Maker + Water Purifier Best Nya PROMOSI PEMASANGAN PERCUMA PULAK TU !!! NAK APPLY PUN SENANG,, ===================== TIDAK PERLU SLIP GAJI !!! SURI RUMAH BOLEH APPLY !!! ====================== 🔵 Tiada YURAN PENDAFTARAN 🔵 PERCUMA 5 TAHUN SERVIS 🔵 FULL WARRANTY Selama 5 Tahun 🔵 DAFTAR Sekarang BAYAR Kemudian 🔵 Pemasangan Sepantas 3 Hingga 5 Hari ( Bayaran Terus / Sewabeli ) Ketahui Lain- Lain Promosi Atau Sebarang Pertanyaan Hanya Terus Klik Link Di Bawah Siapa Nak Order Boleh Whatspp www.wasap.my/0187788055/jompakaichungho www.wasap.my/0187788055/jompakaichungho www.wasap.my/0187788055/jompakaichungho #ice #icemaker #madeinkorea #chunghomalaysia #chungho_by_rozana #icecoffemaker #ketukketukramadhan #ramadhan #ramadhankareem🌙 #waterpurifier #chungho

“Is it possible to purify wide area even faster?”
.
.
More powerful ChungHo ULPA 6 way Multi Cycle Air Purifier A850!!
✅ The front double fans can powerfully suck up more air and blow purified air in six different directions. This allows more even and faster air purification.
.
.
for more info please click link at bio for fast response or dial 017-2241065😊👍
#chunghomalaysia #chunghonais #penapisudarachungho #penapisudara #chunghoulpafilter #widearea #penapisudaraviral #lembahklang #damansara #mutiaradamansara

“Is it possible to purify wide area even faster?” . . More powerful ChungHo ULPA 6 way Multi Cycle Air Purifier A850!! ✅ The front double fans can powerfully suck up more air and blow purified air in six different directions. This allows more even and faster air purification. . . for more info please click link at bio for fast response or dial 017-2241065😊👍 #chunghomalaysia #chunghonais #penapisudarachungho #penapisudara #chunghoulpafilter #widearea #penapisudaraviral #lembahklang #damansara #mutiaradamansara

“Is it possible to purify wide area even faster?”
.
.
More powerful ChungHo ULPA 6 way Multi Cycle Air Purifier A850!!
✅ The front double fans can powerfully suck up more air and blow purified air in six different directions. This allows more even and faster air purification.
.
.
for more info please click link at bio for fast response 😊👍
#chunghomalaysia #chunghonais #penapisudarachungho #penapisudara #chunghoulpafilter #widearea #penapisudaraviral #lembahklang #damansara #mutiaradamansara

“Is it possible to purify wide area even faster?” . . More powerful ChungHo ULPA 6 way Multi Cycle Air Purifier A850!! ✅ The front double fans can powerfully suck up more air and blow purified air in six different directions. This allows more even and faster air purification. . . for more info please click link at bio for fast response 😊👍 #chunghomalaysia #chunghonais #penapisudarachungho #penapisudara #chunghoulpafilter #widearea #penapisudaraviral #lembahklang #damansara #mutiaradamansara

*ROSE GOLD RO WATER PURIFIER TABLE TOP PERTAMA DI MALAYSIA YG BERHARGA BAWAH RM100!!! * .
. *3 SUHU (panas | sejuk | biasa)* .
.
*RM95 sebulan sahaja!!!!*
.
.
*LIMITED 200 units STOCK!! FIRST COME FIRST SERVE!!!* Klik link di bio atau wasap 017-2241065 untuk promosi terhad ini!!!!
.
.
#chunghomalaysia
#penapisairro
#penapisairbawahrm100
#penapisairpalingmurah
#limitedunits
#airbersih
#promosipenapisair
#terhad
#jimat
#panassejukbiasa
#rowater

*ROSE GOLD RO WATER PURIFIER TABLE TOP PERTAMA DI MALAYSIA YG BERHARGA BAWAH RM100!!! * . . *3 SUHU (panas | sejuk | biasa)* . . *RM95 sebulan sahaja!!!!* . . *LIMITED 200 units STOCK!! FIRST COME FIRST SERVE!!!* Klik link di bio atau wasap 017-2241065 untuk promosi terhad ini!!!! . . #chunghomalaysia #penapisairro #penapisairbawahrm100 #penapisairpalingmurah #limitedunits #airbersih #promosipenapisair #terhad #jimat #panassejukbiasa #rowater

“Is it possible to purify wide area even faster?”
.
.
More powerful ChungHo ULPA 6 way Multi Cycle Air Purifier A850!!
✅ The front double fans can powerfully suck up more air and blow purified air in six different directions. This allows more even and faster air purification.
.
.
for more info please click link at bio for fast response 😊👍
#chunghomalaysia #chunghonais #penapisudarachungho #penapisudara #chunghoulpafilter #widearea #penapisudaraviral #lembahklang #damansara #mutiaradamansara

“Is it possible to purify wide area even faster?” . . More powerful ChungHo ULPA 6 way Multi Cycle Air Purifier A850!! ✅ The front double fans can powerfully suck up more air and blow purified air in six different directions. This allows more even and faster air purification. . . for more info please click link at bio for fast response 😊👍 #chunghomalaysia #chunghonais #penapisudarachungho #penapisudara #chunghoulpafilter #widearea #penapisudaraviral #lembahklang #damansara #mutiaradamansara

📣📣📣 NEW! NEW!! NEW!!!
.
.
Model: WHI-CAFFE EDGE
(5 in 1)
•Coffee maker (espresso |americano|soft americano)
•Ice maker (0.5kg)
💧Pure water(0.0001 micron)
•Hot
•Cold
•Ambient
.
.
-Premium Italian Coffee(arabica |arte| morning coffee| french vanilla coffee| perla coffee)
-English tea
-1 box 30 capsules -NWPW system(Natural Weight Pressure Water)
-ACS ( Auto cleaning System)
-Instant Hot water
-Crystal ice (tulip shape)
-process ice every 15 minutes (6 cubes)
.
.
#chunghomalaysia #chunghonais #penapisairterbaru #penapisairadaais #penapisairmewah

📣📣📣 NEW! NEW!! NEW!!! . . Model: WHI-CAFFE EDGE (5 in 1) •Coffee maker (espresso |americano|soft americano) •Ice maker (0.5kg) 💧Pure water(0.0001 micron) •Hot •Cold •Ambient . . -Premium Italian Coffee(arabica |arte| morning coffee| french vanilla coffee| perla coffee) -English tea -1 box 30 capsules -NWPW system(Natural Weight Pressure Water) -ACS ( Auto cleaning System) -Instant Hot water -Crystal ice (tulip shape) -process ice every 15 minutes (6 cubes) . . #chunghomalaysia #chunghonais #penapisairterbaru #penapisairadaais #penapisairmewah

📣📣📣 NEW! NEW!! NEW!!!
.
.
Model: WHI-CAFFE EDGE
(5 in 1)
•Coffee maker (espresso |americano|soft americano)
•Ice maker (0.5kg)
💧Pure water(0.0001 micron)
•Hot
•Cold
•Ambient
.
.
-Premium Italian Coffee(arabica |arte| morning coffee| french vanilla coffee| perla coffee)
-English tea
-1 box 30 capsules -NWPW system(Natural Weight Pressure Water)
-ACS ( Auto cleaning System)
-Instant Hot water
-Crystal ice (tulip shape)
-process ice every 15 minutes (6 cubes)
.
.
#chunghomalaysia #chunghonais #penapisairterbaru #penapisairadaais #penapisairmewah

📣📣📣 NEW! NEW!! NEW!!! . . Model: WHI-CAFFE EDGE (5 in 1) •Coffee maker (espresso |americano|soft americano) •Ice maker (0.5kg) 💧Pure water(0.0001 micron) •Hot •Cold •Ambient . . -Premium Italian Coffee(arabica |arte| morning coffee| french vanilla coffee| perla coffee) -English tea -1 box 30 capsules -NWPW system(Natural Weight Pressure Water) -ACS ( Auto cleaning System) -Instant Hot water -Crystal ice (tulip shape) -process ice every 15 minutes (6 cubes) . . #chunghomalaysia #chunghonais #penapisairterbaru #penapisairadaais #penapisairmewah

Chungho 5 in 1 WHI-CAFFE EDGE!!
.
.
.
.
#chunghomalaysia
#coffeemaker
#icemaker
#purewater
#viralmalaysia
#klangvalley
happy luncheon gais!🤩
#chunghomalaysia
#airbatubersih

happy luncheon gais!🤩 #chunghomalaysia #airbatubersih

Selamat hari Buruh semua!!🤗
#chunghomalaysia

Selamat hari Buruh semua!!🤗 #chunghomalaysia

“BENDA BOLEH TEKAN JE DEKAT RUMAH , BUAT APE NAK BELI DEKAT KEDAI !!! Jimat Masa ,Jimat Tenaga ,Jimat Duit Tak Payah Beli Ais Lagi Dah ...
Ice Maker + Water Purifier Best Nya
PROMOSI PEMASANGAN PERCUMA PULAK TU !!! NAK APPLY PUN SENANG,,
=====================
TIDAK PERLU SLIP GAJI !!!
SURI RUMAH BOLEH APPLY !!!
====================== 🔵 Tiada YURAN PENDAFTARAN 🔵 PERCUMA 5 TAHUN SERVIS
🔵 FULL WARRANTY Selama 5 Tahun
🔵 DAFTAR Sekarang BAYAR Kemudian
🔵 Pemasangan Sepantas 3 Hingga 5 Hari ( Bayaran Terus / Sewabeli )
Ketahui Lain- Lain Promosi Atau Sebarang Pertanyaan Hanya Terus Klik Link Di Bawah Siapa Nak Order Boleh Whatspp
www.wasap.my/0187788055/jompakaichungho
www.wasap.my/0187788055/jompakaichungho
www.wasap.my/0187788055/jompakaichungho
#ice #icecube #icemaker #icemakerchungho #chungho #chungho_by_rozana #chunghoselangor #chunghomalaysia #madeinkorea #ramadhan #nur #7in1

“BENDA BOLEH TEKAN JE DEKAT RUMAH , BUAT APE NAK BELI DEKAT KEDAI !!! Jimat Masa ,Jimat Tenaga ,Jimat Duit Tak Payah Beli Ais Lagi Dah ... Ice Maker + Water Purifier Best Nya PROMOSI PEMASANGAN PERCUMA PULAK TU !!! NAK APPLY PUN SENANG,, ===================== TIDAK PERLU SLIP GAJI !!! SURI RUMAH BOLEH APPLY !!! ====================== 🔵 Tiada YURAN PENDAFTARAN 🔵 PERCUMA 5 TAHUN SERVIS 🔵 FULL WARRANTY Selama 5 Tahun 🔵 DAFTAR Sekarang BAYAR Kemudian 🔵 Pemasangan Sepantas 3 Hingga 5 Hari ( Bayaran Terus / Sewabeli ) Ketahui Lain- Lain Promosi Atau Sebarang Pertanyaan Hanya Terus Klik Link Di Bawah Siapa Nak Order Boleh Whatspp www.wasap.my/0187788055/jompakaichungho www.wasap.my/0187788055/jompakaichungho www.wasap.my/0187788055/jompakaichungho #ice #icecube #icemaker #icemakerchungho #chungho #chungho_by_rozana #chunghoselangor #chunghomalaysia #madeinkorea #ramadhan #nur #7in1

Produk Penapis Air VIRAL& teknologi Terkini
MENGGUNAKAN SISTEM TOUCH SCREEN 📺 .
PROMOSI 5 BULAN PERCUMA
ChungHo Penapis Air Yang Pertama Di Dunia&Malaysia Yang Boleh Menghasilkan Coffee Maker & Ais Maker
Apa Yang Anda Akan Dapat Jika Beli CHUNGHO?? KELEBIHAN PRODUK ChungHo
●COFFEE MAKER ☕
●AIS MAKER❄
●AIR SUHU SEJUK , AIR SUHU PANAS , AIR SUHU BIASA.
●AIS BATU SIAP DALAM MASA 15 MINIT SAHAJA ●AUTO cleaning sistem (ACS)
APE YANG PERCUMA?
●Pendaftaran PERCUMA ●3 Bulan Sekali Servis Selama PERCUMA
●Penukaran Filter PERCUMA
●Warranty Selama 5 Tahun PERCUMA
●Pengantian Sparepart PERCUMA
●Pemasangan PERCUMA
●Pemindahan Dan Pemasangan Semula PERCUMA
●Dilengkapi Filter Pump.. ●Dilengkapi SIJIL HALAL
●Kontrak Hanya 3 Tahun
Penapis Air ChungHo menggunakan Sistem
👉AUTO cleaning sistem (ACS)
Walaupun kami menawarkan servis PERCUMA setiap 3 bulan sekali serta penukaran Filter,penapis air ChungHo Nais tetap mempunyai teknologi ACS untuk memastikan air dalam tangki sentiasa bersih kerana ACS berfungsi membersihkan tangki secara automatik🙌🏻 PROMOTION HANYA UTK BULAN RAMADAN 🕋
Penapis air made in Korea
CEPAT!! CEPAT!! SEMENTARA STOK MASIH ADA!! Untuk Pendaftaran Dan Sebarang Pertanyaan Boleh Hubungi Kami Melalui Whatsapp😉
👉 http://syahmiazfar.wasap.my/ #chungho
#chungho #chunghomalaysia #chunghokualalumpur #chunghonais #penapischungho #penapisairmurah #penapisairmalaysia #penapisairkualalumpur #penapisair #waterpurifier #waterpurifierchungho #waterpurifiermalaysia #waterpurifierkualalumpur #kualalumpur #thepioneers #victoriusapprentice #chunghowangsamaju #wangsamaju#chungho #chunghomalaysia #chunghokualalumpur #chunghonais #penapischungho #penapisairmurah #penapisairmalaysia #penapisairkualalumpur #penapisair #waterpurifier #waterpurifierchungho #waterpurifiermalaysia #waterpurifierkualalumpur #kualalumpur #thepioneers #victoriousapprentice
#chungho #chunghokajang #penapisair
#penapisairviral #coway #cuckoo #ramadan #bosku
#kajang #saujanaimpiankajang #penapisairmurah #ramadantiba #waterfiltermalaysia

Produk Penapis Air VIRAL& teknologi Terkini MENGGUNAKAN SISTEM TOUCH SCREEN 📺 . PROMOSI 5 BULAN PERCUMA ChungHo Penapis Air Yang Pertama Di Dunia&Malaysia Yang Boleh Menghasilkan Coffee Maker & Ais Maker Apa Yang Anda Akan Dapat Jika Beli CHUNGHO?? KELEBIHAN PRODUK ChungHo ●COFFEE MAKER ☕ ●AIS MAKER❄ ●AIR SUHU SEJUK , AIR SUHU PANAS , AIR SUHU BIASA. ●AIS BATU SIAP DALAM MASA 15 MINIT SAHAJA ●AUTO cleaning sistem (ACS) APE YANG PERCUMA? ●Pendaftaran PERCUMA ●3 Bulan Sekali Servis Selama PERCUMA ●Penukaran Filter PERCUMA ●Warranty Selama 5 Tahun PERCUMA ●Pengantian Sparepart PERCUMA ●Pemasangan PERCUMA ●Pemindahan Dan Pemasangan Semula PERCUMA ●Dilengkapi Filter Pump.. ●Dilengkapi SIJIL HALAL ●Kontrak Hanya 3 Tahun Penapis Air ChungHo menggunakan Sistem 👉AUTO cleaning sistem (ACS) Walaupun kami menawarkan servis PERCUMA setiap 3 bulan sekali serta penukaran Filter,penapis air ChungHo Nais tetap mempunyai teknologi ACS untuk memastikan air dalam tangki sentiasa bersih kerana ACS berfungsi membersihkan tangki secara automatik🙌🏻 PROMOTION HANYA UTK BULAN RAMADAN 🕋 Penapis air made in Korea CEPAT!! CEPAT!! SEMENTARA STOK MASIH ADA!! Untuk Pendaftaran Dan Sebarang Pertanyaan Boleh Hubungi Kami Melalui Whatsapp😉 👉 http://syahmiazfar.wasap.my/ #chungho #chungho #chunghomalaysia #chunghokualalumpur #chunghonais #penapischungho #penapisairmurah #penapisairmalaysia #penapisairkualalumpur #penapisair #waterpurifier #waterpurifierchungho #waterpurifiermalaysia #waterpurifierkualalumpur #kualalumpur #thepioneers #victoriusapprentice #chunghowangsamaju #wangsamaju #chungho #chunghomalaysia #chunghokualalumpur #chunghonais #penapischungho #penapisairmurah #penapisairmalaysia #penapisairkualalumpur #penapisair #waterpurifier #waterpurifierchungho #waterpurifiermalaysia #waterpurifierkualalumpur #kualalumpur #thepioneers #victoriousapprentice #chungho #chunghokajang #penapisair #penapisairviral #coway #cuckoo #ramadan #bosku #kajang #saujanaimpiankajang #penapisairmurah #ramadantiba #waterfiltermalaysia

“BENDA BOLEH TEKAN JE DEKAT RUMAH , BUAT APE NAK BELI DEKAT KEDAI !!! Jimat Masa ,Jimat Tenaga ,Jimat Duit Tak Payah Beli Ais Lagi Dah ...
Ice Maker + Water Purifier Best Nya
PROMOSI PEMASANGAN PERCUMA PULAK TU !!! NAK APPLY PUN SENANG,,
=====================
TIDAK PERLU SLIP GAJI !!!
SURI RUMAH BOLEH APPLY !!!
====================== 🔵 Tiada YURAN PENDAFTARAN 🔵 PERCUMA 5 TAHUN SERVIS
🔵 FULL WARRANTY Selama 5 Tahun
🔵 DAFTAR Sekarang BAYAR Kemudian
🔵 Pemasangan Sepantas 3 Hingga 5 Hari ( Bayaran Terus / Sewabeli )
Ketahui Lain- Lain Promosi Atau Sebarang Pertanyaan Hanya Terus Klik Link Di Bawah Siapa Nak Order Boleh Whatspp
www.wasap.my/0187788055/jompakaichungho
www.wasap.my/0187788055/jompakaichungho
www.wasap.my/0187788055/jompakaichungho
#ice #icecube #icemaker #icemakerchungho #chungho_by_rozana #chunghomalaysia #icemakerviral #ketukketukramadhan #nur2 #chungho

“BENDA BOLEH TEKAN JE DEKAT RUMAH , BUAT APE NAK BELI DEKAT KEDAI !!! Jimat Masa ,Jimat Tenaga ,Jimat Duit Tak Payah Beli Ais Lagi Dah ... Ice Maker + Water Purifier Best Nya PROMOSI PEMASANGAN PERCUMA PULAK TU !!! NAK APPLY PUN SENANG,, ===================== TIDAK PERLU SLIP GAJI !!! SURI RUMAH BOLEH APPLY !!! ====================== 🔵 Tiada YURAN PENDAFTARAN 🔵 PERCUMA 5 TAHUN SERVIS 🔵 FULL WARRANTY Selama 5 Tahun 🔵 DAFTAR Sekarang BAYAR Kemudian 🔵 Pemasangan Sepantas 3 Hingga 5 Hari ( Bayaran Terus / Sewabeli ) Ketahui Lain- Lain Promosi Atau Sebarang Pertanyaan Hanya Terus Klik Link Di Bawah Siapa Nak Order Boleh Whatspp www.wasap.my/0187788055/jompakaichungho www.wasap.my/0187788055/jompakaichungho www.wasap.my/0187788055/jompakaichungho #ice #icecube #icemaker #icemakerchungho #chungho_by_rozana #chunghomalaysia #icemakerviral #ketukketukramadhan #nur2 #chungho

“BENDA BOLEH TEKAN JE DEKAT RUMAH , BUAT APE NAK BELI DEKAT KEDAI !!! Jimat Masa ,Jimat Tenaga ,Jimat Duit Tak Payah Beli Ais Lagi Dah ...
Ice Maker + Water Purifier Best Nya
PROMOSI PEMASANGAN PERCUMA PULAK TU !!! NAK APPLY PUN SENANG,,
=====================
TIDAK PERLU SLIP GAJI !!!
SURI RUMAH BOLEH APPLY !!!
====================== 🔵 Tiada YURAN PENDAFTARAN 🔵 PERCUMA 5 TAHUN SERVIS
🔵 FULL WARRANTY Selama 5 Tahun
🔵 DAFTAR Sekarang BAYAR Kemudian
🔵 Pemasangan Sepantas 3 Hingga 5 Hari ( Bayaran Terus / Sewabeli )
Ketahui Lain- Lain Promosi Atau Sebarang Pertanyaan Hanya Terus Klik Link Di Bawah Siapa Nak Order Boleh Whatspp
www.wasap.my/0187788055/jompakaichungho
www.wasap.my/0187788055/jompakaichungho
www.wasap.my/0187788055/jompakaichungho
#ice #icecube #icemakerchungho #chungho_by_rozana #chunghomalaysia
#icemaker1stintheworld #chungho

“BENDA BOLEH TEKAN JE DEKAT RUMAH , BUAT APE NAK BELI DEKAT KEDAI !!! Jimat Masa ,Jimat Tenaga ,Jimat Duit Tak Payah Beli Ais Lagi Dah ... Ice Maker + Water Purifier Best Nya PROMOSI PEMASANGAN PERCUMA PULAK TU !!! NAK APPLY PUN SENANG,, ===================== TIDAK PERLU SLIP GAJI !!! SURI RUMAH BOLEH APPLY !!! ====================== 🔵 Tiada YURAN PENDAFTARAN 🔵 PERCUMA 5 TAHUN SERVIS 🔵 FULL WARRANTY Selama 5 Tahun 🔵 DAFTAR Sekarang BAYAR Kemudian 🔵 Pemasangan Sepantas 3 Hingga 5 Hari ( Bayaran Terus / Sewabeli ) Ketahui Lain- Lain Promosi Atau Sebarang Pertanyaan Hanya Terus Klik Link Di Bawah Siapa Nak Order Boleh Whatspp www.wasap.my/0187788055/jompakaichungho www.wasap.my/0187788055/jompakaichungho www.wasap.my/0187788055/jompakaichungho #ice #icecube #icemakerchungho #chungho_by_rozana #chunghomalaysia #icemaker1stintheworld #chungho

#chunghonaismalaysia
#chunghomalaysia
#chunghokorea
011 12178986 Danial
Specially for the young one.
#chunghomalaysia
#chunghokorea
#chunghonaismalaysia
Hush, little baby, don't say a word.
Im going to buy you a mocking bird.
And if that mocking bird don't sing,
I'm going to buy you a diamond ring.
And if that diamond ring is brass
Im going to buy you a looking glass.
And if that looking glass gets broke,
Im going to buy you a billy goat.
And if that billy goat don't pull,
I'm going to you a cart and bull.
And if that cart and bull turn over,
Im going to buy a cat called Rover.
And if that cat called Rover don't meow,
Im going to buy you a horse and cart.
And if that horse and cart turn round,
You'll still be the sweetest little babe in town
How to purchase
WhatsApp +6011 12178986 Danial

Specially for the young one. #chunghomalaysia #chunghokorea #chunghonaismalaysiaHush, little baby, don't say a word. Im going to buy you a mocking bird. And if that mocking bird don't sing, I'm going to buy you a diamond ring. And if that diamond ring is brass Im going to buy you a looking glass. And if that looking glass gets broke, Im going to buy you a billy goat. And if that billy goat don't pull, I'm going to you a cart and bull. And if that cart and bull turn over, Im going to buy a cat called Rover. And if that cat called Rover don't meow, Im going to buy you a horse and cart. And if that horse and cart turn round, You'll still be the sweetest little babe in town How to purchase WhatsApp +6011 12178986 Danial

*ULPA* stands for *Ultra Low Penetration Air* and is used in modern clean rooms. The difference between *HEPA* and *ULPA* is the efficiency rating of the filter media. Typical *HEPA* filter media has an efficiency of 99.97% at 0.3 microns, whereas *ULPA* media has an efficiency rating in excess of 99.999% at 0.12 microns
*HEPA* is an acronym for *'High Efficiency Particulate Air'* or *'High Efficiency Particulate Arrestance.'*
#chunghomalaysia
#chunghokorea no
HOW TO PURCHASE:
WHATSAPP : +60142737814
Email: chunghoklmalaysia@gmail.com

*ULPA* stands for *Ultra Low Penetration Air* and is used in modern clean rooms. The difference between *HEPA* and *ULPA* is the efficiency rating of the filter media. Typical *HEPA* filter media has an efficiency of 99.97% at 0.3 microns, whereas *ULPA* media has an efficiency rating in excess of 99.999% at 0.12 microns *HEPA* is an acronym for *'High Efficiency Particulate Air'* or *'High Efficiency Particulate Arrestance.'* #chunghomalaysia #chunghokorea no HOW TO PURCHASE: WHATSAPP : +60142737814 Email: chunghoklmalaysia @gmail .com

Start spreadin' the news, I'm leavin' today
I want to be a part of it
New York, New York
These vagabond shoes, are longing to stray
Right through the very heart of it
New York, New York no
#chunghomalaysia
#chunghokorea
#chunghinaismalaysia
#franksinatra

Start spreadin' the news, I'm leavin' today I want to be a part of it New York, New York These vagabond shoes, are longing to stray Right through the very heart of it New York, New York no #chunghomalaysia #chunghokorea #chunghinaismalaysia #franksinatra

Water is essential for human. We need clean and safe water on daily basis for drinking, cooking, and simply keeping ourselves clean.
As water is vital for hydration and for food production, water sanitation is equally important. Polluted water is not only dirty but DEADLY too. Millions of people die each year caused by diseases like cholera and others are seriously sickened by water related infections when most of them are easily preventable. The biggest question now is :- 💥'How safe is the water that we consume everyday?'💥 At ChungHo, we care about people, we care about the environment, and we care about the future. With these objectives on top of our mind, we come out with a series of water sanitation line of products.
Not only that, we go BOLD on them too!
#chunghonaismalaysia
#chunghokorea
#chunghomalaysia
HOW TO PURCHASE
WHATSAPP : +6011 12178986 Danial

Water is essential for human. We need clean and safe water on daily basis for drinking, cooking, and simply keeping ourselves clean. As water is vital for hydration and for food production, water sanitation is equally important. Polluted water is not only dirty but DEADLY too. Millions of people die each year caused by diseases like cholera and others are seriously sickened by water related infections when most of them are easily preventable. The biggest question now is :- 💥'How safe is the water that we consume everyday?'💥 At ChungHo, we care about people, we care about the environment, and we care about the future. With these objectives on top of our mind, we come out with a series of water sanitation line of products. Not only that, we go BOLD on them too! #chunghonaismalaysia #chunghokorea #chunghomalaysiaHOW TO PURCHASE WHATSAPP : +6011 12178986 Danial

Nak satu #chunghonaismalaysia #chunghomalaysia #chunghokorea
How to purchase
WhatsApp : +6011-12178986

Nak satu #chunghonaismalaysia #chunghomalaysia #chunghokoreaHow to purchase WhatsApp : +6011-12178986

Cara yang betul minum air #chunghomalaysia #chunghonais

Cara yang betul minum air #chunghomalaysia #chunghonais

,
Air Batu, Sejuk, Panas atau Suam. Kini berada di Rumah anda, Air yg Bersih. Sesiapa Sahaja boleh mendapatkan air yang disempurnakan oleh #ChungHoMalaysia
Semudah #123 sahaja ✌️🏻
Blh wasap EN.JAMAL +60123341932 and SEBUT MY NAME WEEHANA
#iceomni #chungho #chungho_byweehana #chunghomalaysiaonline
#madeinkorea #penapisair

, Air Batu, Sejuk, Panas atau Suam. Kini berada di Rumah anda, Air yg Bersih. Sesiapa Sahaja boleh mendapatkan air yang disempurnakan oleh #ChungHoMalaysia Semudah #123 sahaja ✌️🏻 Blh wasap EN.JAMAL +60123341932 and SEBUT MY NAME WEEHANA #iceomni #chungho #chungho_byweehana #chunghomalaysiaonline #madeinkorea #penapisair

Ada ke penapis udara yang lebih besar dan Canggih ??? Tentu la ada ! Jom Saya Ceritakan ..
>>>Promosi Chungho... 'PENAPIS UDARA CHUNGHO'
Normal register Rm200 Kini Percuma register.
Siap penghantaran dan pemasangan... Ape tu kelebihan pada penapis udara Chungho ni???..
Ramai yg suka dan berpuas hati...yg bru nak mencari and nak tau kelebihan tu meh baca at bawah ni ye...😘😘 Hari ini nak share kebaikan Penapis Udara Chungho.....semestinya😁
Menapis Bacteria ✅
Menapis virus ✅
Menapis Habuk ✅
Menapis debu halus ✅
Menapis bau kepam/hapak✅
Menapis bau masakan(sambal & etc) ✅
Menapis bulu halus ( bulu kucing) ✅ 👉🏽Bacteria & virus adalah punca kepada demam viral,jangkitan influenza B.
👉🏽Habuk dan debu halus punca kepada eczema,asthma,sesak nafas,resdung 👉🏽Bulu kucing,hama,dan fungas dari binatang peliharaan pun punca kepada penyakit jugak.
Banyak terdapat kelebihan pada penapis udara Chungho.. *Hanya Chungho Menggunakan system ULPA dlm penapis Udara Di Malaysia ini. Apa itu ULPA ? Tapisan paling nipis dan biasa digunakan dlm system penapis udara di bilik bedah hospital pakar dan dlm kapal angkasa Lepas*
Anda berminat blh hubungi saya untuk dpt kan harga promosi terkini.. Sales Planner
Zetty Shamsuri
Chungho(M) Sdn Bhd 👇👇👇
Wassap : 0172586210
#chunghorian
#chunghomalaysia

Ada ke penapis udara yang lebih besar dan Canggih ??? Tentu la ada ! Jom Saya Ceritakan .. >>>Promosi Chungho... 'PENAPIS UDARA CHUNGHO' Normal register Rm200 Kini Percuma register. Siap penghantaran dan pemasangan... Ape tu kelebihan pada penapis udara Chungho ni???.. Ramai yg suka dan berpuas hati...yg bru nak mencari and nak tau kelebihan tu meh baca at bawah ni ye...😘😘 Hari ini nak share kebaikan Penapis Udara Chungho.....semestinya😁 Menapis Bacteria ✅ Menapis virus ✅ Menapis Habuk ✅ Menapis debu halus ✅ Menapis bau kepam/hapak✅ Menapis bau masakan(sambal & etc) ✅ Menapis bulu halus ( bulu kucing) ✅ 👉🏽Bacteria & virus adalah punca kepada demam viral,jangkitan influenza B. 👉🏽Habuk dan debu halus punca kepada eczema,asthma,sesak nafas,resdung 👉🏽Bulu kucing,hama,dan fungas dari binatang peliharaan pun punca kepada penyakit jugak. Banyak terdapat kelebihan pada penapis udara Chungho.. *Hanya Chungho Menggunakan system ULPA dlm penapis Udara Di Malaysia ini. Apa itu ULPA ? Tapisan paling nipis dan biasa digunakan dlm system penapis udara di bilik bedah hospital pakar dan dlm kapal angkasa Lepas* Anda berminat blh hubungi saya untuk dpt kan harga promosi terkini.. Sales Planner Zetty Shamsuri Chungho(M) Sdn Bhd 👇👇👇 Wassap : 0172586210 #chunghorian #chunghomalaysia

Excited to know who is Chungho ?
Stay tuned for more updates !
Berminat utk tau lebih detail..bole pm @ whatsapp sis terus 0172586210
Sbb tu pilih Chung Ho...teknologi terbaik dr Korea😊
Insentif tertinggi di kalangan ejen2 brand lain..
Sekarang Tgh Free Registration tau..
Cepat..Jom fight utk Duit Raya😊😊😊 #chunghorian
#chunghomalaysia

Excited to know who is Chungho ? Stay tuned for more updates ! Berminat utk tau lebih detail..bole pm @ whatsapp sis terus 0172586210 Sbb tu pilih Chung Ho...teknologi terbaik dr Korea😊 Insentif tertinggi di kalangan ejen2 brand lain.. Sekarang Tgh Free Registration tau.. Cepat..Jom fight utk Duit Raya😊😊😊 #chunghorian #chunghomalaysia

Sebelum pakai Chung Ho Whirls Silence Air Purifier nie..
Kakak Mya br start selsema..
Selalu Zayyin walaupn kipas depan muka😅 tp kalo hr panas atau cuaca tak menentu nie...dia pny peluh..sebaldi..😅 Tp start pakai je mesin ajaib nie..
Kakak jarang selsema..mungkin sbb sistem Ulpa yg ada dlm Whirls Silence nie (which terdapt 5 lapisan penapis habuk dan pembersihan udara)
Zayyin plak..hmmm...lena..mcm tido dlm aircond... Alhamdulilah... Udara bersih..nyaman..sejuk... Berminat bole terus whatsapp 0172586210
#chunghorianfighter
#chunghorians
#chunghomalaysia

Sebelum pakai Chung Ho Whirls Silence Air Purifier nie.. Kakak Mya br start selsema.. Selalu Zayyin walaupn kipas depan muka😅 tp kalo hr panas atau cuaca tak menentu nie...dia pny peluh..sebaldi..😅 Tp start pakai je mesin ajaib nie.. Kakak jarang selsema..mungkin sbb sistem Ulpa yg ada dlm Whirls Silence nie (which terdapt 5 lapisan penapis habuk dan pembersihan udara) Zayyin plak..hmmm...lena..mcm tido dlm aircond... Alhamdulilah... Udara bersih..nyaman..sejuk... Berminat bole terus whatsapp 0172586210 #chunghorianfighter #chunghorians #chunghomalaysia

Anda sudah bosan dengan produk penapis air dan udara yg sedia ada...
=================================== Jangan risau ChungHo Malaysia dapat membantu untuk buat pilihan yg bijak.
Ikut citarasa org Malaysia.
Cuaca di Malaysia mmg panas mmg sngt sesuai dgn produk ChungHo yg dimana penapis air ChungHo dilengkapi air biasa, sejuk, panas, serta paling istimewa Ice dan coffee maker.
Penapis udara pula yg sngt murah dan dpt menyalurkan udara yg bersih keseluruh ruang tamu anda dirumah.
Jika ingin tahu lebih lanjut.
Boleh DM or wassap saya di :
0172586210
#chunghorians
#chunghomalaysia

Anda sudah bosan dengan produk penapis air dan udara yg sedia ada... =================================== Jangan risau ChungHo Malaysia dapat membantu untuk buat pilihan yg bijak. Ikut citarasa org Malaysia. Cuaca di Malaysia mmg panas mmg sngt sesuai dgn produk ChungHo yg dimana penapis air ChungHo dilengkapi air biasa, sejuk, panas, serta paling istimewa Ice dan coffee maker. Penapis udara pula yg sngt murah dan dpt menyalurkan udara yg bersih keseluruh ruang tamu anda dirumah. Jika ingin tahu lebih lanjut. Boleh DM or wassap saya di : 0172586210 #chunghorians #chunghomalaysia

Pesanan Khidmat Kemasyarakatan - sekiranya anda ada baju2 yang tidak dipakai lagi tetapi masih elok, bolehlah bersedekah di sini. Sesungguhnya baju2 yang tidak dipakai itu adalah satu pembaziran dan akan dipertanggungjawabkan kelak ke atas anda
.
#jomsedekah #chungho #chunghoKL #chunghomalaysia #chunghopreneur #chunghoselangor #chunghosungaibuloh #cuckoo #coway #skmagic #airbersih #airalkali #airsuam #airpanas #jutawanair #jutawancuckoo #najib #anwar

Pesanan Khidmat Kemasyarakatan - sekiranya anda ada baju2 yang tidak dipakai lagi tetapi masih elok, bolehlah bersedekah di sini. Sesungguhnya baju2 yang tidak dipakai itu adalah satu pembaziran dan akan dipertanggungjawabkan kelak ke atas anda . #jomsedekah #chungho #chunghoKL #chunghomalaysia #chunghopreneur #chunghoselangor #chunghosungaibuloh #cuckoo #coway #skmagic #airbersih #airalkali #airsuam #airpanas #jutawanair #jutawancuckoo #najib #anwar