Trending Hashtags

Don't use the same old hashtags, our software automatically detects the top trending hashtags so you can use the best hashtags for your posts every time.

Increased Exposure

Using the right and trendy instagram tags for your post lets you stand out and get more real followers.

Updated Automatically

Our system analyses hashtags live and updates the top trending hashtags in minutes.


Find the top hashtags for #16barischallenge

Using the top trending hashtags is proven to help reach more users and attract real targeted followers.


PikGram Recommendation:

Use #16barischallenge to get seen now

19.7
average comments
29
hashtag reach
160.5
average likes

Best hashtags for #16barischallenge

#16barischallenge
#swag
#selfie
#nature
#london
#life
#friends
#family
#beach
#vsco
#me
#likeforfollow
#cool
#funny
#blue
#healthy
#ootd
#beautiful
#instagood
#f4f
#design
#style
#repost
#follow4follow
#followforfollow
#flowers
#pink
Posts using this hashtag
29

Note: If the '&' character is used in the hashtag/s that you're searching for then please use the 'and' keyword instead.


Top 1 hashtags used with #16barischallenge

Percentage of hashtags used with #16barischallenge on Instagram posts

Search again

Top 5 searched hashtags:

View more

Related Hashtags:

Always up to date

Our software is actively updating our hashtags and including top trending hashtags or every category every few minutes. Be sure to use a trusted hashtag website, to ensure you are using up to date hashtags to maximize your potential and growth on Instagram, along with other social platforms.

Do you have any suggestions? Please send your feedback to us. We are always driven to provide a better service.

Hashtags available right here are chosen and also constructed in such a way that reveals their worth. You can pick from the listing that is carefully pertaining to your brand or article. For instance, 16barischallenge hashtags are widely browsed on Instagram to be utilized with pertinent articles.

Other than most recent and fashionable Instagram 16barischallenge hashtags, you need to upgrade pertinent material as well. As an example, if you aspire to utilize hashtags, after that see to it you are utilizing them efficiently. Top 16barischallenge hashtags are commonly gone over on Instagram that helps you in grabbing the interest of your targeted audience as well as a boost in the number of fans.

If you start utilizing preferred hashtags for 16barischallenge to advertise your brand name, then you will possibly build your involvement, in contrast, to simply replicating and pasting unconnected hashtags. Hashtagsforlikes has actually made it very easy for you to drag the hashtags that relate to your blog post or brand. Right here you will see tiny teams of comparable top Instagram 16barischallenge hashtags. These tiny teams can be made use of almost, as you can choose a various one whenever you upload something regarding the same subject or specific niche.

Bear in mind that a few of your blog posts can obtain included in the header area of an Instagram hashtag. It can breast the opportunity of getting even more sort, remarks along with followers, so prepare for that if it occurs every time by uploading a well-formed web content.

With proper and trendy hashtags for hashtags for 16barischallenge, you can boost the impressions of your posts and increase the credibility of your brand.


16barischallenge instagram hashtag profile picture

#16barischallenge photos & videos

29 Instagram Posts using #16barischallenge hashtag

Advertisements

Top 16barischallenge Posts

Suara aku macam Kak ros, mmg aku Kak long pun jadi aku kasi satu cover rap from MK - KClique 16 Baris 🔥🔥🔥 jangan kecam dgn suara aku and rap aku 😢🔥ada berapa part je xdpt ketchup sikit 😜😢🔥
.
.
.
Lyrics🔥🔥🔥 :- Dalaman ni gantung baju
Tapi tak pernah gantung ilmu
Dalaman ni tak berguru
Tapi tak pernah nak tinggal ibu
Berat yang sama masih di bahu
Yang ringan habis disapu
Dalaman ni dapat dituju
Dua kunci simpan saku
Hold up
Kepala dah melayang
Hold up
Kepala makin tenang
Jadi tenang layan tenang yang lain
Jangan tayang yang lain
Simpan dalam rahsia dalam tangan
Emm mmm
Perhatian perhatikan
Gerakan naungan bersatu
Panji – panji borneo
Bergerak ke KUALA LOCO
Lu baru angkat baju dah nak tunjuk muka buku
Wa masih tunduk malu masih tuntut cari ilmu
Masih lagi buka buku masih hormat orang dulu
Ikut cara dulu biar dulu dah berlalu
G kau bukan gangster shit
Kau nak gang the shit G
Better break jangan sampai
OVERBREAK
Better watch out watch out
Kalau barang takleh go
Kalau barang tak nego
Jangan kasar tuju nah boo
Jangan paksa kau doo
Get it get it get it 🌸
.
.
.
#kclique #mk #mkkclique #mkclique
#test #trytestdulu #trynottolaugh #akucuba #jangankecamsaya #jangankecam #cover #malaysia #covermalaysia #malaysiasong #hitz #malaysiahits #songs #music #newsong #genre #melody #instagood #newsong #lovethissong #bumpin #repeat #listentothis #goodmusic #16barischallenge #16baris #16baris🔥

Suara aku macam Kak ros, mmg aku Kak long pun jadi aku kasi satu cover rap from MK - KClique 16 Baris 🔥🔥🔥 jangan kecam dgn suara aku and rap aku 😢🔥ada berapa part je xdpt ketchup sikit 😜😢🔥 . . . Lyrics🔥🔥🔥 :- Dalaman ni gantung baju Tapi tak pernah gantung ilmu Dalaman ni tak berguru Tapi tak pernah nak tinggal ibu Berat yang sama masih di bahu Yang ringan habis disapu Dalaman ni dapat dituju Dua kunci simpan saku Hold up Kepala dah melayang Hold up Kepala makin tenang Jadi tenang layan tenang yang lain Jangan tayang yang lain Simpan dalam rahsia dalam tangan Emm mmm Perhatian perhatikan Gerakan naungan bersatu Panji – panji borneo Bergerak ke KUALA LOCO Lu baru angkat baju dah nak tunjuk muka buku Wa masih tunduk malu masih tuntut cari ilmu Masih lagi buka buku masih hormat orang dulu Ikut cara dulu biar dulu dah berlalu G kau bukan gangster shit Kau nak gang the shit G Better break jangan sampai OVERBREAK Better watch out watch out Kalau barang takleh go Kalau barang tak nego Jangan kasar tuju nah boo Jangan paksa kau doo Get it get it get it 🌸 . . . #kclique #mk #mkkclique #mkclique #test #trytestdulu #trynottolaugh #akucuba #jangankecamsaya #jangankecam #cover #malaysia #covermalaysia #malaysiasong #hitz #malaysiahits #songs #music #newsong #genre #melody #instagood #newsong #lovethissong #bumpin #repeat #listentothis #goodmusic #16barischallenge #16baris #16baris🔥

OKAY awkward af -.- but yah i try this one (suara xleh bawak bincang🙏🏻) @ikhwanlee94 ❤️ #16baris #16barislive #rap #16barisxtunetalk #16barischallenge

OKAY awkward af -.- but yah i try this one (suara xleh bawak bincang🙏🏻) @ikhwanlee94 ❤️ #16baris #16barislive #rap #16barisxtunetalk #16barischallenge

#lofichallenge #Repost @aiyaadzakaria with @get_repost
・・・
Melayu Dengan Tingkah Laku
(Malay.With.Attitude)
Beats : Show You Something by @officialdjfuzz
shout out to @16.baris @rocketfuelent @malaysianhustler @malaysiahiphop @djcza @flizzow @officialdjfuzz @ahmaddimrann_ for this oppurtunity. 🙇
#16barisauditions #16baris #lofichallenge #RM3slippinboy #SHRMZB #myhiphop #rapmelayu #16barischallenge
Dalam RahmatMu,
Ku belajar mencintai,
Dalam KeindahanMu,
Ku belajar menulis puisi,
Kau sentiasa di dalam hatiku,
Meski tak seorangpun yang dapat melihatmu,
Penglihatan agung inilah,
Menjadi inti dari seniku,
Tuhan bantu tenggelamkanlah,
Diriku dalam cintaMu,
Hingga tiada sesuatu yg dapat menghalang diriku dalam menujuMu,
Inilah kebahagiaan yg dikatakan,
Perjalanan diriku menuju Tuhanku,
Bagaimana seseorang dikatakan bahagia,
Sedangkan kehidupannya tertipu dgn dunia?
#lyricsm #bymyown #16barischallenge #16barschallenge #teology #purelove

Dalam RahmatMu, Ku belajar mencintai, Dalam KeindahanMu, Ku belajar menulis puisi, Kau sentiasa di dalam hatiku, Meski tak seorangpun yang dapat melihatmu, Penglihatan agung inilah, Menjadi inti dari seniku, Tuhan bantu tenggelamkanlah, Diriku dalam cintaMu, Hingga tiada sesuatu yg dapat menghalang diriku dalam menujuMu, Inilah kebahagiaan yg dikatakan, Perjalanan diriku menuju Tuhanku, Bagaimana seseorang dikatakan bahagia, Sedangkan kehidupannya tertipu dgn dunia? #lyricsm #bymyown #16barischallenge #16barschallenge #teology #purelove

#16baris #16barischallenge @malaysiannhiphop
Aku ckp lepas sbb mulut tak berpagar
masih lagi fresh walau rap bahasa pasar
Jangan tension ini bukan kelas tuisyen, ma vision punch setiap punchline mcm mike tyson,
Scene makin dope bila rapper jadi director,
Kena la bijak mengatur macam profesor,
In the brain kreativiti jngan terbatas,
Yg ikut trend kelak akan terbabas,
Dengan pantas lantas yg bikin semak aku cantas,
Aku selami ilmu sebab tu tak pernah lemas,
tak cemas tiada fans cause im always keep it cool,
Masih nampak class dngan title new school,
Aku on fire masuk bar pun boleh rentung,
Idea mencurah curah jangan kata abg tak payung,
Kawal nakal pasal aku berakal untuk hustle,
Aku DNA kendrick sebb tu selalu HUMBLE,

#16baris #16barischallenge @malaysiannhiphop Aku ckp lepas sbb mulut tak berpagar masih lagi fresh walau rap bahasa pasar Jangan tension ini bukan kelas tuisyen, ma vision punch setiap punchline mcm mike tyson, Scene makin dope bila rapper jadi director, Kena la bijak mengatur macam profesor, In the brain kreativiti jngan terbatas, Yg ikut trend kelak akan terbabas, Dengan pantas lantas yg bikin semak aku cantas, Aku selami ilmu sebab tu tak pernah lemas, tak cemas tiada fans cause im always keep it cool, Masih nampak class dngan title new school, Aku on fire masuk bar pun boleh rentung, Idea mencurah curah jangan kata abg tak payung, Kawal nakal pasal aku berakal untuk hustle, Aku DNA kendrick sebb tu selalu HUMBLE,

:: Shoutout to 💯 @16.baris Do it for the culture.👏
.
#16baris #16barischallenge #16barisauditions
.
#MYHHCODE
P/s: Maybe not sound like oldschool, mybe more to newschool? Atau teda school? Ahahahahaa. .
Lyrics will be added soon. ✌🔥💯

:: Shoutout to 💯 @16 .baris Do it for the culture.👏 . #16baris #16barischallenge #16barisauditions. #MYHHCODEP/s: Maybe not sound like oldschool, mybe more to newschool? Atau teda school? Ahahahahaa. . Lyrics will be added soon. ✌🔥💯

a silly rapper tryna rap for @16.baris ... nervous actually .... @flizzow @officialkartel
#16baris #16barischallenge #40KRecords #BANCUHCOMPANY #malaysianhiphop #16barisauditions

Latest 16barischallenge Posts

#16barischallenge
Aku belanja cover aku yang tak seberapa ni walaupun tengah takut nak tunggu results PPT, bulan 8 dah start Trial SPM kan 😌
.
.
.
P/s : cover lagu takut sebab memang tengah takut untuk jawab paper SPM yang bakal aku tempuhi 😌💞 good luck batch 02' harap tiada pengulangan paper macam zaman UPSR dulu 😌🌸
.
.
.
#batch02 #spm #takut #yonnyboii #caprice #akutakut #testnyanyi #cover #layankanaje #jangankecamsaya #jangankecam #belanjasatulagu #vsco #follow #takutchallenge #keepitup #justdoit #bts #beyourself #lokalbrand #photography #photoart #newsong #music #genre #song #songs #melody #instagood #newsong #16barischallenge

Aku belanja cover aku yang tak seberapa ni walaupun tengah takut nak tunggu results PPT, bulan 8 dah start Trial SPM kan 😌 . . . P/s : cover lagu takut sebab memang tengah takut untuk jawab paper SPM yang bakal aku tempuhi 😌💞 good luck batch 02' harap tiada pengulangan paper macam zaman UPSR dulu 😌🌸 . . . #batch02 #spm #takut #yonnyboii #caprice #akutakut #testnyanyi #cover #layankanaje #jangankecamsaya #jangankecam #belanjasatulagu #vsco #follow #takutchallenge #keepitup #justdoit #bts #beyourself #lokalbrand #photography #photoart #newsong #music #genre #song #songs #melody #instagood #newsong #16barischallenge

Suara aku macam Kak ros, mmg aku Kak long pun jadi aku kasi satu cover rap from MK - KClique 16 Baris 🔥🔥🔥 jangan kecam dgn suara aku and rap aku 😢🔥ada berapa part je xdpt ketchup sikit 😜😢🔥
.
.
.
Lyrics🔥🔥🔥 :- Dalaman ni gantung baju
Tapi tak pernah gantung ilmu
Dalaman ni tak berguru
Tapi tak pernah nak tinggal ibu
Berat yang sama masih di bahu
Yang ringan habis disapu
Dalaman ni dapat dituju
Dua kunci simpan saku
Hold up
Kepala dah melayang
Hold up
Kepala makin tenang
Jadi tenang layan tenang yang lain
Jangan tayang yang lain
Simpan dalam rahsia dalam tangan
Emm mmm
Perhatian perhatikan
Gerakan naungan bersatu
Panji – panji borneo
Bergerak ke KUALA LOCO
Lu baru angkat baju dah nak tunjuk muka buku
Wa masih tunduk malu masih tuntut cari ilmu
Masih lagi buka buku masih hormat orang dulu
Ikut cara dulu biar dulu dah berlalu
G kau bukan gangster shit
Kau nak gang the shit G
Better break jangan sampai
OVERBREAK
Better watch out watch out
Kalau barang takleh go
Kalau barang tak nego
Jangan kasar tuju nah boo
Jangan paksa kau doo
Get it get it get it 🌸
.
.
.
#kclique #mk #mkkclique #mkclique
#test #trytestdulu #trynottolaugh #akucuba #jangankecamsaya #jangankecam #cover #malaysia #covermalaysia #malaysiasong #hitz #malaysiahits #songs #music #newsong #genre #melody #instagood #newsong #lovethissong #bumpin #repeat #listentothis #goodmusic #16barischallenge #16baris #16baris🔥

Suara aku macam Kak ros, mmg aku Kak long pun jadi aku kasi satu cover rap from MK - KClique 16 Baris 🔥🔥🔥 jangan kecam dgn suara aku and rap aku 😢🔥ada berapa part je xdpt ketchup sikit 😜😢🔥 . . . Lyrics🔥🔥🔥 :- Dalaman ni gantung baju Tapi tak pernah gantung ilmu Dalaman ni tak berguru Tapi tak pernah nak tinggal ibu Berat yang sama masih di bahu Yang ringan habis disapu Dalaman ni dapat dituju Dua kunci simpan saku Hold up Kepala dah melayang Hold up Kepala makin tenang Jadi tenang layan tenang yang lain Jangan tayang yang lain Simpan dalam rahsia dalam tangan Emm mmm Perhatian perhatikan Gerakan naungan bersatu Panji – panji borneo Bergerak ke KUALA LOCO Lu baru angkat baju dah nak tunjuk muka buku Wa masih tunduk malu masih tuntut cari ilmu Masih lagi buka buku masih hormat orang dulu Ikut cara dulu biar dulu dah berlalu G kau bukan gangster shit Kau nak gang the shit G Better break jangan sampai OVERBREAK Better watch out watch out Kalau barang takleh go Kalau barang tak nego Jangan kasar tuju nah boo Jangan paksa kau doo Get it get it get it 🌸 . . . #kclique #mk #mkkclique #mkclique #test #trytestdulu #trynottolaugh #akucuba #jangankecamsaya #jangankecam #cover #malaysia #covermalaysia #malaysiasong #hitz #malaysiahits #songs #music #newsong #genre #melody #instagood #newsong #lovethissong #bumpin #repeat #listentothis #goodmusic #16barischallenge #16baris #16baris🔥

Si Hidung Belang👃🏻 untuk full video boleh pergi ke IGtv saya ok🤙🏻 #malaysiarapper #rapmalaysia #16baris #16barischallenge #raps #malaysianhustler #malaysiahiphop #myhhcode @16.baris

Si Hidung Belang👃🏻 untuk full video boleh pergi ke IGtv saya ok🤙🏻 #malaysiarapper #rapmalaysia #16baris #16barischallenge #raps #malaysianhustler #malaysiahiphop #myhhcode @16 .baris

OKAY awkward af -.- but yah i try this one (suara xleh bawak bincang🙏🏻) @ikhwanlee94 ❤️ #16baris #16barislive #rap #16barisxtunetalk #16barischallenge

OKAY awkward af -.- but yah i try this one (suara xleh bawak bincang🙏🏻) @ikhwanlee94 ❤️ #16baris #16barislive #rap #16barisxtunetalk #16barischallenge

My idola💞
@_farahatika
@16.baris @k_clique #rapper #16barischallenge #16baris #k_clique
just some of freestyle🔥North Borneo Represent
#malaysianhiphop #malaysianhustler #hiphop #16barischallenge #freestylerap

just some of freestyle🔥North Borneo Represent #malaysianhiphop #malaysianhustler #hiphop #16barischallenge #freestylerap

Cerita Dia..
Cerita dia, memang kaya lagi mewah dari Pablo.
Cerita dia, ada kereta lagi laju dari Toretto.
Cerita dia, punya power lagi 'terer' dari Magnetto.
Cerita dia, pun jadi budak Ghetto.
Lagak hustler Thuglife macam Tupac tapi poser fake life tunjuk gempak!
Buat semak, kuat menyalak!
Tapi bila keluar dengar suara katak, alamak!
Betul tak? Ada banyak kali story mesti puji diri dengan nama kroni?
Maki masa MC, tapi gaya lowkey, baru nampak OG? 420 Sampai mati? OMG!
Syhhh. Pelat acah n**g* tapi pekat darah jawa?
Syhhh. Pergi sana dengan UchuxRaver battle dgn budak hipster!
Hey! Nak deep jadi macam Malique?
Hey! Nak dope jadi macam Flizzow?
Hey! Katanya nanti dapat awek cantik senang nak mintak blow.
Konon diri artis rasa mcm laris asyik tukar gadis.
Tapi rappers bukan tiket mudah untuk jadi rapist!
#16barischallenge #16barisauditions #16baris #verse #lirikalspiritual #akuketam #hiphop #puisi #kosakata #bahasajiwabangsa #mckrab #mckrabatwork

Cerita Dia.. Cerita dia, memang kaya lagi mewah dari Pablo. Cerita dia, ada kereta lagi laju dari Toretto. Cerita dia, punya power lagi 'terer' dari Magnetto. Cerita dia, pun jadi budak Ghetto. Lagak hustler Thuglife macam Tupac tapi poser fake life tunjuk gempak! Buat semak, kuat menyalak! Tapi bila keluar dengar suara katak, alamak! Betul tak? Ada banyak kali story mesti puji diri dengan nama kroni? Maki masa MC, tapi gaya lowkey, baru nampak OG? 420 Sampai mati? OMG! Syhhh. Pelat acah n**g* tapi pekat darah jawa? Syhhh. Pergi sana dengan UchuxRaver battle dgn budak hipster! Hey! Nak deep jadi macam Malique? Hey! Nak dope jadi macam Flizzow? Hey! Katanya nanti dapat awek cantik senang nak mintak blow. Konon diri artis rasa mcm laris asyik tukar gadis. Tapi rappers bukan tiket mudah untuk jadi rapist! #16barischallenge #16barisauditions #16baris #verse #lirikalspiritual #akuketam #hiphop #puisi #kosakata #bahasajiwabangsa #mckrab #mckrabatwork

#lofichallenge #Repost @aiyaadzakaria with @get_repost
・・・
Melayu Dengan Tingkah Laku
(Malay.With.Attitude)
Beats : Show You Something by @officialdjfuzz
shout out to @16.baris @rocketfuelent @malaysianhustler @malaysiahiphop @djcza @flizzow @officialdjfuzz @ahmaddimrann_ for this oppurtunity. 🙇
#16barisauditions #16baris #lofichallenge #RM3slippinboy #SHRMZB #myhiphop #rapmelayu #16barischallenge
Can I know Where Can I register to Be Your No 1 biggest Fan...
.
.
#Repost @eirharm (@get_repost)
・・・
' Alkisah II ' ( aight, if view cecah 1,000 aku buat lagu ni full kat youtube )
•
(•lyrics•)
lirik belum diisi peluru masih belum berapi,
belum lagi kaji lebih dalam apa itu R.A.P,
cuz aku budak baru nak up aku mengaku,
bukan cam korang baru nak start dah pon ngaku nombor satu,
yah,
mari sini cuba saper try kill aku aku boleh tahan,
besar mana pon nama kau still aku boleh ka-kalahkan,
ye der tak percaya tak percaya meh jumpa dekat depan,
ayat saper power ayat saper pedas atau seluar basah kena keringkan,
wah,
cakap besar macam wa dah besar,
lu yang penakut,
freestyle aku barai cuz darah muda,
maybe lu akan goyang lutut,
ilmu belum penuh di dada dan word aku belum cukup padu,
tunggu dulu tunggu dulu ok aku dah penat chau dulu,
(suara ayam tu suara aku,xde edit² haha)
°
°
°
°
°
°
@malaysiannhiphop @akatsukimusic @16.baris @flizzow @djcza @rocketfuelent @officialkartel @malaysiahiphop @altimet @itssonaone @itsquai #icalmoshadabaris #16baris #16baris🔥 #malaysiahiphop #malaysia #hiphop #negaraku #xxxtentacion #eminem #eirharm #alkisah #rakim #speedom #oldschool #kitabuatjekita #rappermelayu #malaysia #malaysiatalent #rap #kelantanese #kelantaneserapresent #16bars #16barschallenge#16barischallenge #akatsuki #naruto #sasuke #team7

Can I know Where Can I register to Be Your No 1 biggest Fan... . . #Repost @eirharm ( @get_repost ) ・・・ ' Alkisah II ' ( aight, if view cecah 1,000 aku buat lagu ni full kat youtube ) • (•lyrics•) lirik belum diisi peluru masih belum berapi, belum lagi kaji lebih dalam apa itu R.A.P, cuz aku budak baru nak up aku mengaku, bukan cam korang baru nak start dah pon ngaku nombor satu, yah, mari sini cuba saper try kill aku aku boleh tahan, besar mana pon nama kau still aku boleh ka-kalahkan, ye der tak percaya tak percaya meh jumpa dekat depan, ayat saper power ayat saper pedas atau seluar basah kena keringkan, wah, cakap besar macam wa dah besar, lu yang penakut, freestyle aku barai cuz darah muda, maybe lu akan goyang lutut, ilmu belum penuh di dada dan word aku belum cukup padu, tunggu dulu tunggu dulu ok aku dah penat chau dulu, (suara ayam tu suara aku,xde edit² haha) ° ° ° ° ° ° @malaysiannhiphop @akatsukimusic @16 .baris @flizzow @djcza @rocketfuelent @officialkartel @malaysiahiphop @altimet @itssonaone @itsquai #icalmoshadabaris #16baris #16baris🔥 #malaysiahiphop #malaysia #hiphop #negaraku #xxxtentacion #eminem #eirharm #alkisah #rakim #speedom #oldschool #kitabuatjekita #rappermelayu #malaysia #malaysiatalent #rap #kelantanese #kelantaneserapresent #16bars #16barschallenge #16barischallenge #akatsuki #naruto #sasuke #team7

Dalam RahmatMu,
Ku belajar mencintai,
Dalam KeindahanMu,
Ku belajar menulis puisi,
Kau sentiasa di dalam hatiku,
Meski tak seorangpun yang dapat melihatmu,
Penglihatan agung inilah,
Menjadi inti dari seniku,
Tuhan bantu tenggelamkanlah,
Diriku dalam cintaMu,
Hingga tiada sesuatu yg dapat menghalang diriku dalam menujuMu,
Inilah kebahagiaan yg dikatakan,
Perjalanan diriku menuju Tuhanku,
Bagaimana seseorang dikatakan bahagia,
Sedangkan kehidupannya tertipu dgn dunia?
#lyricsm #bymyown #16barischallenge #16barschallenge #teology #purelove

Dalam RahmatMu, Ku belajar mencintai, Dalam KeindahanMu, Ku belajar menulis puisi, Kau sentiasa di dalam hatiku, Meski tak seorangpun yang dapat melihatmu, Penglihatan agung inilah, Menjadi inti dari seniku, Tuhan bantu tenggelamkanlah, Diriku dalam cintaMu, Hingga tiada sesuatu yg dapat menghalang diriku dalam menujuMu, Inilah kebahagiaan yg dikatakan, Perjalanan diriku menuju Tuhanku, Bagaimana seseorang dikatakan bahagia, Sedangkan kehidupannya tertipu dgn dunia? #lyricsm #bymyown #16barischallenge #16barschallenge #teology #purelove

#16baris #16barischallenge @malaysiannhiphop
Aku ckp lepas sbb mulut tak berpagar
masih lagi fresh walau rap bahasa pasar
Jangan tension ini bukan kelas tuisyen, ma vision punch setiap punchline mcm mike tyson,
Scene makin dope bila rapper jadi director,
Kena la bijak mengatur macam profesor,
In the brain kreativiti jngan terbatas,
Yg ikut trend kelak akan terbabas,
Dengan pantas lantas yg bikin semak aku cantas,
Aku selami ilmu sebab tu tak pernah lemas,
tak cemas tiada fans cause im always keep it cool,
Masih nampak class dngan title new school,
Aku on fire masuk bar pun boleh rentung,
Idea mencurah curah jangan kata abg tak payung,
Kawal nakal pasal aku berakal untuk hustle,
Aku DNA kendrick sebb tu selalu HUMBLE,

#16baris #16barischallenge @malaysiannhiphop Aku ckp lepas sbb mulut tak berpagar masih lagi fresh walau rap bahasa pasar Jangan tension ini bukan kelas tuisyen, ma vision punch setiap punchline mcm mike tyson, Scene makin dope bila rapper jadi director, Kena la bijak mengatur macam profesor, In the brain kreativiti jngan terbatas, Yg ikut trend kelak akan terbabas, Dengan pantas lantas yg bikin semak aku cantas, Aku selami ilmu sebab tu tak pernah lemas, tak cemas tiada fans cause im always keep it cool, Masih nampak class dngan title new school, Aku on fire masuk bar pun boleh rentung, Idea mencurah curah jangan kata abg tak payung, Kawal nakal pasal aku berakal untuk hustle, Aku DNA kendrick sebb tu selalu HUMBLE,

So conflicted with my time im so invested,
this rap game got me confused,
it’s so fuckin twisted
this is nothing for the radio,
but it will still be listed,
i had a chance to make it but i fuckin missed it.
Have you seen Ramy Lately,
his rap game oooo baby,
my mind crazy like its harley’s,
bout to role on like i’m marley,
right now i’m done i’m outtie,
psych i tricked ya,
got the cameras rolling someone take the damn picture,
the richer the better imma be,
can’t you see i’m a fat motherfucker tryna make it in this rap league,
i’m guaranteed,
but my ego is too big to feed,
indeed,me kissing up to wanna bees? bitch please,
my mind is always at ease
i love this like a fat kid loves cheese,
i know i’m guaranteed,
just need a bank roll and a big bag of weed,
my mind is so sharp,
fucked around and started to bleed,
I’m just a criminal,
call me subliminal.
@malaysiannhiphop @hmstudiostatenine #myhhbattle #myhhbattle2018

So conflicted with my time im so invested, this rap game got me confused, it’s so fuckin twisted this is nothing for the radio, but it will still be listed, i had a chance to make it but i fuckin missed it. Have you seen Ramy Lately, his rap game oooo baby, my mind crazy like its harley’s, bout to role on like i’m marley, right now i’m done i’m outtie, psych i tricked ya, got the cameras rolling someone take the damn picture, the richer the better imma be, can’t you see i’m a fat motherfucker tryna make it in this rap league, i’m guaranteed, but my ego is too big to feed, indeed,me kissing up to wanna bees? bitch please, my mind is always at ease i love this like a fat kid loves cheese, i know i’m guaranteed, just need a bank roll and a big bag of weed, my mind is so sharp, fucked around and started to bleed, I’m just a criminal, call me subliminal. @malaysiannhiphop @hmstudiostatenine #myhhbattle #myhhbattle2018

Masing masing saling bersaing, menjeling.
Nak jadi raja dalam acara debat bicara, tajuknya; 16 Baris.
Tapi kenapa ya, ramai cakap tak bertapis?
Ada pula campur rojak dengan Bahasa Inggeris.
Mungkin ini spesis nak cepat bagi diri laris?
Kuat buat pelat, pekat loghat barat.
Waima, kata mereka tiada bunga tidak punya makna tapi bangga bila bercerita.
'Layang wang datang sayang, bayang sang gebang terbang'
Yang definisi puisi kini disalah erti,
Yang bodoh mengaku pintar ilmu, justeru,
Yang tersurat - digelar sebagai seni.
Yang tersirat - berlegar menjadi tahi.
Sini sudip, sana paruh, sana petir, sini guruh, sini gaduh, sana tuduh, sana hodoh, sini bodoh.
O, anak Adam, minta diam dalam kiam, asal alam dari qalam, sila faham bagi hadam.
Bahasa Jiwa Bangsa; penglipurlara dah lama seloka irama guna bahasa ibunda.
Kenapa malu nak bertutur Melayu, tak guna bila nak buat lagu laju?
#16barischallenge #bahasajiwabangsa #mintaperhatian #caknabahasa #16baris #gurindam #sajak #puisi #hiphop

Masing masing saling bersaing, menjeling. Nak jadi raja dalam acara debat bicara, tajuknya; 16 Baris. Tapi kenapa ya, ramai cakap tak bertapis? Ada pula campur rojak dengan Bahasa Inggeris. Mungkin ini spesis nak cepat bagi diri laris? Kuat buat pelat, pekat loghat barat. Waima, kata mereka tiada bunga tidak punya makna tapi bangga bila bercerita. 'Layang wang datang sayang, bayang sang gebang terbang' Yang definisi puisi kini disalah erti, Yang bodoh mengaku pintar ilmu, justeru, Yang tersurat - digelar sebagai seni. Yang tersirat - berlegar menjadi tahi. Sini sudip, sana paruh, sana petir, sini guruh, sini gaduh, sana tuduh, sana hodoh, sini bodoh. O, anak Adam, minta diam dalam kiam, asal alam dari qalam, sila faham bagi hadam. Bahasa Jiwa Bangsa; penglipurlara dah lama seloka irama guna bahasa ibunda. Kenapa malu nak bertutur Melayu, tak guna bila nak buat lagu laju? #16barischallenge #bahasajiwabangsa #mintaperhatian #caknabahasa #16baris #gurindam #sajak #puisi #hiphop

2018 is the year for us to chase our dreams and do things which can bring happiness to ourself.
My submission for 16 Baris. If you wanna see me in 16 Baris, let the President @flizzow know in the comment below.
👇👇👇👇👇 I'm just getting started. More to come!!! @flizzow @djcza @malaysiahiphop @16.baris @rocketfuelent .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Too many fake rappers that i cannot vibe with,
They'll be talking shit, masih cuba nak berdalih,
Reppin' hi-vision, yeah we're aiming for the top,
Selagi tak sampai ke puncak man, kita takkan stop.
Budak takde nama pon boleh spit macam ni,
Beli barang mahal belum tentu kualiti,
Yang membezakan realiti dan mimpi
You know we keep it real, we'll be hustle everyday.
One for the city and two for the dreams,
Three for the passion man you wouldn't understand,
Kerja keras tiap hari, kita takkan berhenti,
The vision so far yeah we call it oversea.
It aint about the money sebab duit boleh cari,
It's all about the passion sebab ikhlas dari hati,
Siapa lagi nak diharapkan dalam industri,
It's time to make a move sebab dah lama perhati.
#16baris #rocketfuelent #kissmyastronaut #16BARIS #rap #hiphop #16barischallenge #HiVision

2018 is the year for us to chase our dreams and do things which can bring happiness to ourself. My submission for 16 Baris. If you wanna see me in 16 Baris, let the President @flizzow know in the comment below. 👇👇👇👇👇 I'm just getting started. More to come!!! @flizzow @djcza @malaysiahiphop @16 .baris @rocketfuelent . . . . . . . . . . . Too many fake rappers that i cannot vibe with, They'll be talking shit, masih cuba nak berdalih, Reppin' hi-vision, yeah we're aiming for the top, Selagi tak sampai ke puncak man, kita takkan stop. Budak takde nama pon boleh spit macam ni, Beli barang mahal belum tentu kualiti, Yang membezakan realiti dan mimpi You know we keep it real, we'll be hustle everyday. One for the city and two for the dreams, Three for the passion man you wouldn't understand, Kerja keras tiap hari, kita takkan berhenti, The vision so far yeah we call it oversea. It aint about the money sebab duit boleh cari, It's all about the passion sebab ikhlas dari hati, Siapa lagi nak diharapkan dalam industri, It's time to make a move sebab dah lama perhati. #16baris #rocketfuelent #kissmyastronaut #16BARIS #rap #hiphop #16barischallenge #HiVision

Mix mastered : @mfzwn
#16barischallenge#mcmlah
@malaysiahiphop
sekadar percubaan sahaja .
#16baris #16barischallenge #hiphop @malaysiahiphop @16.baris

sekadar percubaan sahaja . #16baris #16barischallenge #hiphop @malaysiahiphop @16 .baris

#16baris
#16barischallenge
#16baris🔥
#rapper
#hiphop
#freestyle
@malaysiahiphop
@flizzow
16 baris x? Haha. Entah aku hanya mencuba.

#16baris #16barischallenge #16baris🔥 #rapper #hiphop #freestyle @malaysiahiphop @flizzow 16 baris x? Haha. Entah aku hanya mencuba.

Terlebih baris @malaysiahiphop @16.baris (Full lyrics)
Buat 16 baris ,
Sebelum bateri habis ,
Aiyooo joe you can call me ,
If you need another mc
 doing a cypher,
Im the cypher master
Ill show you my resume ,
Just lying , dont want to show you my resume ,
I dont want to do that ,
I rather stay home , do my song , i can last long
If you want to be in the game , you better think twice ,before your enemy ,
Check it , im not trying to be funny
I want to show yall , how we fucking do ,
Freestyle 101 ,
Im the chosen one , the chose one,
Totell this story ,wanna make history,
Now i want to make money ,
I dont need no special substance ,
My lyrics is full of substance ,
Who is this ? this is krispy
Shout out to SA , 40 K , put your K signs up ,
I got a killer style , i got a killer flow
I spit ribut , i spit tornado,
Throw up money , in the aiyoo ,
Im so dope ,you thought , i was selling yayo ,
Just feestyling from the mind , dont need pen and paper ,i can finish any song , i can do this long, my flow is long lasting ,
I can do this 4ever ,4 eternity ,
Its me X3 , la pancho ,dont eff with me bro ,
 Im colder than a pile of snow ,
I just dont want to be average ,
Sometimes i ask myself , would i ever be rich ?
Im sick of asking money , from my mama n daddy , now i want to make my own money ,
When i come to the game , i make everybody scare ,make you ,
want to,  run back
To yo mummy tummy
This is my freaking freestyle ,
Yeah im loving doing this shit ,
If you got a problem with me , kita selesai kat battle
#16baris #16barischallenge #straightupfreestyle

Terlebih baris @malaysiahiphop @16 .baris (Full lyrics) Buat 16 baris , Sebelum bateri habis , Aiyooo joe you can call me , If you need another mc  doing a cypher, Im the cypher master Ill show you my resume , Just lying , dont want to show you my resume , I dont want to do that , I rather stay home , do my song , i can last long If you want to be in the game , you better think twice ,before your enemy , Check it , im not trying to be funny I want to show yall , how we fucking do , Freestyle 101 , Im the chosen one , the chose one, Totell this story ,wanna make history, Now i want to make money , I dont need no special substance , My lyrics is full of substance , Who is this ? this is krispy Shout out to SA , 40 K , put your K signs up , I got a killer style , i got a killer flow I spit ribut , i spit tornado, Throw up money , in the aiyoo , Im so dope ,you thought , i was selling yayo , Just feestyling from the mind , dont need pen and paper ,i can finish any song , i can do this long, my flow is long lasting , I can do this 4ever ,4 eternity , Its me X3 , la pancho ,dont eff with me bro ,  Im colder than a pile of snow , I just dont want to be average , Sometimes i ask myself , would i ever be rich ? Im sick of asking money , from my mama n daddy , now i want to make my own money , When i come to the game , i make everybody scare ,make you , want to,  run back To yo mummy tummy This is my freaking freestyle , Yeah im loving doing this shit , If you got a problem with me , kita selesai kat battle #16baris #16barischallenge #straightupfreestyle

a silly rapper tryna rap for @16.baris ... nervous actually .... @flizzow @officialkartel
#16baris #16barischallenge #40KRecords #BANCUHCOMPANY #malaysianhiphop #16barisauditions
:: Shoutout to 💯 @16.baris Do it for the culture.👏
.
#16baris #16barischallenge #16barisauditions
.
#MYHHCODE
P/s: Maybe not sound like oldschool, mybe more to newschool? Atau teda school? Ahahahahaa. .
Lyrics will be added soon. ✌🔥💯

:: Shoutout to 💯 @16 .baris Do it for the culture.👏 . #16baris #16barischallenge #16barisauditions. #MYHHCODEP/s: Maybe not sound like oldschool, mybe more to newschool? Atau teda school? Ahahahahaa. . Lyrics will be added soon. ✌🔥💯

Miss My AngkongKia brothers
#16baris #16barischallenge

Miss My AngkongKia brothers #16baris #16barischallenge